expand nav
5x de beste food channels op YouTube, samsung discover, food, samsung tab s2, tab s2, galaxy tab s2, galaxy, discover, samsung discover

5x de beste food channels op YouTube

Door Samsung België,  11.12.2015.


Van culinaire chefs tot inspirerende vloggers: het internet barst van de videorecepten en food inspiratie. Een internationale trend ingezet door bekende TV koks als Jamie Oliver. Discover maakte een handig lijstje van de 5 meest inspirerende food channels en hun best bekeken video.

1. ChefSteps: spontane wetenschap

Een bruisend team van chefs, filmmakers, designers en wetenschappers maken creatieve en spontane filmpjes. Je bekijkt een combinatie van recepten, food science, technieken en heel veel tips.

2. Jamie Oliver's Food Tube: behind the scenes en nieuw talent

Natuurlijk mag Jamie niet ontbreken. Veel behind the scenes, stukjes uit zijn programma's die niet zijn uitgezonden, tutorials en recepten. Tevens is het een platform voor nieuw kooktalent gespot door Jamie himself.

3. Deliciously Ella: gezond en hip

De filmpjes van Ella hebben een stijlvolle en moderne vibe. Haar motto: gezond eten gaat heel goed samen met 'fun'. De recepten zijn vrij van suiker en gluten, en absoluut inspirerend.

4. Akis Kitchen: Griekse creaties

Het nieuwe kanaal van de stoere Akis laat je watertanden van smakelijke Griekse recepten. Met heel veel enthousiasme en ook zeker wat humor gebracht.

5. Felicitas Pizarro: puur met humor

De Argentijnse Felicitas kan niet alleen waanzinnig koken, als sommelier weet ze ook wat je erbij drinkt. Haar enthousiasme en 'echtheid' zijn hartverwarmend: want als het even misgaat, laat ze dat gewoon in het filmpje zien.