Foto's op TV bekijken

Je TV is natuurlijk meer dan alleen een scherm waarop je TV kijkt. Je gebruikt je TV misschien ook al om erop te gamen, om films en series te streamen, als groot scherm voor internet en misschien ook wel om foto's op te bekijken. Weet je nog niet hoe je gemakkelijk foto's op je TV bekijkt? Lees dan dit artikel.


Meer ontdekken
the-frame-foto-op-tv-bekijken
Samsung DeX Station desktop PC

Wat is Samsung DeX

Samsung DeX Station is een docking station van Samsung, speciaal voor jouw Samsung S8 en S8+, onze vlaggenschepen op het gebied van smartphones. Maar het is niet zomaar een docking station voor je smartphone. Met Samsung DeX tover je jouw S8 of S8+ in een handomdraai om in een volwaardige computer.


Meer ontdekken

Soundbars Vergelijken

Met het steeds platter worden van TV's, kiezen ook steeds meer mensen voor een soundbar als geluidsbron om bij hun Smart TV te gebruiken. Waar moet je op letten als je soundbars gaat vergelijken? We vatten het in dit artikel overzichtelijk voor je samen.


Meer ontdekken
Samsung sound plus soundbar
Bluetooth Samsung TV

Bluetooth Samsung TV

Met een Bluetooth Samsung-TV kun je verschillende externe apparaten koppelen met je smart-TV. Dat is handig, omdat je zo kunt profiteren van extra gebruiksgemak en functionaliteit. Aan een TV met Bluetooth kun je zo eenvoudig koptelefoons, gamecontrollers, toetsenborden, smartphones, tablets en andere Bluetooth-apparaten koppelen. Een nieuwe ontwikkeling in het gebruik van Bluetooth is de toepassing van Bluetooth Low Energy. Hiermee kun je nog langer genieten van het gemak van Bluetooth en de op je TV aangesloten apparaten.


Meer ontdekken
tv-wegwerken-in-interieur-samsung

TV wegwerken in interieur

Bij Samsung doen we ons best om onze TV's zo mooi mogelijk te maken, ook als ze uitstaan. Samsung TV's zijn zo ontworpen dat ze in elk interieur passen. En toch vinden sommige mensen een TV in het interieur nog altijd storend, vooral het donkere scherm als het uitstaat. Ook voor die mensen werken we continu aan oplossingen waarbij je wel kunt profiteren van al het entertainment dat een groot scherm in je woon- of slaapkamer biedt, zonder dat het afbreuk doet aan je interieur.


Meer ontdekken
parallel-import Samsung TV

Parallel-import TV

Wat is parallel-import? Dat is de niet-officiële invoer van spullen uit het buitenland. Vaak worden deze spullen door handelaren of particulieren ingevoerd, om kosten te besparen of nieuwe modellen eerder te kunnen bemachtigen. Ook Samsung-apparatuur wordt regelmatig vanuit het buitenland, bijvoorbeeld Duitsland, ingevoerd. Het gaat hierbij vaak om Samsung-televisies.


Meer ontdekken

Wat is dual sim?

Dual sim is het systeem waarbij je twee simkaarten in je smartphone kunt plaatsen. De nieuwste smartphones zijn soms met deze slimme functie uitgerust. Dat kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld je privé- en je werk-GSM in één apparaat wilt combineren. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over dual sim en hoe het werkt.


Meer ontdekken
dual sim samsung galaxy s8+
Samsung Bixby GSM assistent

Wat is Bixby?

Bixby is de nieuwe virtuele assistent van Samsung. Wat zeggen we? Bixby is veel méér dan een virtuele assistent. Het is een compleet andere manier van een smartphone bedienen. Geen gepruts met letters en cijfers, maar stemcommando’s, aanrakingen en foto’s waarmee je jouw GSM precies laat weten wat jij wilt doen.


Meer ontdekken
GSM beveiligen Samsung

GSM-beveiliging

Een GSM beveiliging is een onmisbaar begrip geworden. We gebruiken onze mobiele GSM voor van alles en nog wat. Dat maakt onze levens gemakkelijker en leuker, maar we worden er ook kwetsbaarder door. Je wilt tenslotte niet dat hackers of andere kwaadwillenden er met je privéfoto’s of creditcardgegevens vandoor gaan, dus je wilt je GSM beveiligen. Gelukkig kun je wel het een en ander doen om je GSM te beveiligen. Je leest er meer over in dit artikel.


