Iedereen wil ook wel eens zelf op de foto, alleen of samen met anderen. De innovatieve DualView-functie is speciaal ontwikkeld voor zelfportretten of andere foto's waar u zelf op wilt staan. Deze camera heeft twee displays om uw opname beter in beeld te krijgen: een 1,5" lcd-display aan de voorkant voor makkelijke zelfportretten en een lcd-display aan de achterkant met touchbediening om bijvoorbeeld door uw foto's heen te bladeren.

Maak een prachtige foto... van uzelf

DualView is een nieuwe functie bij digitale camera's. Sociaalnetwerksites en sites voor het delen van foto's zijn zo populair, dat we bijna overal foto's van willen maken. Een wandeltocht... en dagje winkelen... we willen elke plek waar we zijn en alles wat we doen vastleggen. Met DualView bent u niet alleen de fotograaf, maar komt u zelf ook in beld.

Naast de twee displays, heeft de DualView TL220 ook een 27mm-groothoeklens. De 4,6x optische zoom zorgt voor een groter opnamebereik vanaf een kleinere afstand, met meer flexibiliteit dan 35mm-camera's.

Groepsfoto's

DualView-camera's zijn voorzien van een functie genaamd "Couple Mode". Deze functie herkent gezichten en maakt automatisch een foto wanneer u en uw geliefde dicht bij elkaar in beeld verschijnen. Voor groepsfoto's met de zelfontspanner, verschijnt in het display aan de voorkant een timer die aftelt, zodat iedereen weet wanneer ze moeten lachen. En er is ook de “Jump Shot Mode”. Op het display aan de voorkant wordt een teken gegeven zodat iedereen tegelijk in de lucht kan springen.

Maak de kleintjes aan het lachen

Met de DualView "Child Mode" maakt u altijd geslaagde foto's van jonge kinderen. Deze functie toont grappige beelden in het display aan de voorkant om de aandacht te trekken en om uw kinderen op hun gemak te stellen zodat u telkens weer prachtige foto's kunt maken.

Opnames in high-definition

Het is niet alleen belangrijk iedereen, inclusief uzelf, in beeld te krijgen, maar uw dierbaarste herinneringen moeten natuurlijk ook met een hoogwaardige resolutie worden vastgelegd. De DualView-camera's zijn voorzien van een true color-gefilterde 12,2 megapixel CCD om te garanderen dat uw foto's zo scherp mogelijk zijn. Uw afbeeldingen zijn ook ongelooflijk gedetailleerd, zodat ze zelfs op posterformaat kunnen worden afgedrukt.
De Smart Auto-functie analyseert de hoofdelementen van uw compositie zoals de kleur, helderheid, beweging en het onderwerp en stelt vervolgens automatisch in voor de perfecte opname. Smart Auto heeft 16 verschillende voorgeprogrammeerde modes voor tal van instellingen. Deze modes kunnen echter ook worden uitgeschakeld om handmatig in te stellen.

Professionele video's

Wilt u een mooie video van het verjaardagsfeestje van uw zoontje? Dat kunt u zelf met de DualView TL220, waarmee u HD-video-opnames maakt met een resolutie van 1280 x 720p en 30 frames per seconde. Dankzij het H.264-formaat kunt u bovendien twee keer zoveel opnemen als bij MP4 en vier keer zoveel als bij MJPEG – de formaten die bij veel andere digitale camera’s worden gebruikt – en is de video- en geluidskwaliteit veel beter.

U hoeft nu alleen nog maar te zorgen dat iedereen er leuk uitziet.