In het bedrijfsleven heeft u geen andere keuze dan met uw tijd mee te gaan. En met de vele nieuwe communicatiemiddelen moet u ook als bedrijf zo effectief mogelijk communiceren met uw klanten. LFD's (Large Format Displays) zijn een grote sprong voorwaarts in vergelijking met traditionele methodes zoals billboards en televisies. Ze zijn een flexibel en krachtig mediaplatform dat ideaal is voor bedrijven.

1. Duurzaam – Bepaalde LFD's zijn speciaal ontwikkeld om gedurende lange periodes hoogwaardig te presteren. Deze continue inzetbaarheid is met name belangrijk voor bedrijven met onregelmatige werktijden en uiteraard voor locaties die non-stop geopend zijn. Zo zijn LFD's bijvoorbeeld ideaal voor luchthavens, waar ze dag en nacht beschikbaar moeten zijn.

2. Gebruiksvriendelijk – Bij grootschalige toepassingen kan de logistiek voor het updaten van de content op alle schermen heel ingewikkeld en behoorlijk duur zijn. LFD's kunnen heel eenvoudig op afstand worden aangestuurd via een centraal computerprogramma. Zo kan alles, van winkeladvertenties tot belangrijke bedrijfsmededelingen, op een kostenefficiënte manier worden beheerd.

3. Weerbestendig – Soms moet u zelfs in het bedrijfsleven de weerselementen kunnen weerstaan. LFD's voor buitentoepassingen zijn speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen wind, regen, extreme hitte en zelfs vandalisme. Hiermee wordt niet alleen bespaard op reparatiekosten, maar het garandeert ook dat uw commerciële onderneming continu aanwezig is en zo een stapje voor heeft op de concurrent.


4. Interactief – LFD-schermen beschikken ook over touchscreentechnologie en dit betekent een wereld aan nieuwe mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Deze technologie kan op maat op uw bedrijfsbehoeften worden afgestemd, van standaard interactieve touchscreens voor bijvoorbeeld winkelcentra tot de nieuwste verkoopautomaten met geavanceerde touchscreenbediening zoals u ze soms al aantreft in megabioscopen. Eén ding is zeker: de touchscreentechnologie opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden..

5. Videowalls – De meest indrukwekkende eigenschap van LFD's is misschien wel het feit dat ze kunnen worden gebruikt voor videowalls. Met de dunne omlijstingen en de innovatieve verbindingselementen is het opbouwen van een supergroot scherm heel makkelijk te realiseren. Videowalls kunnen in elk gewenst formaat worden samengesteld en de content kan in vele variaties worden geformatteerd. Wilt u dus als bedrijf indruk maken, dan weet u wat de oplossing is.