De Full HD LCD 6 serie vormt het middelpunt van uw entertainment wereld. Features als Internet@TV, AllShare en ConnectShare movie geven toegang tot een compleet nieuwe wereld. 100 Hz Motion Plus en de HyperReal Engine verzorgen een vlekkeloze vertoning van uw favoriete films op deze TV.

Full HD 1080p


Iedereen kan wel zeggen dat hij de meest heldere beeldkwaliteit heeft. Maar alleen bij Full HD 1080p ziet u twee keer zoveel details en een twee keer zo hoge resolutie als bij een reguliere HD-TV. Het biedt verbluffend warme kleuren en levendige details. Het corrigeert zelfs de fouten van Standard Definition.

ConnectShare Movie


Met ConnectShare Movie van Samsung kunt u moeiteloos uw Video’s, Foto’s of Audio afspelen via de USB ingang. Het enige wat u nodig hebt is een USB 2.0 verbindingskabel. Sluit deze aan en het afspelen kan direct beginnen! Samsung ConnectShare Movie speelt alle belangrijke bestandsformaten af, uiteraard in HD, en is daarmee uw ideale USB toegang naar uw TV. Vanaf nu is het altijd Showtime!

Anynet+


Zorgeloos genieten van uw home theater-systeem. Met Anynet+ kan alles met één druk op de knop worden geregeld voor alle compatibele Samsung audio- en videoapparaten aangesloten via HDMI. Vergeet uw tafel vol afstandsbedieningen en maak het uzelf eenvoudig met de Anynet+.

De slimste manier om DVD’s met hoge resolutie te bekijken.


Wilt u graag dat uw standaard DVD’s er net zo goed uitzien als Blu-ray discs? Geen probleem. Wij hebben voor u de BD Wise gecreëerd, een functie die u vindt op Samsung DVD- en Blu-Ray spelers die, in combinatie met een HDMI-kabel, automatisch de optimale resolutie voor uw discs detecteert en die uw Samsung HD-TV op de juiste manier instelt. Geniet dus meer van uw prachtige films en vergeet al die moeilijkheden met instellingen.

200 Clear Motion Rate


Actiescènes zijn soepel, scherp en duidelijk op Samsung TV’s. Wij weten dat soepele beelden niet alleen afhankelijk zijn van het aantal frames per seconde, maar ook van de verversingssnelheid van frames. Kortom, de Clear Motion Rate is bepalend voor de totale beeldkwaliteit. Met deze TV weet u zeker dat niets vaag aan u voorbijgaat. De vloeiende beelden volgen elkaar veel sneller op als bij standaard TV’s. U zit meer dan ooit aan het scherm gekluisterd!

Deze TV gaat voor de perfectie.


Een soepel en helder beeld verschijnt niet altijd zomaar. Daarom zijn veel van onze nieuwe HD-TV’s uitgerust met een digitale ruisfilter. Wanneer u een wazig beeld hebt in een gebied met slechte ontvangst, reduceert deze filter de analoge ruis die gedurende het zenden wordt veroorzaakt - hierdoor worden heldere beelden en scherpe details gereproduceerd en krijgen beelden hun oorspronkelijke schoonheid weer terug.

4 HDMI


U hebt slechts één kabel nodig om uw TV aan te sluiten op uw andere audio- en videobronnen. Dankzij onze HDMI - sleuf kunt u allerlei inhoud importeren zonder dat u hoeft te comprimeren. Dus ook foto's en video's van uw digitale camcorder en multimedia-PC. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om alles te bekijken op een HD-breedbeeldscherm.

Bestel direct accessoires voor dit product online

ACCstore biedt u een groot aanbod van de populairste Samsung accessoires. Klik op de titel om naar de site te gaan, bekijk de collectie aan accessoires en laat het direct bij u thuis afleveren.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.