/

UE43JU6000K

UE43JU6000K

UE43JU6000K 0 5 0 reviews
 • UHD: 4 x zo scherp als FHD
 • Smart TV
 • Realistisch contrast en kleurgebruik

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • Verbind TV en smartphone in een handomdraai
 • Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
 • Entertainment op maat gemaakt
 • Kleurrijke en intense beelden
Contrast Enhancer
Met de Contrast Enhancer worden platte beelden van uw Samsung-TV levensecht. De technologie herkent voor- en achtergrond en past automatisch verschillende niveaus van contrast toe. Het resultaat is een 3D-achtig effect dat uw kijkervaring nog meeslepender maakt. Dompel uzelf onder in de meest realistische kijkervaring.
Contrast Enhancer
4 keer zo scherp als Full HD
Ultra HD volgt Full HD op. Een logisch gevolg, want we zijn inmiddels zó gewend aan scherpe beelden, dat Full HD niet scherp en gedetailleerd genoeg meer is. UHD doet er een flinke schep bovenop. De beelden zijn maar liefst vier keer scherper. Elk detail spat van het scherm, zó scherp dat het bijna pijn doet. Dit moet u gewoon zelf zien.
4 times the Full HD resolution
De nieuwe Smart TV voor mensen van nu
Samsungs gloednieuwe Smart TV is ongekend gemakkelijk te bedienen - u hoeft er gewoon niet bij na te denken. Alles is heel intuïtief - de nieuwe Smart TV zit vol entertainment en features waar u echt wat aan hebt, zoals uw eigen dagelijkse briefing. Content verstuurt u in één klik tussen het grote scherm en uw mobiele apparaat. De TV herinnert zich zelfs waar u het laatst naar hebt gekeken, zodat u meteen verder kan gaan. En omdat hij op het nagelnieuwe Tizen besturingssysteem werkt, heeft u een eindeloze keus aan entertainment. Tizen is het eerste open-source platform ooit dat voor TV's gebruikt wordt. De nieuwe Samsung Smart TV wordt meteen het middelpunt van al uw entertainment. U begrijpt gewoon niet hoe u het ooit zonder hebt kunnen doen.
Smart TV redefined for 21st century lifestyles
Werkt naadloos samen met mobiele apparaten
Samsungs Smart TV legt contact met uw mobiele telefoon - een combinatie die uw leven leuker en makkelijker maakt. Hij kan zichzelf aanzetten als u wakker wordt, met op het scherm uw info voor de nieuwe dag, zoals uw agenda en het weer. En content deelt u met één klik tussen uw mobiele telefoon en de TV - supergemakkelijk!
Easy Convergence
Uw TV en uw mobiele apparaten werken voortaan perfect samen
Samsungs Easy Sharing maakt het u gemakkelijk om inhoud te delen tussen uw TV en uw mobiele telefoon - of u nu een leuke video op uw smartphone met anderen wilt delen of het waanzinnige TV-programma dat u onderweg aan het bekijken was op het grote scherm wilt afkijken. Samsungs Smart TV pikt het signaal van uw apparaat op wanneer dit in de buurt is en speelt de content naadloos af in de beste resolutie voor het grote scherm. Dit werkt ook andersom, zodat u altijd meteen mobiel bent en door uw hele huis uw favoriete content op het apparaat kunt bekijken. Naadloze samenwerking tot in perfectie.
Your TV and mobile devices in perfect sync
Je TV als persoonlijke assistant
Pakt u ook elke morgen uw smartphone erbij om de tijd en uw agenda te checken? Om vervolgens de TV aan te zetten om de files, het weer en het nieuws te bekijken? Met Smart TV van Samsung begint u de dag met een gepersonaliseerde 'briefing'. Alles wat u nodig heeft voor een frisse en productieve start vindt u overzichtelijk bij elkaar op het grote scherm in uw woon- of slaapkamer. Werkt vlekkeloos met de alarmfunctie op uw smartphone. Een vergadering? Vertraging? Een paraplu nodig? Graag stellen we u voor aan uw persoonlijke assistent.
* De hier getoonde schermafbeelding is een impressie. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
*** Uw TV gaat naar het laatste kanaal waar je naar hebt gekeken.
**** Deze functie is beperkt tot bepaalde compatibele tv-modellen en mobiele apparaten.
Get your TV to brief you every morning
Een intelligentere Smart TV die meteen uw content opent
Uw toegang tot de geheel vernieuwde, nog intelligentere Smart TV beleving vind u gewoon aan de onderkant van het scherm. Met de fijne, intuïtieve Smart TV menubalk vind u sneller en soepeler de content waar u van houdt. Opzoeken van uw gewenste content gaat voortaan zonder gedoe - de TV onthoudt uw geschiedenis en zet uw meest gebruikte content recht voor uw neus op de menubalk, zodat uw favoriete materiaal gemakkelijker te vinden is dan ooit. U ontdekt ook heel gemakkelijk nieuwe soorten content, want uw Samsung Smart TV komt steeds met nieuwe aanbevelingen voor geselecteerde content die u waarschijnlijk leuk gaat vinden. Deze Smart TV loopt werkelijk als een trein.
* Internettoegang noodzakelijk. Mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde talen of regio's.
** Het hier getoonde scherm dient slechts als voorbeeld. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
*** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
A smarter TV that gets you right to your content instantly
Content die bij uw lifestyle past
Samsung Smart TV's zijn gemaakt om u te geven wat u werkelijk wilt, op basis van uw eigen stijl, met slimme apps die het leven thuis leuker maken. Wie graag kookt is meteen verslaafd aan de Food app, terwijl elke sportliefhebber fan wordt van de dynamische nieuwe sport-app. Ook heeft de TV een fitness-app voor wie in vorm wil blijven, een leuke kunst-app waar kinderen veel van kunnen leren, en een super-app voor gamers met een ruime keuze aan titels die gemakkelijk te koppelen zijn aan uw mobiele telefoon of wearable, zodat die als controller kunnen worden gebruikt. En dit is nog maar het begin van de geweldige aangepaste content en diensten die u mag verwachten.
Content that suits your lifestyle

Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Niet alle films, series en sportwedstrijden zijn in UHD-kwaliteit. Uw Samsung TV met UHD Upscaling herkent de bron en verhoogt automatisch de kwaliteit van het beeld tot een superscherpe 4K-resolutie. Zelfs bronnen van lagere kwaliteit dan UHD bereiken een scherpte en helderheid die bijna net zo goed is als Ultra HD. Daarvoor gebruiken we de innovatieve 4-staps upscaling.
*Kwaliteit hangt af van de bron van het beeld
UHD upscaling enhances the quality of all of your viewing

Onmiddellijk verdergaan waar u gebleven was

Wat voor nut hebben de apps en features van een Smart TV als ze moeilijk te bedienen zijn? Met Samsung Smart TV's wordt schakelen tussen verschillende soorten content even gemakkelijk als wisselen naar een ander TV-kanaal. Schakel ogenblikkelijk naadloos over naar live TV terwijl u een online video kijkt, en andersom. En wanneer u teruggaat naar uw video weet je Samsung Smart TV nog wat u aan het doen was en gaat hij gewoon verder waar u gebleven was. Het is tijd voor Smart Home Entertainment dat werkelijk intelligent is.
* De schermafbeelding is een impressie en kan afwijken van de werkelijke gebruikersinterface.
* Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
Instantly switch back and play right from where you left off

Verrijk uw leven met leuke en nuttige apps

De TV als entertainment-hub in uw woonkamer. Via de talloze apps ligt de wereld aan uw voeten. Nieuws, sport, games, u zegt het maar. Alles werkt even soepel en intuïtief, zoals u het verwacht. Veeg eenvoudigweg naar links of naar rechts om persoonlijke aanbevelingen te zien of andere interessante apps te ontdekken. Met de vernieuwde webbrowser heeft u een snelle toegang tot populaire websites. Allemaal met één druk op de knop, zonder moeilijke webadressen in te voeren.
Experience life-enriching apps on your Smart TV

Minder wachten, meer genieten

Met de nieuwe, krachtige quad-coreprocessor is uw Samsung TV sneller dan ooit. Sneller switchen tussen apps en live televisie of tussen het spelen van games en surfen op het web, alles gaat soepeler en sneller dan ooit tevoren. Hiermee wordt entertainment in uw huiskamer en naadloos multitasken aantrekkelijker dan ooit.
Powerful Quad Core processor for faster performance

