Snelle interface

Praten, foto’s maken en delen, en dat allemaal tegelijk

In-Call Photo Share

In-call Photo Share is een geheel nieuwe manier van fotograferen. Maak een foto en stuur ‘m in een tekstbericht naar een vriend/in, terwijl je hem/haar aan de lijn hebt. De Zoom Ring bediening opent razendsnel de camera app met alle fotofuncties. Zo blijf je met de Samsung Galaxy S4 Zoom altijd in contact met jouw wereld.

Talk, shoot, share at the same time image

Maak met een draai van je smartphone
een precisiecamera

Quick Launch en Shortcut

Quick Launch en Shortcut geven je direct toegang tot meerdere camerafuncties. Met een kleine draai aan de Zoom Ring aan de voorkant en door even het scherm aan te raken, stel je heel eenvoudig de verschillende camerafuncties in: Auto, Gallery, Smart Mode, Manual, Program, en nog veel meer dankzij de nieuwe My Mode.

A spin of the zoom ring turns smartphone into a precision camera image

Beweeg eenvoudig dichterbij of verder weg met de Zoom Ring

Optisch zoomen

Inzoomen, maar dan opnieuw uitgevonden. De optische zoom bediening vervangt de traditionele knoppen met een soepele, eenvoudige digitale bediening. Een kleine draai aan de Zoom ing geeft je toegang tot professionele nauwkeurigheid en ongekend gebruikersgemak, waardoor je heel simpel foto’s met groothoeklens of scherptediepte effecten maakt.

Travel near or far with a zoom ring image

Beeldprestaties

Maak indrukwekkende close-ups, zelfs van grote afstand

10x optische zoom

Groter betekent lang niet altijd beter. De Samsung Galaxy S4 Zoom is klein van stuk maar groots in prestaties. De 10x optische zoom zorgt voor een helder beeld en mooie, exacte kleuren, zelfs van grote afstand. Dankzij de professionele beeldkwaliteit en de uiterst precieze Zoom Ring bediening kun je indrukwekkende close-ups maken, zonder dat je met zware camera-apparatuur hoeft te sleuren.

Capture close-up concert image (10x)

Betere prestaties, ook bij weinig licht

16M BSI CMOS Sensor

Geavanceerde sensortechnologie brengt je foto’s tot leven. De supersnelle, supergevoelige 16 megapixel BSI (back side-illuminated) CMOS sensor zorgt voor de juiste belichting, zelfs in donkere ruimtes en heeft een snellere focus dan traditionele sensoren. Dus zelfs in de meest schemerige omstandigheden, zullen je foto’s toch lukken.

Better low-light performance and motion capture image

Schiet scherpere foto’s, zelfs wanneer je de camera beweegt

OIS (Optical Image Stabilization)

Een foto maken terwijl je haast hebt, hoeft niet te betekenen dat hij onscherp wordt. De Optical Image Stabilization van de Samsung Galaxy S4 Zoom geeft je foto’s een frisse scherpte, zelfs wanneer je niet perfect stilstaat. Laat geen moment voorbij gaan en wacht niet op de ideale omstandigheden. Zelfs met weinig licht, wanneer je inzoomt of als je beweegt, maak je foto’s en video’s die er scherp en helder uitzien.

Image about OIS (Optical Image Stabilization)

Beeldgids

Haal het maximale uit elke reis
met locatie-gebaseerde suggesties

Photo Suggest

Het is alsof je een tourgids hebt meegenomen die jou de mooiste plekjes aanwijst. Om je te inspireren verbindt Photo Suggest je rechtstreeks met bibliotheken vol foto’s die door andere fotografen bij jou in de buurt zijn genomen, waar je ook bent ter wereld. Toonaangevende sociale apps en widgets, zoals TourWrist, Panoramio, TripAdvisor en vele andere helpen je om ter plekke de beste foto’s te maken.

Make the most of every journey with location-based suggestions image

Leg alles vast met de optimale instellingen

Smart Mode Suggest

Leg alles maar vast wat je onderweg tegenkomt en keer altijd terug met geweldige foto’s. Smart Mode Suggest herkent belichting, omgeving, objecten en doet onmiddellijk een aanbeveling voor de optimale Smart Mode. Je kunt kiezen uit meer dan 20 geoptimaliseerde Smart Modes. Elk van hen geeft een unieke touch aan je foto’s.

Optimal settings for anything you want to capture image

De mooiste foto’s maak je met Smart Mode

Smart Mode

Maak je geen zorgen over je instellingen en concentreer je gewoon op het maken van mooie, artistieke foto’s. Een druk op de Smart Mode button geeft je toegang tot een grote hoeveelheid speciale fotografiestijlen. Gebruik Drama Shot om meerdere afdrukken van snel bewegende objecten samen te voegen tot één actiebeeld. Breng meer drama en sfeer in je foto’s met lichtspoor-effecten. Neem met Sound & Shot ook het geluid van dat moment op om de foto nog levendiger te maken.

Compose and capture shoots with the best possible settings image
go back to top