Robotstofzuiger vooroordelen

Door Samsung België 05.03.2015

Home Robotstofzuiger

Robotstofzuiger vooroordelen

Al jaren dromen mensen van robots die het lastige huishoudwerk kunnen overnemen. Dit is nu gedeeltelijk werkelijkheid geworden. Je kinderen zal je nog steeds zelf moeten aankleden, maar je huis kan je alvast laten stofzuigen door een robot. Toch durven vele mensen de stap toch nog niet te zetten omwille van enkele vooroordelen. Kan een robotstofzuiger je huis echt proper houden? De revolutionaire Samsung Powerbot VR9000 in ieder geval wel.

Vooroordeel 1: Robotstofzuigers zijn niet krachtig genoeg

De Samsung Powerbot VR9000 is in tegenstelling tot conventionele robotstofzuigers uitgerust met de Digital Inverter technologie, waardoor het stof opgezogen en niet opgeborsteld wordt. Hierdoor heeft de Powerbot 60 keer meer zuigkracht dan een conventionele robotstofzuiger. Dankzij de Cyclone ForceTM cycloontechnologie wordt het stof ook nog eens op efficiënte wijze van de lucht gescheiden, waardoor de filter minder snel verstopt geraakt en zijn indrukwekkende zuigkracht behouden blijft.

Vooroordeel 1: Robotstofzuigers zijn niet krachtig genoeg
Vooroordeel 2: Robotstofzuigers zijn traag
Vooroordeel 2: Robotstofzuigers zijn traag

De Powerbot niet. Dankzij zijn extra brede borstel (310 mm) is het toestel in staat om een veel grotere oppervlakte in minder tijd schoon te maken dan conventionele robotstofzuigers. Je huis wordt dus in een mum van tijd weer kraaknet.

Vooroordeel 3: Robotstofzuigers zijn dom

De Powerbot bewijst dat robots wel degelijk slim kunnen zijn. Zo beschikt het toestel vooraan over FullView sensoren waardoor het zijn omgeving makkelijk kan herkennen en inschatten. Hierdoor zal hij niet vast komen te zitten in hoeken of blijven haken achter hindernissen.

Powerbot
Powerbot
Vooroordeel 4: Robotstofzuigers zijn niet beweeglijk

De Samsung Powerbot VR9000 is een ware hindernisloper. Dankzij zijn grote Easy Pass wielen kan hij zonder problemen langs en over de meest voorkomende obstakels manoeuvreren zonder vast te geraken achter dat fijne keukenstoeltje of dat kleine opstaprandje.

Daar waar conventionele robotstofzuigers in het stof bijten, blijft de Samsung Powerbot VR 9000 vrolijk verder zuigen. Hierdoor geniet je ten volle van de extra vrije tijd en kan je echt leuke dingen doen.