/

UE55JU7000L

UE55JU7000L

UE55JU7000L 0 5 0 reviews
 • UHD: 4 x meer detail dan FHD
 • Peak Illuminator
 • One connect mini box

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Bediening
Pop-upvenster afsluiten

In één oogopslag

 •   Verbind TV en smartphone in een handomdraai
 • Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt 
 • Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine
 • 3D entertainment in de woonkamer
Groot en klein scherm komen nu echt samen
De nieuwe Samsung Smart TV maakt je leven makkelijker met handige toepassingen voor in huis. In een handomdraai verbind je de TV met je smartphone en werken ze optimaal samen. Laat de TV je wakker maken en een overzicht van de dag geven. Met één klik deel je beelden van je smartphone naar je TV en omgekeerd, zodat je nooit meer je favoriete serie hoeft te missen.

* Deze functie werkt op alle 2015 Samsung Smart TV’s en o.a. in combinatie met de Galaxy S6 en Note 4.Jouw verkoper kan je hier meer over vertellen.
Groot en klein scherm komen nu echt samen
Slimme oplossingen voor slimme apparaten
Easy Sharing van Samsung maakt het mogelijk gemakkelijk inhoud te delen tussen je TV en je smartphone of tablet. Zo kun je eenvoudig vanuit je smartphone een leuk filmpje op je TV aan de rest van het gezin laten zien. Of je kunt die serie die je onderweg naar huis bekeek thuis direct op het grote scherm verder kijken. Jouw Samsung TV herkent het signaal van je mobiele apparaat en speelt alles naadloos af in de juiste resolutie. Natuurlijk ook in de omgekeerde volgorde: je verlaat de huiskamer en je kijkt gewoon verder op je smartphone of tablet.

* Deze functie werkt op alle 2015 Samsung Smart TV’s. Jouw verkoper kan je hierover meer vertellen.
Slimme oplossingen voor slimme apparaten
Je TV als persoonlijke assistent
Pak jij ook elke morgen je smartphone erbij om de tijd en je agenda te checken? Om vervolgens de TV aan te zetten om de files, het weer en het nieuws te bekijken? Met Smart TV van Samsung begin je de dag met een gepersonaliseerde 'briefing'. Alles wat je nodig hebt voor een frisse en productieve start vind je overzichtelijk bij elkaar op het grote scherm in je woon- of slaapkamer. Werkt vlekkeloos met de alarmfunctie op je smartphone. Een vergadering? Vertraging? Een paraplu nodig? Graag stellen we je voor aan jouw persoonlijke assistent.

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien. ** Je TV laat het laatstbekeken TV-kanaal zien. *** Deze functie werkt op alle 2015 Samsung Smart TV’s en o.a. in combinatie met de Galaxy S6 en Note 4.
Je TV als persoonlijke assistent
Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
Weg met die saaie en gecompliceerde handleidingen die je gewend bent. De Smart TV is makkelijk in gebruik en laat je meteen al jouw instellingen bepalen. Het werkt snel, simpel en is daarnaast leuk om te gebruiken. Wil je de Smart TV tijdens het TV kijken ergens anders voor gebruiken? Geen probleem, de Smart TV onthoudt wat je net keek en schakelt snel terug naar waar je gebleven was. Multi-tasking is nog nooit zo makkelijk geweest.
Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
Een slimme TV die weet wat jij wilt
De nieuwe, verbeterde kijkervaring heb je op een Smart TV altijd binnen handbereik. Aan de onderkant van het scherm vind je een menu dat zich aanpast aan jouw voorkeuren. Hij onthoudt je kijkgeschiedenis en plaatst je favoriete content in het menu. Zo wordt het wel heel makkelijk om je favoriete series en entertainment te vinden en iets nieuws te ontdekken. Samsung Smart TV selecteert namelijk dagelijks nieuwe series, games en apps speciaal voor jou.

* Je hebt een interneTVerbinding nodig. Mogelijk niet in alle talen en regio's beschikbaar. ** De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien.
Een slimme TV die weet wat jij wilt
Meer dan alleen een TV
Samsungs Smart TV's zijn ontworpen om jouw leven makkelijker en leuker te maken. Zo wordt het aanbod van Smart TV apps steeds gevarieerder. Populaire globale apps zoals YouTube, Netflix en Skype vind je er al, maar we zijn ook bezig om lokale apps te ontwikkelen zoals een Schiphol app, Telegraaf, Videoland en Thuisbezorgd app. Samsung lanceert dit jaar een reeks aan nieuw apps op vlak van muziek, TV-reeksen, films en games voor de Smart TV.
Meer dan alleen een TV
Entertainment op maat gemaakt
De allernieuwste Samsung Smart TV's zijn zo makkelijk in gebruik, dat iedereen er mee overweg kan. De verbeterde gebruikersinterface is intuïtief en staat vol met entertainment en toepassingen die belangrijk voor jou zijn. Deel met één klik content tussen de TV en je smartphone. Het besturingssysteem werkt op Tizen OS, een open source platform dat ervoor zorgt dat je een eindeloos aanbod aan entertainment tot je beschikking hebt. Met een Samsung Smart TV ervaar je het ultieme entertainment genot!
Entertainment op maat gemaakt

Smart Interaction

Met Smart Interaction kan je je tv interactief bedienen. Je beschikt over Spraakbediening voor spraakopdrachten en Bewegingsbediening voor gebaren, en krijgt zelfs toegang tot Smart Hub met gezichtsherkenning via de ingebouwde camera.

* Spraakbediening is niet beschikbaar voor alle talen, dialecten en regio's.
* De resultaten van Smart Interaction zijn mede afhankelijk van taal, dialect, uitspraak, stem, omgevingsgeluiden en verlichtingomstandigheden.
* Voor bepaalde modellen is een externe camera nodig om gebruik te kunnen maken van Bewegingsbediening en Gezichtsherkenning.
Smart Interaction

Tot op de pixel perfect

Samsung legt de lat nog hoger met een speciale technologie genaamd UHD Dimming. De hogere resolutie van UHD betekent dat er meer processorkracht nodig is om alle details goed te laten zien. Deze verbazingwekkende technologie verdeelt het scherm in secties en berekent per sectie het precieze contrast, de kleur en het detail. Er ontstaat een briljant ogend beeld met diepe zwarte kleuren en heldere witte tinten.
Tot op de pixel perfect

Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Niet alle films, series en sportwedstrijden zijn in UHD-kwaliteit. Jouw Samsung TV met UHD Upscaling herkent de bron en verhoogt automatisch de kwaliteit van het beeld tot een superscherpe 4K-resolutie. Zelfs bronnen van lagere kwaliteit dan UHD bereiken een scherpte en helderheid die bijna net zo goed is als Ultra HD. Daarvoor gebruiken we de innovatieve 4-staps upscaling.

* De uiteindelijke beeldkwaliteit is afhankelijk van de bronkwaliteit.
Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Moeiteloos schakelen tussen entertainment

Wat heb je aan allemaal verschillende apps en toepassingen op je Smart TV als ze niet samenwerken? Met Samsung Smart TV's is tussen verschillende inhoud schakelen geen enkel probleem meer. Schakel snel en eenvoudig tussen online video naar TV en weer terug. Samsung Smart TV onthoudt waar je mee bezig was en speelt weer verder vanaf het punt waar je gebleven was.

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien.
Moeiteloos schakelen tussen entertainment

Minder wachten, meer genieten

Met de nieuwe, krachtige quad-coreprocessor is jouw Samsung TV sneller dan ooit. Sneller switchen tussen apps en live televisie of tussen het spelen van games en surfen op het web, alles gaat soepeler en sneller dan ooit tevoren. Hiermee wordt entertainment in je huiskamer en naadloos multitasken aantrekkelijker dan ooit.
Minder wachten, meer genieten

Levensechte kleuren en details

De technologie achter de Wide Colour Enhancer van Samsung zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld nog beter wordt. Ontdek details en kleuren zoals ze écht zijn.
Levensechte kleuren en details

