STC-2000
Videogesprekken via uw Smart TV Accessory for START TV

Hou contact via HD-videogesprekken

Met de Samsung tv-camera voert u hoogwaardige videogesprekken. De videogesprekken via diensten zoals Skype™ zijn scherper en helderder dan ooit en met de twee ingebouwde microfoons gaat geen woord verloren. En dankzij de hoogwaardige videokwaliteit van de camera komt elk detail helder in beeld, zodat een videogesprek met uw vrienden en familie net zoveel plezier en voldoening geeft als een gesprek in levende lijve. U zult genieten van uw videogesprekken en uw tv wordt een echte ontmoetingsplek.

Eén kabel voor sneller aansluiten

Met de stijlvolle en eenvoudig te installeren videocamera van Samsung voegt u een extra belevenis toe aan uw home entertainment-systeem. Met slechts één USB-kabel voor zowel het systeem als de voeding, sluit u deze HD-videocamera in een handomdraai aan op uw tv. Zowel de stroom als de data worden geleverd via de USB-poort van de televisie. De STC2000 HD-televisiecamera wordt zo altijd voorzien van stroom en u kunt langere gesprekken voeren zonder rommel en gedoe van extra voedingskabels. Uw entertainmenthoek blijft dus zonder problemen netjes opgeruimd.

Minimalistisch design en geoptimaliseerde interactie

Met de Samsung tv-camera voor HD-videogesprekken hoeft het toevoegen van een camera niet langer ten koste van het mooie design van uw televisie te gaan. Dankzij het systeem met dubbele scharnieren kunt u de camera in de ideale hoek en meest compacte stand zetten of zelfs los voor of naast het scherm plaatsen. Met twee microfoons en de unieke lensdop voor extra privacy, is de STC2000 een toonbeeld van minimalistisch design. Door de bescheiden maar aantrekkelijke vormgeving is de STC2000 bovenop of naast uw tv zeker niet storend en zult u met plezier videogesprekken voeren.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.