Levensechte kleuren en details

De technologie achter de Wide Colour Enhancer van Samsung zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld nog beter wordt. Ontdek details en kleuren zoals ze écht zijn.
More vibrant colours for better images

Clear Motion Rate voor minimale bewegingsonscherpte

Dankzij Samsungs geavanceerde Clear Motion Rate (CMR) technologie worden ook de snelste scènes perfect in beeld gebracht. Een hogere CMR betekent helderder beeld en minder bewegingsonscherpte, zodat u kunt genieten van actiefilms, sport en ander entertainment op zijn best. Deze technologie is mogelijk dankzij een hogere vernieuwingsfrequentie, snellere beeldprocessor en verbeterde backlighttechniek. U ziet meteen hoe goed het beeld hierdoor wordt.
Clear Motion Rate minimizes motion blur

De volledige multimedia-ervaring

Met de HDMI-aansluitingen op uw Samsung TV maakt u van uw woonkamer een compleet entertainmentcentrum. HDMI staat garant voor een snelle overdracht van digitale data vanaf een groot aantal verschillende apparaten.
Bringing a full multimedia experience into your living room

Bekijk films vanaf uw USB-stick

Met ConnectShare Movie bekijkt u eenvoudig de inhoud op uw USB-stick of harde schijf. Geniet van films, foto's en meer via de USB-stick op uw TV.
* Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de gebruiksaanwijzing voor de volledige lijst met ondersteunde formaten.
Watch movies from your USB

Draadloos online

Verbind uw TV zonder problemen via de ingebouwde Wi-Fi. U heeft geen externe apparatuur of kabels meer nodig.
Access the Internet without wires

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Series

 • Series

  6

Display

 • Schermafmeting

  43"

 • Screen Size (cm)

  108 cm

 • Resolutie

  3,840 x 2,160

 • Ultra Clear Panel

  Ultra Clear

 • Scherm kromming

  N/A

MEER SPECS TONENUitvouwen

Video

 • Picture Engine

  UHD Up-scaling

 • PQI (Picture Quality Index)

  800

 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast

 • Micro Dimming

  Micro Dimming Pro

 • Precision Black (Local Dimming)

  N/A

 • Quantum Color

  N/A

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja

 • PurColor

  N/A

 • Auto Depth Enhancer

  N/A

 • Contrast Enhancer

  Yes

 • Auto Motion Plus

  Yes

 • Film Mode

  Ja

 • Natural Mode Support

  Ja

 • Peak Illuminator

  N/A

Audio

 • Dolby Digital Plus

  Yes

 • Virtual Surround

  DTS Studio Sound

 • DTS Codec

  DTS Premium Sound 5.1

 • 3D Sound

  N/A

 • Sound Customizer

  N/A

 • Sound Output (RMS)

  20W(L:10W, R:10W)

 • Speaker Type

  2CH(Down Firing + Bass Reflex)

 • Woofer

  N/A

 • HD Audio

  Yes

 • Muurbevestigings Geluidsmodus

  Yes

 • Multiroom Link

  Yes

 • TV SoundConnect

  N/A

Smart TV

 • Samsung SMART TV

  Ja

 • Apps

  Yes

 • Games

  Yes (GB,GG,IM,JE,IE,FR,DE,IT,ES,NL,BE,LU,SE,FI,AX,NO,DK,GL,FO,PL,CZ,SK,HU,AT,CH,GR,RO,BG)

 • Multi-Link Screen

  N/A

 • Automated Content Recognition (ACR)

  N/A

 • Info Widget

  N/A

 • Vertical Enhancement

  N/A

 • Connected EPG

  N/A

Smart Interaction

 • Voice Interaction

  N/A

 • Voice Control

  N/A

 • Face recognition

  N/A

 • Motion control

  N/A

Convergence

 • TV to Mobile - Mirroring

  Yes

 • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

  Yes

 • Samsung SMART View

  Yes

 • Wireless TV On - Samsung WOL

  N/A

 • Notification - BLE

  N/A

 • Brief on TV

  N/A

 • RVU

  N/A

 • Wi-Fi

  N/A

 • Wi-Fi Direct

  Yes

Differentiation

 • Sports Mode

  Advanced

Tuner/Broadcasting

 • Digital Broadcasting

  DVB-T2/C

 • Analoge Tuner

  Yes

 • 2 Tuner

  N/A

 • CI/CI+/2CI+

  CI+ (1.3)

