NZ84J9770EK/EF

Chef Collection Inductie Kookplaat
NZ84J9770EK/EF

Temperatuur nauwkeurig bepalen Geschikt voor verschillende maten Gerechten gemakkelijk warm houden Direct heet
4 EA

Number of Burner

800X56X520 mm

Net (WxHxD)

Nauwkeurig koken met inductie

Samsung's innovatieve Virtual Flame Technologie™ vertelt u precies hoe heet elke kookzone is. Geniet van een meer nauwkeurige manier om te koken.

Nauwkeurig koken met inductie

Afneembare Draaiknop

Met de magnetische draaiknop bedient u de temperatuurinstelling van de Chef Collection Kookplaat zeer nauwkeurig. De knop is volledig afneembaar waardoor u gemakkelijk het gehele oppervlak schoon kunt maken.

Afneembare Draaiknop

Geschikt voor alle soorten en maten

De Samsung Chef Collection Kookplaat beschikt over een groot open gebied, de Wide Flex Zone, ontworpen om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. De zone is breed en ruim genoeg voor potten en pannen van verschillende vormen en maten.

Geschikt voor alle soorten en maten

Keep Warm functie

Met de speciale Keep Warm functie kunt u gerechten warmhouden als ze al klaar zijn maar nog niet direct opgediend hoeven te worden.

Keep Warm functie

Direct heet

Op de Chef Collection Kookplaat kunt u direct beginnen met koken. De Quick Start functie vermindert het aantal stappen en de tijd die het kost om te beginnen met koken. Het vermogensniveau neemt direct toe van "0" tot "15" zonder enige vertraging.

Direct heet

Makkelijk te pauzeren

De pauzeknop biedt meer gebruiksgemak doordat u van alle kookzones direct kunt overschakelen naar een lage energie-instelling met slechts één aanraking, handig als er bijvoorbeeld wordt aangebeld. Om te hervatten drukt u gewoon weer eenmaal op dezelfde toets.

Makkelijk te pauzeren
  • 4 EA Number of Burner
  • 800X56X520 mm Net (WxHxD)

Kan ik de inductiekookplaat makkelijk schoonmaken?

Kan ik de inductiekookplaat makkelijk schoonmaken?bekijk het antwoord

Waarvoor dient de warmte-indicator?

Waarvoor dient de warmte-indicator?bekijk het antwoord

Vergelijken