#OwnTheTwilight en maak met jouw twilight-foto kans op een reis naar Ibiza

Door Samsung België 26.05.2016

Travel Fotografie Smartphone

twilight strand

De schemering vlak voor zonsopkomst en net na zonsondergang, de twilight, is een moment met magisch licht en dus een indrukwekkend fotomoment. Maar… dit is ook meteen het lastigste moment van de dag om goed vast te leggen. Weet jij er toch een mooie foto van te maken? En laat je die achter op ownthetwilight.be? Dan is je snapshot misschien wel een reis naar Ibiza waard…

#OwnTheTwilight
Galaxy S7 edge Own the Twilight

Schemering 's ochtends net voor de zonsopkomst en 's avonds net na zonsondergang zijn momenten met spectaculair licht, het zijn de mooiste, maar juist de lastigste momenten om vast te leggen op camera. Op de Samsung Galaxy S7 edge zit een camera die juist deze momenten perfect vastlegt. Je maakt altijd scherpe, goede en heldere foto's, ook als er weinig licht is. Deze camera heeft een Dual Pixel voor een snellere autofocus, zodat je scherpe en heldere foto's kunt nemen. De grotere pixels (1.4um) en speciale lens (F1.7) zorgen ervoor dat je zelfs bij weinig licht heldere foto's kunt maken.

Probeer het zelf en win een reis naar Ibiza

Vanaf deze week t / m week 27 juni kun jij meedoen aan de #OwnTheTwilight fotowedstrijd. Via de #OwnTheTwilight actiesite kun je een zelfgemaakte twilight-foto uploaden om vervolgens kans te maken op allerlei bijzondere prijzen. Ongeacht welk merk of type telefoon je hebt. Op de website kun je super veel inspiratie opdoen en krijg je gouden tips en heel wat advies van de beste en creatiefste Instagram fotografen van dit moment. Elke week krijgt de mooiste foto van die week een Samsung Galaxy S7 edge. De hoofdprijs aan het einde van de actie is een reis naar Ibiza. Want daar kun je natuurlijk de meest epische twilight-foto's ter wereld maken.