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  HbbTV 1.5(FR) / HbbTV1.0(ES,PT, DE,AT,SZ)

Connectiviteit

 • HDMI

  3

 • USB

  2

 • Component In (Y/Pb/Pr)

  1

 • Composite In (AV)

  1 (Common Use for Component Y)

 • Ethernet (LAN)

  1

 • Koptelefoon

  1

 • Audio Out (Mini Jack)

  N/A

 • Digitale Audio Out (Optical)

  1

 • RF In (Terrestrial / Cable input)

  1/1(Common Use for Terrestrial)/0

 • Ex-Link ( RS-232C )

  N/A

 • IR Out

  N/A

 • CI Slot

  1

 • Scart

  N/A

 • MHL

  Ja

 • HDMI 3D Auto Setting

  N/A

 • HDMI A / Return Ch. Support

  Yes

 • HDMI Quick Switch

  N/A

 • Wireless LAN Adapter Support

  N/A

 • Wireless LAN Built-in

  Ja

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Ja

Ontwerp

 • Ontwerp

  U6400 디자인

 • Bezel Type

  VNB

 • Slim Type

  Slim

 • Front Color

  Black

 • Light Effect (Deco)

  N/A

 • Type voet

  Y-Feet

 • Swivel (Left/Right)

  N/A

Additional Feature

 • Samsung 3D

  N/A

 • 3D Converter

  N/A

 • Instant On

  Ja

 • Camera Built-in

  N/A

 • Processor

  Quad-Core

 • 21:9 Immersive Picture Mode

  N/A

 • SCSA Support

  N/A

 • Accessibility

  Voice guide(EU 17 countries)/ Enlarge/ High contrast

 • Digitale Clean View

  Ja

 • One Connect (Jack)

  N/A

 • Auto Channel Search

  Ja

 • Auto Power Off

  Ja

 • BD Wise Plus

  Ja

 • Ondertiteling

  Ja

 • Channel List USB-Clone

  Yes

 • Connect Share™ (HDD)

  Yes

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Yes

 • Embeded POP

  Ja

 • EPG

  Ja

 • Extended PVR

  Ja

 • Game Modus

  Ja

 • OSD Talen

  27 European Languages

 • Picture-In-Picture

  Ja

 • BT HID Built-in

  N/A

 • USB HID Support

  Ja

 • Smart Evolution Support

  N/A

 • Teletext (TTX)

  Yes

 • Time Shift

  Ja

 • Ultra Clean View

  Yes

Eco Feature

 • Eco Sensor

  Ja

 • Energieklasse

  A

Energie

 • Lichtnetaansluiting

  AC220-240V 50/60Hz

 • Maximaal stroomverbruik

  130 W

Afmetingen

 • Package Size (WxHxD)

  1142 x 645 x 127 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  975.8 x 628.7 x 201.4 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  975.8 x 569 x 62.6 mm

Gewicht (g)

 • Gewicht incl. verpakking (kg)

  11,2 kg

 • Gewicht incl. voet

  9,2 kg

 • Gewicht excl. voet

  9,0 kg

Accessoires

 • 3D Active Glasses (Included)

  N/A

 • Remote Controller Model

  TM1240A

 • Batteries (for Remote Control)

  Ja

 • Samsung Smart Control (Included)

  N/A

 • Ultra Slim Wall Mount Support

  N/A

 • Mini Wall Mount Support

  Ja

 • Vesa Wall Mount Support

  Ja

 • Floor Stand Support

  Ja

 • TV Camera (Included)

  N/A

 • IR Extender Cable (Included)

  N/A

 • Wireless Keyboard (Included)

  N/A

 • Composite to Scart Gender (Included)

  N/A

 • Handleiding

  Ja

 • E-Handleiding

  Ja

 • ANT-Kabel

  N/A

 • Stroomkabel

  Ja

 • Slim Gender Cable

  N/A

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING