Altijd online

Fotografeer en deel alles direct online
Always connected compact system camera image

Altijd online met deze compact system camera

Altijd en overal verbonden (3G/4G & wifi)

Meer voor minder. ’s Werelds meest online compact system camera, de Galaxy NX, combineert een 3G/4G-verbinding met een wifi-aansluiting zodat je steeds kunt uploaden, delen en zelfs posten op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en andere sociale media. Bovendien kun je beschikken over tal van downloadbare Android-apps om afbeeldingen te bewerken en slideshows te ontwerpen om ze vervolgens te delen met familie en vrienden. Met de Galaxy NX kun je altijd en overal opnames maken, bewerken en delen.

Haal het maximale uit elke reis
met locatie-gebaseerde suggesties

Photo Suggest

Het is alsof je een tourgids hebt meegenomen die jou de mooiste plekjes aanwijst. Om je te inspireren verbindt Photo Suggest je rechtstreeks met bibliotheken vol foto’s die door andere fotografen bij jou in de buurt zijn genomen, waar je ook bent ter wereld. Toonaangevende sociale apps en widgets, zoals TourWrist, Panoramio, TripAdvisor en vele anderen helpen je om ter plekke de beste foto’s te maken.

Make the most of every journey with location-based suggestions image
Create your own photo album made of memories image

Creëer je eigen fotoalbum met al je herinneringen

Story Album

Tijdloze herinneringen: nu ook in realtime. Familiebijeenkomsten, reizen, sportevenementen… Met de functie ‘Story Album’ van de NX kun je fotoalbums creëren, weergeven en afdrukken van elke gelegenheid die je wilt delen. Story Album schikt foto’s op tijd, herkadert ze en past de grootte aan om digitale fotoboeken te creëren die je kunt weergeven op het scherm van je camera, of naar je vrienden kunt sturen. Zij kunnen de albums op hun eigen toestel bekijken.

Onovertroffen beeldkwaliteit

Laat jezelf zien met een superieure beeldkwaliteit
Image about 'Bigger sensor for better image quality'

Een grotere sensor voor een betere beeldkwaliteit

APS-C CMOS-sensor met 20,3 megapixels

De geavanceerde sensortechnologie van de Galaxy NX Camera brengt je foto’s tot leven. De APS-C CMOS-sensor van 20,3 megapixels, die is voorzien van een hybride autofocus, staat garant voor hoogwaardige foto’s en levensechte kleuren met de hoogste resolutie in zijn klasse. De grootste sensor voor spiegelloze systeemcamera’s onderscheidt zich door een adembenemende diepgang en buiten-focuseffecten. Met zijn afmetingen van 23,5 x 15,7 millimeter vangt de sensor zo veel mogelijk licht op om prachtige, ruisvrije foto- en videobeelden te maken.

Image about 'Advanced Hybrid Autofocus: thinks fast, acts faster'

Geavanceerde hybride autofocus: denkt sneller, reageert sneller

Snelle autofocus (Hybrid AF System)

De geavanceerde Hybride Autofocus (AF) combineert fasedetectie autofocus met contrastdetectieautofocus om schitterende foto’s te maken met nagenoeg geen sluitervertraging, zowel binnen als buiten. De fasedetectieautofocus kan de afstand tot je onderwerp razendsnel berekenen en instellen, terwijl de contrastdetectie de focus ogenblikkelijk afstemt op een maximaal contrast. Samen stellen deze onderdelen van Samsungs geavanceerde hybride autofocus je in staat om momenten in realtime en met een uitzonderlijke scherpte en precisie vast te leggen.