Meer ontdekken

Beveiliging voor tablet

Android is een opensourceplatform. Dat is mooi, want dat betekent dat veel verschillende partijen toepassingen kunnen ontwikkelen, dat het systeem eenvoudig aanpasbaar is en dat de kosten voor bijvoorbeeld apps laag kunnen blijven. Maar het brengt ook een veiligheidsrisico met zich mee. Daarom is het belangrijk voor goede beveiliging van je tablet te zorgen.


Meer ontdekken
beveiliging voor je tablet Samsung
Samsung Smart Remote TV menu

Samsung Smart Remote

De Samsung Smart Remote is de perfecte aanvulling op jouw slimme Smart TV van Samsung. De Smart Remote is geen gewone afstandsbediening, maar een apparaat dat speciaal voor het gebruik met de allernieuwste Smart TV is ontwikkeld. Het is misschien even oefenen, maar daarna wil je niet anders meer.


Meer ontdekken

One Connect Box en One Connect Mini

Iedereen wil graag alle randapparatuur op z’n TV aansluiten. Maar niemand wil die warrige troep aan kabels zien. Gelukkig is er de One Connect Box van Samsung, waarmee je afrekent met al die lelijke kabels rond je smart-TV. Eén kabel verbindt de TV met de One Connect Box of de One Connect Mini. Deze ‘slimme box’ bevat zelf een groot aantal aansluitingen om je randapparatuur op aan te sluiten. Zo kun je alles gemakkelijk buiten het zicht houden en hoef je nooit achter de TV te kruipen om een apparaat aan te sluiten.


Meer ontdekken
One connect
QLED

Local, Micro en UHD Dimming

Local Dimming is een technologie die donkere en lichte gebieden op het scherm detecteert en die vervolgens aan kan passen door de leds in de achtergrondverlichting te dimmen of juist feller te laten stralen. Dit doet je tv om je de mooiste donkere scènes voor te schotelen en om de kleuren en het contrast optimaal te presenteren. Met andere woorden: Local Dimming zorgt ervoor dat het beeld van jouw LED-tv er geweldig uitziet.


Meer ontdekken
Smart View App

Smart View App

Ken je de Smart View App van Samsung al? Het is een van die handige Samsung TV Apps. Met Samsung Smart View kun je genieten van de multimedia-content van je smartphone, tablet of pc op je Samsung smart-TV én gebruik je je mobiele apparaat als afstandsbediening.


Meer ontdekken

Samsung TV ophangen

Je nieuwe Samsung TV staat mooi op iedere plek in je woonkamer. Of in welke andere kamer dan ook. Maar soms wil je je TV gewoon strak aan de muur hangen. Of wil je de kijkhoek van je TV kunnen veranderen. We hebben bij Samsung een aantal innovatieve ophangsystemen die aan deze wensen tegemoetkomen.


Meer ontdekken
No Gap Wall Mount
Samsung smartphone telefoon update

Samsung GSM update

Heb je een Samsung GSM, dan wil je die natuurlijk een beetje up-to-date houden met de nieuwste softwareversie van Android. Omdat er veel vragen zijn over software upgrades voor Samsung GSM's, hebben we dit artikel geschreven. Graag leggen we je uit hoe de procedure ten aanzien van patches en updates verloopt en wat je kunt doen als er een nieuwe update voor je Samsung GSM is.


Meer ontdekken

Samsung software updates voor tablets

Heb je een Samsung tablet en heb je vragen over software updates? In dit artikel over Software updates voor Samsung tablets willen we je daarover wat meer duidelijkheid geven. Hierin leggen we je uit hoe de procedure van patches en updates werkt en wat je moet doen om het maximale uit je update voor je Samsung tablet te halen.


Meer ontdekken
Tab S3 Samsung
Samsung smartphone GSM

Smartphone vergelijken: hoe doe je dat?

Als je in de markt bent voor een nieuwe smartphone, dan wil je je wel even goed oriënteren. Een nieuwe smartphone koop je tenslotte niet elke maand. En de meeste mensen ook niet elk jaar. Gemiddeld doen we zo'n twee jaar met een nieuw apparaat. Door technische verbeteringen en softwarematige updates neemt de levensduur van smartphones zelfs toe. Alle reden dus om nu een goede keuze te maken. In dit artikel helpen we je op weg met wat je moet doen als je een nieuwe smartphone wilt: op een slimme manier smartphones vergelijken.