Het is bijna eng, zo levensecht

Tijdens snelle actiescènes of sportbeelden komt het er ook voor je TV op aan. De mindere goden vallen dan al snel door de mand: de beelden verversen niet snel genoeg, waardoor scènes vervagen. Niet met Clear Motion Rate van Samsung. Met de speciale CMR-technologie schotelen we je snelle actie net zo levensecht voor als rustige beelden. Hiervoor hebben we de snelheid van de chip, de verversingssnelheid en de kwaliteit van de backlight-technologie geperfectioneerd. Jij geniet van zichtbaar betere beelden!
Het is bijna eng, zo levensecht

Spectaculair gamen

Samsung Smart TV biedt een groot assortiment aan games die je op je TV kunt spelen. Van familie spelletjes tot aan actie shooters, gaming wordt leuk op je Smart TV. Ook hier kan je de Smart TV met verschillende mobiele apparaten verbinden zoals een gamepad, smartphone en tablets voor een spectaculaire game ervaring.

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien.
Spectaculair gamen

Entertainment met een nieuwe dimensie

De 3D-technologie van Samsung laat je beelden in 3 dimensies ervaren. Stel je eens voor: een voetbalwedstrijd waarbij de bal op jou afkomt. Of een actiefilm waarin je zelf de hoofdrol speelt. De geavanceerde 3D-technologie maakt alle 3D-beelden nu nog scherper en voorkomt spookbeelden. Laat je meeslepen door 3D zoals je het nooit eerder zag.

* Je hebt een 3D-bril nodig.
Entertainment met een nieuwe dimensie

De volledige multimedia-ervaring

Met de HDMI-aansluitingen op jouw Samsung TV maak je van jouw woonkamer een compleet entertainmentcentrum. HDMI staat garant voor een snelle overdracht van digitale data vanaf een groot aantal verschillende apparaten.
De volledige multimedia-ervaring

Bekijk films vanaf je USB-stick

Met ConnectShare Movie bekijk je eenvoudig de inhoud op je USB-stick of harde schijf. Geniet van films, foto's en meer via de USB-stick op je TV.

* Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de handleiding voor de volledige lijst met ondersteunde formaten.
Bekijk films vanaf je USB-stick

Voor elk wat wils met Apps al Netflix, HBO en Videoland

Elke televisie van Samsung is nu voorbereid op snelle en eenvoudige toegang tot Netflix. Zet de TV aan en je kunt meteen beginnen, of je nu een serieverslaafde bent of van films houdt. Netflix heeft voor iedereen wel wat te bieden. Blader door een van de grootste online videotheken ter wereld en stream je favoriete programma's wanneer jij dat wilt. We wensen je een prettige voorstelling.

* Voor Netflix is een abbonement nodig. Meer informatie op www.netflix.com.
Voor elk wat wils met Apps al Netflix, HBO en Videoland

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van UE55JU7000LXXN

Series

 • Series

  7

Display

 • Schermafmeting

  55"

 • Screen Size (cm)

  138 

 • Resolutie

  3 840 x 2 160

 • Ultra Clear Panel

  Ultra Clear Pro

MEER SPECS TONENUitvouwen

Video

 • Picture Engine

  UHD Upscaling

 • PQI (Picture Quality Index)

  1 300

 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast

 • Micro Dimming

  UHD Dimming

 • Precision Black (Local Dimming)

  Precision Black

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja

 • PurColor

  Ja

 • Contrast Enhancer

  Ja

 • Auto Motion Plus

  Ja

 • Film Mode

  Ja

 • Natural Mode Support

  Ja

 • Peak Illuminator

  Peak Illuminator

Audio

 • Dolby Digital Plus

  Ja (MS11)

 • Virtual Surround

  DTS Studio Sound

 • DTS Codec

  DTS Premim Sound 5.1

 • 3D Sound

  Ja

 • Sound Output (RMS)

  20 W

 • Speaker Type

  1 way - 1 spk Down Firing

 • HD Audio

  Ja

 • Muurbevestigings Geluidsmodus

  Ja

 • Multiroom Link

  Ja

 • TV SoundConnect

  Ja

Smart TV

 • Samsung SMART TV

  Ja

 • Apps

  Ja

 • Games

  Ja (28 Countries)

