Een nieuw gamma tablets ... om het leven in het groot te zien!

De nieuwe tablets GALAXY Note PRO en Tab PRO werken met de laatste Androïd-versie; ze onderscheiden zich door de grootte van het scherm, de kwaliteit van de beelden en functionaliteiten die een betere productiviteit mogelijk maken. Ready to go PRO?

Galaxy Note PRO 12.2

De verfijnde, krachtige GALAXY Note PRO 12.2 verzoent de productiviteit van een pc met de draagbaarheid van een tablet. Zijn talrijke geavanceerde functionaliteiten vergemakkelijken uw dagelijkse taken, of u het toestel nu gebruikt in een professioneel kader of ter ontspanning. Met de S-Pen in de hand verplaatst en organiseert u uw toepassingen en uw content naar eigen goeddunken en creëert u een interface op uw maat!

Werken, lezen, ontspannen!

Zijn groot scherm van 12,2’’, zijn beelden in hoge resolutie - 4 miljoen pixels – en zijn intense, levensechte kleuren resulteren in een bijzonder rijke kijkervaring. De krant lezen of een film kijken in Full HD wordt een dagelijks pleziertje.

Werken, lezen, ontspannen!

Een betere productiviteit

Deze tablet biedt een grotere productiviteit, zodat u tijd wint en meer gemoedsrust hebt! Dankzij de schermverdeling kunt u tot vier vensters tegelijkertijd weergeven op uw scherm, en Hancom Office* biedt de mogelijkheid om een document (Hword) aan te maken en uw presentaties (Hshow) te bewerken, waar u ook bent. De functie Remote PC vergemakkelijkt overigens het doorsturen op afstand van gegevens van uw desktop naar uw tablet, om het even wanneer of waar. De GALAXY Note PRO 12.2 maakt het u makkelijker dan ooit om videoconferenties te houden wanneer u onderweg bent of om tijdens een meeting in real time documenten te delen met andere gebruikers. Maak vandaag kennis met de tablet van morgen!

*Hancom Viewer ingebouwd voor previsualisatie van Office-documenten. Hancom Office-documentsoftware gratis te downloaden op Samsung Apps.

Volg het laatste nieuws op onze verschillende platformen van Samsung Mobile Belgium :
Facebook
Twitter
YouTube

Galaxy Tab PRO 12.2

Deze elegante, krachtige high-end tablet biedt een prachtig design en een groot scherm, ideaal om te werken, te lezen of films en video’s te kijken, waar u zich ook bevindt.

Een multifunctionele tablet

De GALAXY Tab PRO 12.2 biedt dezelfde geavanceerde functionaliteiten als de Note Pro en is perfect geschikt voor alle gebruik. Met een leesbereik dat 48% groter is dan bij de traditionele tablets van 10’’ biedt de Galaxy Tab PRO 12.2 de mogelijkheid om in één oogopslag meer content in beeld te brengen! Al uw gegevens worden beveiligd door Samsung Knox met het oog op een maximale bescherming van al uw documenten. Klaar voor een nieuwe mobiele ervaring met uw tablet?

De GALAXY Tab PRO-toestellen zijn ontworpen met het oog op elk denkbaar gebruik en bieden nog twee andere schermgroottes aan: 8,4’’ en 10,1’’.

Galaxy Tab PRO 10.1

De GALAXY Tab PRO is een toonbeeld van finesse en lichtvoetigheid en weet u te verleiden met zijn zuivere stijl, zijn groot scherm van 10,1’’ en zijn beelden in hoge resolutie. Dat alles maakt hem geschikt voor professioneel gebruik én voor het bekijken van video’s in Full HD.

Maak uzelf het leven makkelijker!

Doe uw voordeel met functionaliteiten zoals schermverdeling, E-Magazine, Hancom Office*, Remote PC en tal van andere features.

Word steeds productiever!

Met het oog op een alsmaar grotere productiviteit zal deze tablet beschikbaar zijn met een selectie van kwalitatieve toepassingen die vooraf zijn geïnstalleerd of die u gratis kunt downloaden, en met diverse content en services. Tot slot zijn al uw gegevens beveiligd met Samsung Knox, voor nog meer comfort en gemoedsrust elke dag. Vier revolutionaire tablets, één doel voor ogen: PRO worden!

*Hancom Viewer ingebouwd voor previsualisatie van Office-documenten. Hancom Office-documentsoftware gratis te downloaden op Samsung Apps.

Galaxy Tab PRO 8.4

Een favoriet in de GALAXY PRO-familie: de GALAXY Tab PRO 8.4! Deze smalle, lichte en stijlvolle tablet kunt u vlotjes overal mee naartoe nemen!

Bekijk het leven in kleur!

Met zijn scherm van 8,4’’ en zijn beelden in hoge resolutie zorgt de GALAXY Tab PRO 8.4’’ voor een nieuwe definitie van uw kijkervaring. Dit is de ideale tablet om bijvoorbeeld studiemateriaal door te nemen wanneer u niet thuis bent, om onderweg aan een document te werken, om een artikel te lezen of om een film te bekijken! U kunt uw toestel ook personaliseren door uw favoriete toepassingen op de homepagina te plaatsen. Ook al is deze tablet kleiner, hij garandeert een grote productiviteit en biedt functionaliteiten zoals Hancom office*, E-Meeting, Web-Ex et Remote PC. Altijd klaar voor werk en ontspanning!

*Hancom Viewer ingebouwd voor previsualisatie van Office-documenten. Hancom Office-documentsoftware gratis te downloaden op Samsung Apps.

Voyez la vie en couleurs !

Volg het laatste nieuws op onze verschillende platformen van Samsung Mobile Belgium :
Facebook
Twitter
YouTube