Een smartphone biedt veel handige functies en mogelijkheden. Om het maximale uit uw smartphone te halen hebben wij diverse handige accessoires.

Een smartphone biedt vele handige functies en mogelijkheden. Om het maximale uit uw smartphone te halen zijn er allerlei nuttige accessoires te krijgen. Er zijn bijvoorbeeld accessoires die u helpen om uw smartphone beter te beschermen, ervoor zorgen dat u nooit meer een lege batterij heeft, naar uw favoriete muziek kunt luisteren of dat u gemakkelijk uw route kunt plannen naar uw eindbestemming. Met het gebruik van accessoires kunt u dus optimaal profiteren van uw Samsung telefoon!

Verschillende soorten accessoires

Om u op weg te helpen hebben wij per categorie de meest handige accessoires op een rij gezet:

Laden:

Laden:

Eén van de meest onmisbare accessoires is een reislader. U kunt de reislader gemakkelijk meenemen om uw smartphone op te laden via het stopcontact. Bent u vaak onderweg met de auto? Dan is een autolader een echte aanrader. U plaatst de autolader zeer eenvoudig in de sigarettenaansteker van de auto. Zo komt u onderweg nooit meer zonder lege accu te zitten.
Voor kantoor is een Desktop Dock dé ideale oplossing. Hiermee laadt uw smartphone op en synchroniseert het in één eenvoudige handeling. Doordat het toestel op uw bureau staat kunt u hem blijven gebruiken.

Bescherming:

Bescherming:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Neem het zekere voor het onzekere en bescherm uw toestel tegen krassen met een screenprotector. Wilt u uw smartphone naast krassen ook tegen vallen beschermen? Kies dan voor een fraaie protective cover of flipcover. Met de S View Cover bekijkt u notificaties zelfs met gesloten cover. Op deze manier geniet u extra lang van uw Samsung telefoon.

Games:

Games:

Echte gamers sluiten hun smartphone aan op de Game Pad. Met deze controller gamet u volledig draadloos met uw smartphone of tablet. De Samsung Game Pad is gemaakt voor razendsnel vingerwerk dankzij de eenvoudige bediening met Quick Start-knoppen. De Game Pad wordt geleverd inclusief de Mobile Console app. Met deze app heeft u toegang tientallen games.

Auto:

Auto:

Met de aanschaf van een autohouder heeft u uw telefoon in de auto altijd binnen handbereik. Een autohouder heeft een zuignap, zodat u het op de voorruit kunt plakken. U heeft dan gemakkelijk toegang tot de navigatiefunctie en bellen, terwijl u altijd uw handen vrij heeft voor het stuur.

Muziek:

Muziek:

Luister naar uw favoriete muziek op uw smartphone met een stereo headset. Een stereo headset biedt een helder geluid in hoge kwaliteit. Voor de ultieme muziekervaring thuis verandert u uw smartphone in een ware stereo-installatie met een Audio Dock. U kunt heel eenvoudig muziek afspelen door uw toestel in de dock te plaatsen of draadloos te verbinden.

Galaxy Gear:

Galaxy Gear:

Mist u wel eens een oproep omdat u uw telefoon niet hoort of niet kunt vinden? Met de Galaxy Gear is dat voorgoed verleden tijd. Meldingen ziet of hoort u meteen op uw smartwatch. Opnemen en handsfree bellen doet u met één tik op het scherm. Uw smartphone blijft dus in uw broekzak en een headset heeft u niet meer nodig.

S Pen:

S Pen:

Met een S-Pen bedient u nauwkeurig en eenvoudig uw smartphone zonder vingerafdrukken op het scherm te krijgen. Door de zachte punt van de stylus blijft uw scherm onbeschadigd. Daarnaast is het ideaal voor spelletjes, zoals DrawSomething!