Delen

Altijd online

Wifi-connectie

Blijf overal online
Image about 'Wi-Fi Connectivity'

Laat je laptop thuis en bespaar bagageruimte. De Galaxy Camera is de meest online camera ter wereld. Je kunt je kiekjes rechtstreeks vanaf de camera uploaden, delen en zelfs posten op je favoriete sociale netwerksites. Als je nog eens op vakantie gaat en al je herinneringen rechtstreeks wilt delen met de thuisblijvers, is de Galaxy Camera het enige wat je nodig hebt.

Image about 'Auto Upload' with 'Cloud'

Auto Upload

Bewaar automatisch reservekopieën in de cloud

De handige 'Auto Upload'-functie van de Galaxy Camera bewaart je dierbare familiefoto's automatisch in de cloud van zodra je ze hebt gemaakt. Gewoon richten en schieten. De Galaxy Camera en de cloud zorgen voor de rest.

Image about 'Share Shot'

Share Shot

Foto’s maken en in realtime delen

Herinner je je nog de tijd van de vervelende groepsfoto's die uren leken te duren omdat iedereen zijn eigen camera bij zich had? Dat is nu voorgoed verleden tijd: met Share Shot kun je je foto's delen op het moment dat je ze maakt. Deel je foto's met maximaal vijf andere wifi-toestellen binnen bereik. Kinderspel.

Fotograferen

Voortaan fotografeert iedereen als een professional
Image about 'Smart Mode'

Smart Mode

De meest eenvoudige weg naar professionele foto's

Wees niet langer jaloers op de professionals met hun enorme camera's en maak zelf ook fantastische foto's. Zoals de perfecte lichtsporen in het donker van een druk kruispunt vol rode achterlichten. Of registreer een snelle scène met Action Freeze. Een snelle tik op de Smart Mode en je krijgt keuze uit tal van speciale instellingen. Kies gewoon het gewenste effect en geniet van een perfect resultaat.

Image about '21x Super Long Zoom'

Super Long Zoom 21x

Fotografeer vergezichten kraakhelder

Gebruik de digitale zoom alleen voor de bewerking achteraf. De superlange zoomlens (21x) van de Galaxy Camera is 100% optisch, zodat ook enorme zoom prima werkt, zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid en scherpte. Alsof je vlakbij bent.

Image about 'Slow Motion Video'

Video in Slow Motion

Soms is trager gewoon beter

In plaats van je video's af te spelen in slow-motion, kun je ze nu direct zo opnemen met Slow Motion Video. Deze functie bewaart al je video’s met een verbazingwekkende beeldsnelheid van 120 frames per seconde en een resolutie van 768x512 en speelt ze langzaam af. Dit zorgt voor kristalheldere slow-motion video's die je herinneringen tijdloos maakt.

Bewerk met plezier

Zoveel plezier beleefde je nog nooit aan een camera
Bewerk en sorteer met toverkracht
Image about 'Android 4.1 Jelly Bean™'

Android 4.1 Jelly Bean™

Android 4.1 Jelly Bean™
Geniet meer van het fotograferen

Maak betere foto's en beleef meer plezier met de Galaxy Camera en de kracht van Android 4.1 Jelly Bean™, de jongste versie van het Android-besturingssysteem. Met Jelly Bean maak je niet alleen adembenemende foto's, je krijgt ook toegang tot Android-apps om maximaal te genieten van je afbeeldingen en ze naar jouw smaak te personaliseren. Zoek de allerbeste apps uit de fotocategorie met S Suggest. Bovendien kun je foto's onmiddellijk online opslaan of heel eenvoudig delen via social media. Natuurlijk kun je ook contact houden met je vrienden en familie, surfen op het internet, je toestellen synchroniseren... Zullen we nog even doorgaan?

HD Super Clear Touch Display van 4,8" (121,2 mm)

Bekijk je foto's direct op groot scherm
Image about '4.8'' (121.2mm) HD Super Clear Touch Display'

Voortaan hoef je niet meer te wachten tot je thuis bent om je foto’s goed te bekijken en te bewerken. De 4,8" (121,2 mm) grote 'HD Super Clear Touch Display' van de Galaxy Camera laat zien hoe een camerascherm hoort te zijn, met een ultrascherp beeld van 308 pixels per inch en het volledige spectrum aan fantastische kleuren. Met de nieuwe 'White Magic'-technologie kun je de helderheid zelfs verdubbelen zonder je zorgen te maken over het batterijverbruik. En waarom zou je je HD-filmpjes niet in de fantastische 16:9-verhouding bekijken? Perfect.

Image about 'Best face'

Best face

Spoel onmiddellijk terug naar het perfecte fotomoment

Net gemist? Met de functie 'Best Face' overkomt het je nooit meer. Gebruik deze functie om terug te keren in de tijd en zo gezichten op je foto te vervangen door het perfecte moment. Open ogen, vervang een glimlach of zoek de perfecte gelaatsuitdrukking. Dankzij de combinatie van supersnelle 'burst schots' en gezichtsherkenning, kun je bijvoorbeeld een gezicht aantikken dat per ongeluk net de andere kant op kijkt. Tik er vervolgens nogmaals op om het te vervangen door uitdrukkingen die net voor de eigenlijke foto werden geregistreerd.

go back to top