NV75J7570RS/EF

Dual Cook Oven NV75J7570RS

75 Liter 1600 W Dual Cook
75 L

Usable Capacity

A

Energieklasse

1200/1200 W

Convection

595x595x566 mm

Afmetingen Buitenkant (BxHxD)

Drie ovens in één

De Dual Cook+ heeft een grote ruimte bovenin de oven en ruimte onderin. De twee ruimtes kunnen samen gebruikt worden, of apart. De Guide Lighting Control helpt jou om de juiste ruimte te gebruiken.

Drie ovens in één

Een digitale handleiding

Het handige digitale dashboard helpt je bij het bereiden van verschillende gerechten. Je kunt eenvoudig de temperaturen en tijden instellen en verschillende functies beheren op het scherm.

Een digitale handleiding

Stille ovendeur

De stille ovendeur gaat soepel en stil open en dicht. Het scharnier in de deur zorgt ervoor dat hij langzaam dichtklapt, zonder teveel geluid te maken.

Stille ovendeur

Handige rekken

De handige rekken glijden zonder moeite soepel naar binnen en buiten, zelfs met zware gerechten erop. Zo kom je makkelijk bij je gerecht, zonder te knoeien.

Handige rekken

Consistente temperaturen

Een consistente temperatuur is essentieel voor de perfecte maaltijd. De Temperature Control toepassing zorgt ervoor dat jouw maaltijden altijd met de juiste temperaturen bereid worden.

Consistente temperaturen

Meer en ruimer koken

De oven heeft een capaciteit van maar liefst 75 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere en grotere gerechten is. De oven maakt het ook mogelijk om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden op de aparte rekken.

Meer en ruimer koken

Energiebesparend

De meeste ruime ovens verbruiken veel energie. Deze oven is ontworpen om uitzonderlijk efficiënt met energie om te gaan.

Energiebesparend

Pyrolytische zelfreiniging

Een pyrolytisch zelfreinigingsysteem houdt je oven zonder schrobben schoon en netjes. Het brengt de oven op een hoge temperatuur zodat eventuele vet- en voedselresten worden verbrand, en je alleen maar wat as hoeft weg te vegen.

Pyrolytische zelfreiniging

Overzichtelijk, goed verlicht interieur

De speciale Dual Cook verlichting geeft meer licht dan conventionele lampen. Je ziet dan ook alles tot in iedere hoek, zelfs als de oven verdeeld is in meer niveaus, zodat je alles goed in de gaten kunt houden.

Overzichtelijk, goed verlicht interieur
  • 75 L Usable Capacity
  • A Energieklasse
  • 1200/1200 W Convection
  • 595x595x566 mm Afmetingen Buitenkant (BxHxD)

Waar staan de iconen van de elektrische oven voor?

Waar staan de iconen van de elektrische oven voor?bekijk het antwoord

Wat is het verschil tussen de pyrolytische en catalytische reinigingsfunctie op mijn oven?

Wat is het verschil tussen de pyrolytische en catalytische reinigingsfunctie op mijn oven? bekijk het antwoord

Vergelijken