AddWash: Een aanwinst voor elke familie

Door Samsung België 03.11.2016

Home Wasmachine Technologie & innovatie

addwash wasmachine

Intuïtief gebruik, tijdbesparing en eco-efficiëntie... Sinds de lancering van de AddWash wasmachine deze zomer, heeft hij meer en meer gezinnen weten te charmeren met zijn innoverende pluspunten. Discover verzamelde enkele leuke getuigenissen!

Een sok die per ongeluk uit de mand valt, een keukenhanddoek die blijft rondslingeren, een t-shirt die je in je sporttas bent vergeten… merkwaardig hoe vuile was uit het niets opduikt eens je net je  wasmachine in gang hebt gezet, niet? Met die gedachte in het achterhoofd ontwikkelde Samsung de AddWash wasmachine.

Gedaan met achtergebleven wasgoed

In de afgelopen maanden onderging de AddWash de ultieme test: Samsung selecteerde enkele bloggende mama ’ s die de wasmachine in hun dagelijkse routine zouden opnemen. Benieuwd naar hun reactie? “ Het viel me meteen op dat de AddWash was voorzien van een extra deurtje. Zag ik dat nou goed? Ooowjaaa… Zonder enig probleem kan je het wassen pauzeren om nog wat extra was toe te voegen via het deurtje. Iets wat voor mij echt wel een zaligheid is, want ik vergeet altijd wel wat verloren sokken of onderbroeken… of dirty rompertjes ” , aldus Elle van ElleMila . De AddWash functie is een heel simpele oplossing op een universeel probleem. Zo simpel zelfs, dat Marta (bekend van Princess Misia en Hello Sunshine ) zich het volgende afvraagt: “ We printen dingen in 3D, we klonen dingen, hoe komt het dat niemand hier eerder aan dacht? ” De wasmachine beschikt uiteraard over essentiële veiligheidsmechanismen zoals een kinderslot, dat het risico dat jonge kinderen het kleine deurtje per ongeluk openen, verkleint.

Technologie ten dienst van ecologie

AddWash wasmachine Samsung

“ Weet je wat ik nog het allerleukste vind? Dat is dat ik al die was op minder dan 1 uur weer uit de wasmachine kan halen! De Superspeed functie staat hier dus op nummer 1…Zo heb ik extra tijd voor andere huishoudelijke taakjes, of speelplezier met de kids, terwijl wasmachine 2 of zelfs 3 staat te draaien! Echt een topding! ” laat Elle enthousiast weten. Marta is ook razend enthousiast over de EcoBubble-functie: “ Vroeger nam het voorbehandelen van vlekken met vlekkenverwijderaar veel tijd in beslag. Sinds de AddWash bespaar ik zo veel tijd! De wasmachine heeft een Eco Bubble technologie die gebruik maakt van lucht om het wasmiddel met water op te lossen zodat schuimbellen ontstaan die sneller in de stoffen doordringen. Zo bestrijd je niet alleen vlekken maar het laat je ook toe om op koudere temperaturen te wassen. In 95% van de gevallen heb ik de vlekkenverwijderaar laten vallen. ”   Samsung toont aan dat technologie en ecologie perfect samengaan. De nieuwe AddWash was-droogcombinatie die vanaf november beschikbaar zal zijn, zal over de Air Wash functie beschikken: die zal warme lucht gebruiken om kleding op te frissen. Een duurzame oplossing voor kleding die nog geen wasbeurt nodig heeft maar die je wel wilt opfrissen.

Een slimme wasmachine

Een ander punt waar beide mama ’ s blij over zijn: het feit dat de wasmachine “ smart ” is. “ Ben ik dan toch vergeten effectief op de startknop te duwen, dan kan ik deze gewoon bedienen via mijn smartphone! Ik kies eender welk programma in het menu, en met 1 klik kan ik mijn wasmachine vanop afstand aanzetten! Tijdens het wassen word ik via de SmartControl ook steeds op de hoogte gehouden van “ de stand van zaken ” en krijg ik ook een melding binnen wanneer het wasprogramma is afgelopen! Hoe cool is dat? ” , zegt Elle. Op die manier weten je ook precies op welk moment je delicate was of handwas kan toevoegen aan het einde van het wasprogramma om deze alleen mee te laten spoelen of centrifugeren.