Wanneer een ECO-stofzuiger van Samsung het tapijt schoonmaakt, verandert het schoongemaakte gedeelte en groen gras en schudden de blaadjes. Wanneer een ECO-stofzuiger van Samsung het tapijt schoonmaakt, verandert het schoongemaakte gedeelte en groen gras en schudden de blaadjes.

Meer dan ECO - meer voordelen van
Samsung-stofzuigers

Meer dan ECO

Sluit stof* en allergenen hermetisch af
Vangt meer dan 99,999% fijn stof op Het ECO-gamma van Samsung kreeg dankzij zijn geavanceerde stofafdichtingssysteem de
vijfsterrenbeoordeling van SLG (de hoogste beoordeling voor stofafdichting) en een
onderscheiding van de BAF (British Allergen Foundation) voor de filtering van allergenen. * Beperkt tot stof tot 0,3 micron. Certificaat van 5 sterren van SLG.

Sluit stof* en allergenen hermetisch af
Vangt meer dan 99,999% fijn stof op Het ECO-gamma van Samsung kreeg dankzij zijn geavanceerde stofafdichtingssysteem de vijfsterrenbeoordeling van SLG (de hoogste beoordeling voor stofafdichting) en een onderscheiding van de BAF (British Allergen Foundation) voor de filtering van allergenen. * Beperkt tot stof tot 0,3 micron. Certificaat van 5 sterren van SLG.

Gebied van het stofafdichtingssysteem zoals aangeduid in een ECO-stofzuiger van Samsung. Aanduiding van de 5-sterrenbeoordeling van SLG en het merkteken van de BAF (British Allergen Foundation). Gebied van het stofafdichtingssysteem zoals aangeduid in een ECO-stofzuiger van Samsung. Aanduiding van de 5-sterrenbeoordeling van SLG en het merkteken van de BAF (British Allergen Foundation).

Motion Sync Design™
Ontworpen om met u mee te bewegen De trommelstofzuiger draait onafhankelijk van de wielen om
zijn as, en kan dus snel bewegen voor plotse bochten rond
meubilair of muren.

Motion Sync Design™
Ontworpen om met u mee te bewegen De trommelstofzuiger draait onafhankelijk van de wielen om zijn as, en kan dus snel bewegen voor plotse bochten rond meubilair of muren.

Een vrouw in een gele jurk stofzuigt alsof ze aan het dansen is. Een vrouw in een gele jurk stofzuigt alsof ze aan het dansen is.

Stofsensor
Weet waar u al hebt gestofzuigd en waar nog niet De stofsensor duidt met een groen lampje aan dat een plek al schoon is. Het rode lampje
betekent dat er stof ligt.

Stofsensor
Weet waar u al hebt gestofzuigd en waar nog niet De stofsensor duidt met een groen lampje aan dat een plek al schoon is. Het rode lampje betekent dat er stof ligt.

Een ECO-stofzuiger van Samsung maakt de kamer schoon. Het lampje van de stofsensor is rood. Het rode lampje betekent dat er stof gedetecteerd is. Het groene betekent dat het er schoon is. Een ECO-stofzuiger van Samsung maakt de kamer schoon. Het lampje van de stofsensor is rood. Het rode lampje betekent dat er stof gedetecteerd is. Het groene betekent dat het er schoon is.

Ingebouwde accessoires
Klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt Verlies geen tijd met het zoeken naar accessoires. Schakel gewoon over naar
het juiste hulpmiddel zonder dat u het moet losmaken.

Ingebouwde accessoires
Klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt Verlies geen tijd met het zoeken naar accessoires. Schakel gewoon over naar het juiste hulpmiddel zonder dat u het moet losmaken.

Foto van de 3 ingebouwde accessoires van de ECO-stofzuiger van Samsung: buis, stofverwijderaar, hulpmiddel voor spleten Een vrouw van middelbare leeftijd houdt de borstel van de ECO-stofzuiger van Samsung vast en bedient de ingebouwde accessoires moeiteloos. Foto van de 3 ingebouwde accessoires van de ECO-stofzuiger van Samsung: buis, stofverwijderaar, hulpmiddel voor spleten Een vrouw van middelbare leeftijd houdt de borstel van de ECO-stofzuiger van Samsung vast en bedient de ingebouwde accessoires moeiteloos.

Meubelbescherming
Beschermt meubilair tegen krassen De zachte rubberen stootrand beschermt uw meubilair en muren tegen lelijke sporen, krassen of deuken als u er per ongeluk tegen stoot.

Meubelbescherming
Beschermt meubilair tegen krassen De zachte rubberen stootrand beschermt uw meubilair en muren tegen lelijke sporen, krassen of deuken als u er per ongeluk tegen stoot.

Het gebied van de stootrand van de ECO-stofzuiger van Samsung op de hoek van een houten tafel met een blauwe schijn. Het gebied van de stootrand van de ECO-stofzuiger van Samsung op de hoek van een houten tafel met een blauwe schijn.

Cycloonfilter
U hoeft geen stofzakken te vervangen Verwijder gewoon het stof dat in de cycloonfilter verzameld is in
plaats van een nieuwe stofzak te plaatsen. Eén stofzak en
cycloonfilter is voldoende.

Cycloonfilter
U hoeft geen stofzakken te vervangen Verwijder gewoon het stof dat in de cycloonfilter verzameld is in plaats van een nieuwe stofzak te plaatsen. Eén stofzak en cycloonfilter is voldoende.

Foto van de 3 stappen om stof gemakkelijk uit de cycloonfilter te halen: filter vasthouden, trekken en leegmaken Een cycloonfilter en een stofzak vervangen een heleboel stofzakken, waardoor de kosten dalen. Foto van de 3 stappen om stof gemakkelijk uit de cycloonfilter te halen: filter vasthouden, trekken en leegmaken Een cycloonfilter en een stofzak vervangen een heleboel stofzakken, waardoor de kosten dalen.