Met GameFly stream je onbeperkt games naar je Samsung Smart TV

Door Samsung België 16.09.2015

Home Gaming Smart TV

gamefly, samsung, smart tv

Jammer maar helaas: het is game over voor draden, discs en downloadtijd. Want met GameFly kun je nu je favoriete games simpelweg naar je Smart TV streamen. Als het gaat om game innovaties beginnen we hiermee dan ook vandaag aan een nieuw level. En jij kunt meespelen. Want GameFly lanceert vandaag zijn eerste games op al onze Smart TV’s. Voor een bedrag van 6,99 - 9,99 euro per maand schaf je je favoriete game pack aan en kun je onbeperkt games streamen. Met slechts 1/10e seconde reactietijd.

Next level

Met het streamen van games stappen we een volgend level binnen. Piet Sonck, Content Manager van Samsung België legt uit : 'Zoals de video-industrie door Netflix een andere invulling heeft gekregen, zo kan GameFly door de innovatieve nieuwe technologieën van GameFly console games direct uit de cloud aanbieden. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Vrijwel alle types controllers zijn geschikt. Met GameFly maken we de toekomst van het gamen nu voor iedereen toegankelijk op Samsung Smart TV's.'


Klappen uitdelen

GameFly is als Netflix voor games. Maar waarbij de reactietijd bij films en series niet heel erg belangrijk is, is het bij game-streaming juist essentieel dat deze tot een minimum beperkt wordt. Op het moment dat jij op je console een button indrukt en daarmee je tegenstander knock-out kunt slaan, moet dat direct op je scherm zichtbaar zijn. Juist díe reactietijd heeft GameFly naar 1 / 10 e seconde weten terug te brengen. Zo kun jij de klappen uitdelen in plaats van klappen te moeten incasseren.


Game packs

De games op GameFly worden aangeboden in zogenaamde packs. Zo is er het All allround pack waarbij je je op een selectie van verschillende soorten games kunt abonneren. Maar hou je echt vooral van shoot-em-ups? Dan zal het Hardcore Pack je meer speeluurtjes opleveren. Naast genoemde packs biedt GameFly het Lego Pack en het Disney Pack . Ieder pack wordt periodiek voorzien van nieuwe games. Hieronder een overzicht van de games die via de verschillende packs te spelen zijn.


Gratis spelen

Eerder noemden we al het ontbreken van draden, discs en downloadtijd. Nóg een voordeel van gamen via streamingdienst GameFly is dat je elk spel 10 minuten gratis kunt spelen. Hierbij krijg je toegang tot de gehele game en kun je dus al gamend beslissen of je 'm wel of niet wil hebben. Want er is niets zo frustrerends als een game hebben, die eigenlijk zwaar tegen valt.