Geniet u al van beeld in Full HD kwaliteit maar wilt u de film die u kijkt of de muziek die u luistert nog meer beleven? Met een soundbar hoort u ieder geluid helder en sprankelend. De soundbar met bijgeleverde subwoofer zorgt voor glashelder geluid met heerlijke diepe bastonen. Een soundbar is een elegante oplossing voor het beste geluid. Met de soundbars van Samsung beleeft u ruimtelijk geluid via slechts één slanke luidspreker. Ontdek hier de nieuwe technologieën van soundbars!


 

Geluid komt tot leven

Geluid komt tot leven

Samsung maakt audio nog intenser, natuurlijker en warmer. Of u nu uw favoriete muziek beluistert of een film of televisieserie bekijkt.
Met de soundbars van Samsung komt geluid tot leven.

 

Draadloos verbonden

Draadloos verbonden

Geen rommelige kabels en snoeren meer door uw huiskamer en achter uw televisie. De soundbars van Samsung beschikken over de nieuwste draadloze technologieën.
De nieuwste soundbars van Samsung koppel je door middel van Bluetooth aan een Samsung televisie* via de Sound-Share-technologie. U heeft dus geen HMDI- of geluidkabels meer nodig. Het geluid wordt verpakt in de eigen Samsung HD-codec en via Bluetooth verstuurd. U kunt de soundbar hierdoor ook verbinden met uw mobiele toestel en muziek streamen!
Plaats de subwoofer waar u maar wilt, zonder rekening te hoeven houden met bedrading. De enige kabel die u nodig heeft is de stroomvoorziening. Dankzij zijn looks kunt u hem ook in het zicht plaatsen. De behuizing heeft een zeer elegante uitstraling.

 

Technologie

Puur harmonisch en natuurlijk geluid. Dat wil toch iedereen?

De nieuwste soundbars van Samsung bieden heldere warme klanken. Deze pure klanken worden mogelijk gemaakt door de even vernieuwende als unieke buizenversterkertechnologie. Een vooruitstrevende technologie die de kracht van analoge en digitale versterkers combineert**. Met een onvergetelijke geluidservaring als resultaat.

 

De soundbar maakt gebruik van een vacuümbuizenversterker; deze vlakt de scherpe kantjes van het geluid af dat uit een digitale versterker komt en produceert een natuurlijk ‘rond’ geluid.
De soundbars van Samsung beschikken over 3D Sound Plus. Hierdoor lijkt het alsof u naar een 5.1- of 7.1- surround-set luistert, een set met meerdere speakers, terwijl al het geluid uit de soundbar en subwoofer komt. Het 3D-geluid lijkt niet alleen vanaf de zijkanten te komen, maar dankzij Vertical Surround ook van boven en beneden.

Dankzij de automatische oriëntatiesensor registreert de soundbar op welke manier hij geplaatst is. Hij past zichzelf daarop aan***. Zo geniet u altijd van een optimaal klankbeeld.

 

Een soundbar is een waardevolle toevoeging voor iedere film- en muziekliefhebber. De stijlvolle behuizing past in elk interieur, zeker wanneer de soundbar ongeveer even breed is als de televisie waar hij boven of onder wordt bevestigd. Til het luisterplezier naar een hoger niveau. Door een Samsung soundbar ervaart u een overtuigend 3D-geluidsbeeld. Geniet alleen of samen van een spectaculaire nieuwe geluidsbeleving.

Bekijk hier de verschillende soundbars van Samsung.

* TV met Sound-Share
** HW-F750/751 en HW-F850
*** Vanaf HW-F750/751 modellen