Keyboard
 
 
Op uw Smart TV typen en navigeren met het toetsenbord met touchpad

Een gebruiksvriendelijk, draadloos toetsenbord

Met dit Smart draadloze toetsenbord heeft u nog meer plezier van uw Smart TV. Nog nooit was het zo makkelijk om te internetten via Smart Hub. U kunt snel, makkelijk en comfortabel berichten schrijven voor sociale netwerken of e-mails en webadressen intypen. Of u nu achter uw bureau zit of lekker op de bank, dankzij de Bluetooth 2.1-connectiviteit kunt u waar dan ook zonder gedoe verbinding maken en het toetsenbord gebruiken. Met dit draadloze toetsenbord heeft u immers nooit last van kabels.

Moeiteloos navigeren met het
ingebouwde touchpad

Dit Smart draadloze toetsenbord is geschikt voor elke gewenste manier van bedienen. Met het handige touchpad kunt u vloeiend bedienen en snel en eenvoudig navigeren. Dankzij deze ingebouwde functie heeft u geen losse muis nodig. De aanwijzer beweegt vloeiend, waardoor u op een aangename manier en zonder inspanning kunt surfen op het internet via Smart Hub. Zo eenvoudig kan het zijn!

Een stijlvolle combinatie
van toetsenbord en afstandsbediening

Dit Smart draadloze toetsenbord ziet er stijlvol uit, is comfortabel in gebruik en presteert krachtig. Het is voorzien van handige sneltoetsen voor de meestgebruikte functies van de tv-afstandsbediening zoals in- en uitschakelen, afstemmen op een zender en instellen van het volume. Hij is aangenaam in gebruik dankzij de mooie, platte vormgeving en de smalle rand rondom de toetsen waardoor u snel en comfortabel kunt typen. Dit veelzijdige toetsenbord zult u graag in huis hebben.

Verbinden met compatibele
mobiele Samsung-apparaten

Dankzij de compatibiliteit met andere mobiele Samsung-apparaten, kunt u dit Smart draadloze toetsenbord voor verschillende apparaten gebruiken. Behalve met tv's kan dit gesofisticeerde draadloze toetsenbord ook communiceren met een aantal tablets en Android-smartphones. Hij is ideaal voor het intypen van berichten die u vervolgens vanaf uw mobiele apparaat verstuurt. Voor wie makkelijker en sneller typt met een toetsenbord dan via een touchscreen is dit een geweldig alternatief.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.