3 verrassende plekken waar je nu op een 18,4 inch scherm online video kunt kijken

Door Samsung België 07.12.2015

Home iot Film Tablet

3 verrassende plekken waar je nu op een 18 4 inch scherm online video kunt kijken, galaxy tab view, tab view, samsung galaxy tab view, samsung, galaxy

Uit onderzoek blijkt dat we steeds vaker online video’s via een mobiel apparaat bekijken. Bijvoorbeeld op een smartphone of een tablet. Waar we op de traditionele wijze op steeds grotere beeldschermen TV-kijken, moeten we het qua mobiel TV-kijken dus met wat kleinere schermen doen. Maar vanaf november kun je in de vorm van de gloednieuwe Galaxy View op een 18,4 inch scherm je favoriete online video’s bekijken. Discover kijkt graag vooruit en somt nu al 3 verassende locaties op waar je straks in Full HD je favoriete online video’s kunt bekijken.

1. In de tuin

Niets fijners dan na het eten op de sofa voor de TV door te brengen. Maar wat doe je als je in de tuin zit, je het laatste stukje vlees van de barbecue geprikt hebt en in een héle luie mood bent? Met de Galaxy View op de tuintafel kun je gewoon in je tuinstoel blijven zitten / liggen. En ach, leuk hoor die zonsondergang, maar wie heeft dat nodig als je ook naar '3rd Rock From The Sun' kunt kijken?


2. In de keuken

Koken met je tablet. 't Is heel handig, maar gooide Jamie 5 of 6 eetlepels 'extra verge' door z'n pastasaus? Met het 18,4 inch scherm van de Galaxy View hoef je nooit meer te gissen. En met de ingebouwde standaard hoeft je tablet nooit meer van het aanrecht af te glibberen.


3. Voor de televisie

Voor de televisie inderdaad. Steeds meer televisieprogramma's bieden via internet, exclusieve content (backstage filmpjes, bloopers, etc) aan. Ook wordt de kijker steeds meer via social media bij TV-uitzendingen betrokken door op bepaalde hashtags te reageren. Met de Galaxy View had je nog nooit zo'n groot 'second screen' in handen.


De Galaxy View: wat kun je er allemaal mee?
TabView visual

Van het formaat van het display tot de gebruiksinterface en hoogkwalitatieve stereospeakers, de Galaxy View is geoptimaliseerd voor het bekijken van video- en mediacontent. Het startscherm toont verschillende videodiensten op een centrale plek en maakt het voor gebruikers eenvoudig om te genieten van de nieuwste content. Naast video, muziek en gaming, is rijkere sociale communicatie mogelijk met videobellen. Via het persoonlijke Family Square-dashboard blijf je in contact met vrienden en familie.