 • Multi-Link Screen

  Ja

 • Vertical Enhancement

  Ja

Smart Interaction

 • Voice Interaction

  Ja (Spain, Dutch, Swiss, Poland, Portugal, Austria, Belgium, German)

 • Voice Control

  Ja

 • Face recognition

  Ready

 • Motion control

  Ready

Convergence

 • TV to Mobile - Mirroring

  Ja

 • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

  Ja

 • Samsung SMART View

  Ja

 • Wireless TV On - Samsung WOL

  Ja

 • Notification - BLE

  Ja

 • Brief on TV

  Ja

 • Wi-Fi Direct

  Ja

Differentiation

 • Sports Mode

  Advanced

Tuner/Broadcasting

 • Digital Broadcasting

  2 x DVB-T / C / S2 (T2 Ready)

 • Analoge Tuner

  Ja

 • 2 Tuner

  Ja

 • CI/CI+/2CI+

  CI + (1,3)

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  HbbTV 1.0 (CZ, SK, PL, HU, BE, NL, LU)

Connectiviteit

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Component In (Y/Pb/Pr)

  1

 • Composite In (AV)

  1

 • Ethernet (LAN)

  1

 • Koptelefoon

  Ja

 • Digitale Audio Out (Optical)

  1

 • RF In (Terrestrial / Cable input)

  1 / 1 (Common Use for Terrestrial) / 2

 • Ex-Link ( RS-232C )

  1

 • CI Slot

  1

 • MHL

  Ja

 • HDMI 3D Auto Setting

  Ja

 • HDMI A / Return Ch. Support

  Ja

 • Wireless LAN Built-in

  802.11ac

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Ja

Ontwerp

 • Ontwerp

  Metallic Chamfer Flat

 • Bezel Type

  VNB

 • Slim Type

  Slim

 • Front Color

  Black

 • Type voet

  Slim T-Stand

Additional Feature

 • Samsung 3D

  Ja

 • 3D Converter

  Ja

 • Instant On

  Ja

 • Processor

  Quad-Core

 • SCSA Support

  Ready

 • Accessibility

  Voice guide (UK, IE, FR, DE, IT, ES, NL, BE, LU, SE, FI, NO, DK, PL, PT, AT, CH) / Enlarge / High contrast

 • Digitale Clean View

  Ja

 • One Connect (Jack)

  Mini

 • Auto Channel Search

  Ja

 • Auto Power Off

  Ja

 • BD Wise Plus

  Ja

 • Ondertiteling

  Ja

 • Channel List USB-Clone

  Ja

 • Connect Share™ (HDD)

  Ja

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Ja

 • Embeded POP

  Ja

 • EPG

  Ja

 • Extended PVR

  Ja

 • Game Modus

  Ja

 • OSD Talen

  27 European Languages

 • Picture-In-Picture

  Ja

 • BT HID Built-in

  Ja

 • USB HID Support

  Ja

 • Teletext (TTX)

  Ja

 • Time Shift

  Ja

 • Ultra Clean View

  Ja

Eco Feature

 • Eco Sensor

  Ja

 • Energieklasse

  A+

Energie

 • Lichtnetaansluiting

  AC220-240V 50/60Hz

 • Maximaal stroomverbruik

  218 W

Afmetingen

 • Package Size (WxHxD)

  1415 x 812 x 168 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  1242.6 x 770.5 x 277.7 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  1242.6 x 718.3 x 67.4 mm

Gewicht (g)

 • Gewicht incl. verpakking (kg)

  23,6 kg

 • Gewicht incl. voet

  18,2 kg

 • Gewicht excl. voet

  15,4 kg

Accessoires

 • Remote Controller Model

  TM1240A

 • Batteries (for Remote Control)

  Ja

 • Samsung Smart Control (Included)

  Ja

 • Mini Wall Mount Support

  Ja

 • Vesa Wall Mount Support

  Ja

 • Floor Stand Support

  Ja

 • Handleiding

  Ja

 • E-Handleiding

  Ja

 • Stroomkabel

  Ja

 • Slim Gender Cable

  2

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING