Met het programma AnyWeb Print wordt het makkelijker dan ooit om exact te printen wat u wilt, precies zoals u het wilt. AnyWeb Print is speciaal ontwikkeld om informatie van internet op één afdrukbare pagina te verzamelen. Zo kunt u uw afdruktaken op maat voorbereiden en aansturen zonder al die papierverkwisting die u normaal heeft bij het afdrukken van internetpagina's.

Publicatiedatum: 2 maart 2011

Stap 1: Selecteer uw content.

Het werkt net zo makkelijk als het selecteren van tekst in een Word-document of als het maken van een screenshot. Met AnyWb Print pakt u gewoon elk gewenst stuk content. Start het programma AnyWeb Print via de takenbalk van uw browser en gebruik vervolgens de muis om de gewenste content op een internetpagina te markeren. U kunt heel eenvoudig de grootte en de vorm van het geselecteerde stuk aanpassen om alleen te markeren wat u nodig heeft. U kunt het geselecteerde stuk nu meteen afdrukken of u kunt het verplaatsen naar uw “Scrap Board” om het verder op maat te bewerken.

Stap 2: Bewerk uw document.

Om content toe te voegen hoeft u alleen maar uw geselecteerde stukken van de internetpagina naar het kader dat in uw browser verschijnt te slepen en daar neer te zetten. Zodra het daar staat, kunt u de verschillende stukken op één pagina herschikken en het formaat aanpassen of bijsnijden. Wilt u meer dan één pagina afdrukken? Voeg dan extra pagina's toe aan AnyWeb Print en deel ze helemaal naar wens in. U kunt ze zelfs in volledig scherm weergeven om meer in detail te kunnen bewerken.

Stap 3: Printen enzovoort.

In minder dan een minuut kunt u een document helemaal op maat opmaken met de content die u wilt afdrukken. Bekijk een afdrukvoorbeeld zodat u zeker weet dat alles op de juiste plek staat en klik vervolgens op de "Print"-knop. Zo verkwist u niet langer papier aan internetcontent die u niet nodig heeft of die niet correct geformatteerd is, wat leidt tot blanco pagina's of pagina's met enkel een lang internetadres. U kunt uw zelfgemaakte pagina zelfs bewaren als .pdf- of .tiff-document om deze later verder te bewerken.

Dit zijn enkele voorbeelden waarvoor u met AnyWeb Print in een handomdraai informatie kunt verzamelen en afdrukken:

  • • Maak een boodschappenlijstje met beschrijvingen en plaatjes zodat u alles sneller weet te vinden in de winkel.

  • • Plan uw vakantie op een routekaart met het reisschema, de hotels, interessante monumenten, bezienswaardigheden enzovoort.

  • • Stel een professioneel researchdocument op met gegevens en analyses van verschillende informatiebronnen om uit te delen tijdens een businessmeeting.


Download het hulpprogramma AnyWeb Print en probeer het uit op deze Samsung-printers om zelf te ervaren hoe eenvoudig het is om helemaal op maat af te drukken.*

AnyWeb is compatibel met de volgende Windows-besturingssystemen: 2000, XP, Server 2003, Server 2008, Vista en Windows 7. U heeft Internet Explorer 6.0 of later nodig.

*Alle geldende handelsmerken en auteursrechten dienen te worden gerespecteerd.