CE107MST-4/XEN

Combi Microgolfoven (28L)
CE107MST

28 Liter 900 W Triple Distribution System
Convection

Product Type

28L / 1.0 Cu.ft.

Oven Capacity

517 x 310 x 470 mm

Afmetingen Buitenkant (BxHxD)

Premium Design

Premium Design
De combi magnetron is voorzien van een ergonomische handgreep waarmee de magnetron soepel en gemakkelijk te openen is. Door het zwarte glas kun je de maaltijd in de gaten houden tijdens de bereiding en het LED scherm houdt je op de hoogte van de voortgang.

Knapperige gerechten in een handomdraai

Knapperige gerechten in een handomdraai
Het maken van een knapperig randje in de oven is lastig maar om een knapperig randje te creëren in een magnetron is onmogelijk. Tenminste, dat was het. Met de Samsung Crusty Plate tover je de magnetron om in een oven met grill. Het gerecht wordt gelijkmatig bruingebakken zonder gebruik van olie.
Triple Heating Systeem

Triple Heating Systeem

De drie verschillende warmtebronnen (de keramische verwarmer, de kwartsverwarmer en het grilelement) dringen diep en gelijkmatig in het eten door. Uw eten wordt overal even warm.
Auto Menu

Auto Menu

Geen tijd om te bladeren door een kookboek of kan je net dat ene recept niet vinden? Dat is vanaf nu verleden tijd. De combi magnetron is voorzien van een Auto Menu functie. Selecteer een menu en druk op de knop om de bereiding te starten.
Steam Clean

Steam Clean

Het schoonmaken van de magnetron is niet langer een lastig werkje. Vul het reservoir met water en plaats dit aan de binnenkant van de magnetron. Steam Clean doet de rest.
Keramisch Emaille

Keramisch Emaille

Dankzij de duurzame en beschermende eigenschappen van keramiek met emaille is de binnenkant van de magnetron veel krasbestendiger dan die van andere magnetrons. En het keramische interieur is niet alleen duurzaam, het is ook nog makkelijk schoon te maken!
  • Convection Product Type
  • 28L / 1.0 Cu.ft. Oven Capacity
  • 517 x 310 x 470 mm Afmetingen Buitenkant (BxHxD)

Wat moet ik doen als het draaiplateau van mijn magnetron niet goed werkt?

Wat moet ik doen als het draaiplateau van mijn magnetron niet goed werkt?bekijk het antwoord

Kan ik het metalen rooster in de magnetron gebruiken?

Kan ik het metalen rooster in de magnetron gebruiken?bekijk het antwoord

Vergelijken