 • Image about Wide Zoom Lens 12-24mm F4-5.6 ED'
 • Image about Super Zoom Lens 18-200mm F3.5-6.3 ED OIS
 • Image about Telephoto Zoom Lens 50-200mm F4-5.6 ED OI III
 • Image about Ultra Wide Lens 16mm F2.4
 • Image about Telephoto Prime Lens 85mm F1.4 ED SSA
 • Image about Mid-Telephoto Prime Lens 45mm F1.8[T6] 2D/3D
 • Image about Macro Lens 60mm F2.8 Macro ED OIS SSA
 • Image about Standard Zoom Lens 18-55mm F3.5-5.6 OIS III
 • Image about Standard Zoom Lens 20-50mm F3.5-5.6 ED II
 • Image about Wide Prime Lens 20mm F2.8
 • Image about Standard Prime Lens 30mm F2
 • Image about Mid-Telephoto Lens 45mm F1.8
 • View of Wide Zoom Lens 12-24mm F4-5.6 ED
 • View of Super Zoom Lens 18-200mm F3.5-6.3 ED OIS
 • View of Telephoto Zoom Lens 50-200mm F4-5.6 ED OI III
 • View of Ultra Wide Lens 16mm F2.4
 • View of Telephoto Prime Lens 85mm F1.4 ED SSA
 • View of Mid-Telephoto Prime Lens 45mm F1.8[T6] 2D/3D
 • View of Macro Lens 60mm F2.8 Macro ED OIS SSA
 • View of Standard Zoom Lens 18-55mm F3.5-5.6 OIS III
 • View of Standard Zoom Lens 20-50mm F3.5-5.6 ED II
 • View of Wide Prime Lens 20mm F2.8
 • View of Standard Prime Lens 30mm F2
 • View of Mid-Telephoto Lens 45mm F1.8

Wissel de lens voor een andere kijk op de wereld

Verwisselbare lens

Gebruik een verwisselbare lens uit het voortdurend groeiende assortiment om eindeloze beeldmogelijkheden te creëren. Profiteer optimaal van de geavanceerde hybride autofocus en de superieure lichtopnamecapaciteiten. Groothoekfoto’s maken en maximaal inzoomen gaat met het grootste gemak. Gebruik optische effecten om je visueel verhaal kracht bij te zetten en geniet van mogelijkheden waarvan je nauwelijks durfde te dromen.

Gebruiksvriendelijk

Intelligent besturingssysteem, apps en slimme instellingen voor verbazingwekkende resultaten
Image about 'The intelligent OS for brilliant possibilities'

Intelligent besturingssysteem met schitterende mogelijkheden

Android 4.2 Jelly Bean™

De Galaxy NX Camera wordt aangestuurd door Android 4.2 Jelly Bean™, de jongste release van het Android-besturingssysteem. Daarmee kun je niet alleen adembenemende foto’s en video’s maken. Ervaar ook een heel universum aan Android-apps om beelden te personaliseren, video-effecten toe te voegen of in contact te blijven met vrienden en familie. Nog meer niet te missen apps vind je via de geïntegreerde S Suggest-tool van de Galaxy NX. Foto’s onmiddellijk uploaden en online opslaan, online surfen, je toestellen synchroniseren… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Image about 'Shot settings and camera related apps in one place'

Foto-instellingen en cameragerelateerde apps in een plaats

Camera Studio

Met de widget ‘Camera Studio’ kun je makkelijker dan ooit de Galaxy NX personaliseren om fantastische beelden te maken, te bewerken en weer te geven. Bewaar je favoriete instellingen en apps. Gebruik Photo Suggest om unieke foto’s en instellingen te vinden met locatiegerichte apps zoals TourWrist en TripAdvisor. Met Gallery en Story Album kun je je werk vervolgens heel eenvoudig weergeven en delen. Je kunt met Video Maker zelfs video’s samenstellen en monteren of met Paper Artist unieke afbeeldingen maken. En als je meesterwerk af is, kun je het direct uploaden naar Dropbox en overal bekijken.

De mooiste foto’s maak je met Smart Mode

Smart Mode

Maak je geen zorgen over je instellingen en concentreer je gewoon op het maken van mooie, artistieke foto’s. Een druk op de Smart Mode button geeft je toegang tot een grote hoeveelheid speciale fotografiestijlen. Gebruik Drama Shot om meerdere afdrukken van snel bewegende objecten samen te voegen tot één actiebeeld. Met Light Trace creëer je speciale belichtingseffecten waarbij de geportretteerde met licht tekent. Neem met Sound & Shot ook het geluid van dat moment op om de foto nog levendiger te maken.

Compose and capture shoots with the best possible settings image
go back to top