De nieuwe Galaxy Note - inclusief S Pen: Van snelle krabbel tot een heel kunstwerk

By Samsung België 09.08.2016

Lifestyle Smartphone

galaxy note7 samsung

Hij werd gemist, dus de Galaxy Note komt terug. En hoe! Zo heeft de Note7 een biometrisch beveiligingssysteem, een 5,7 inch QHD Super AMOLED edge display en is het 64GB geheugen met een microSD tot 256GB uit te breiden. Maar de bijna magische Galaxy Note7 S Pen is eigenlijk de meest uit het oog springende feature. Deze helpt je om je creatieve uitingen nog beter te verbeelden. Meer weten? Lees snel verder.

"De Galaxy Note7 laat zien dat productiviteit en entertainment samengaan. Door de sterke focus op de beste beveiliging en een verbeterd service ecosysteem is de Galaxy Note7 ideaal voor mensen die meer uit het leven willen halen" , zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Het leven gaat sneller dan ooit, de Galaxy Note7 past zich daar naadloos bij aan."

Snel schakelen

Vooral met het maken van een notitie tijdens een vergadering of onderweg is het handig om snel te kunnen schakelen. Met de nieuwe Galaxy Note7 S Pen hoef je het scherm van je telefoon of tablet niet te ontgrendelen om even iets te noteren. Ook niet als je een GIF wilt maken of woorden wilt omzetten naar een afbeelding. Het enige wat je hoeft te doen is de S Pen tevoorschijn halen en boven het scherm te houden om 'Air Command' te openen. Voor een snelle krabbel op je telefoon gebruik je 'Screen-off Memo'.

Een andere handigheid voor als snel schakelen vereist is, is 'Glance'. Door de S Pen boven de apps te houden kun je twee apps tegelijkertijd gebruiken. Weet je gelijk welk restaurant je kunt reserveren én in een route-app bekijken hoe je er komt.

Bekijk hier hoe de Note7 eruit ziet:

Design zonder drup

Er wordt weleens gezegd dat de beste ideeën onder de douche ontstaan. Dan maakt het nu niet meer uit als je er even onder vandaan springt om snel een digitale notitie te maken. Door een paar druppels laat de Note7 met de S Pen zich niet meer afschrikken. Zelfs als je in de regen staat en plots een geweldig idee krijgt of iets wilt opzoeken in je apps, zal de S Pen je niet in de steek laten want hij is nu waterbestendig.

Vloeiend schrijven, mooi kleuren, makkelijk bewaren

De Galaxy Note7 S Pen beweegt mee als een tweede natuur. De S Pen is zo ontworpen dat hij vloeiend, nauwkeurig en fijn schrijft. Bovendien beschikt hij over meer kwasten en de mogelijkheid om kleuren te mengen. Het maken van notities tijdens vergaderingen, gedetailleerde tekeningen of creatieve kunstwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ben je niet tevreden over je creatie? Met een simpele druk op de knop aan de zijkant tovert de S Pen de gum tevoorschijn.

Al je hersenspinsels, iedere notitie, memo en afbeelding die je hebt geselecteerd en waarop je met je S Pen aantekeningen hebt gemaakt worden nu op één plek opgeslagen: de Samsung Notes app. Had je nog S Pen bestanden op je oude telefoon? Met de Smart Switch app kun je die gemakkelijk overzetten. Zo kun je alles in een handomdraai vinden.

Ben je er ook van overtuigd dat jij straks niet meer zonder de Galaxy Note7 kunt? Laat dan op The Next Galaxy je gegevens achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de lancering van dit nieuwe toestel.