Meer ontdekken
Dolby Atmos

Wat is Dolby Atmos?

Dolby Atmos is een hypermoderne geluidservaring, waarbij elke speaker een afzonderlijk geluid voort kan brengen. Het geluid is niet alleen surround, maar het komt ook van boven. Denk aan een overvliegende helikopter, aan een regen kogels of aan een stortbui. Dolby Atmos laat je het geluid uit de bioscoop bij jou thuis ervaren. Dat lees je goed. Ook thuis kun je genieten van de geluidssensatie van Dolby Atmos!


Meer ontdekken

Soundbar aansluiten

Een soundbar aansluiten, hoe doe je dat? Over dit onderwerp krijgen we veel vragen. Daarom hebben we dit artikel voor je geschreven, waarbij we je op weg helpen met het aansluiten van jouw Samsung soundbar.


Meer ontdekken
Soundbar aansluiten
Samsung stofzuiger zonder stofzak schuin

Wat is een goede stofzuiger?

Een goede stofzuiger is een stofzuiger die perfect aansluit bij jouw woonsituatie. Zo gemakkelijk mogelijk kunnen stofzuigen staat bij veel mensen op nummer één wanneer zij op zoek zijn naar een nieuwe stofzuiger. Stofzuigen is voor de meeste mensen nou eenmaal geen hobby. Maar hoe kom je aan een goede stofzuiger?


Meer ontdekken

Stofzuigers vergelijken: hoe pak je dat aan?

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe stofzuiger. Wat doe je dan? Je kunt blind kiezen voor een nieuw model van de stofzuiger die je al had. Of je wilt iets anders, iets beters, iets makkelijkers. In dat laatste geval ligt het voor de hand dat je eerst stofzuigers gaat vergelijken. Stofzuigers vergelijken kun je doen via een vergelijkingssite, maar dan is het wel handig als je eerst een beetje op de hoogte bent van waar je zoal op moet letten.


Meer ontdekken
Samsung stofzuiger zonder stofzak
Samsung QLED TV woonkamer ramen

TV maten

Bij Samsung krijgen we veel vragen over de ideale tv-maten, het verschil tussen inches en centimeters en andere vragen over tv-afmetingen. In dit artikel hopen we je een eind op weg te helpen met een paar antwoorden op dergelijke vragen.


Meer ontdekken
Temperatuur koelkast

Temperatuur koelkast

In dit artikel praten we je graag bij over de beste temperatuur in je koelkast. We krijgen veel vragen over hoeveel graden de koelkast moet zijn, over hoe je de temperatuur van de koelkast instelt of wat de beste temperatuur van de koelkast is. Daarom geven we je hieronder hopelijk een paar bruikbare antwoorden.


Meer ontdekken

Wat is Samsung QLED TV?

QLED TV is wat ons betreft de volgende revolutie voor je tv, na LED en OLED. De naam QLED komt van Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum Dot is een technologie waarvan we verwachten er de komende jaren nog veel uit te kunnen halen. Quantum Dot staat voor het helderste en scherpste beeld dat je kunt krijgen. Over het scherm ligt een laag nanokristallen die onder invloed van licht opkleuren, met een veel hoger kleurbereik tot gevolg. Dit jaar hebben we een nieuwe sprong gemaakt in de ontwikkeling van Quantum Dot-technologie door het gebruik van een nieuw soort materiaal. Tijdens dé elektronicabeurs CES in januari 2017 onthulde Samsung het grote tv-nieuws: QLED TV. Met QLED van Samsung kun je rekenen op pure kleuren, unieke helderheid en een lange levensduur.


Meer ontdekken
Qled TV
Samsung Sporthorloge

Samsung Sporthorloge

Ben je op zoek naar een Samsung sporthorloge? We hebben er meerdere voor je in het assortiment. Zo is er de supersportieve Gear Fit2, hebben we de comfortabele Gear S2 voor je, en bieden we de luxe Gear S3 in verschillende varianten aan.


Meer ontdekken

Speakers plaatsen

In dit artikel geven we graag wat tips over hoe je het meeste uit je draadloze speakers haalt. Je kunt je speakers plaatsen op een aantal verschillende manieren. Waarvoor je kiest, hangt vooral af van je eigen voorkeuren.


Meer ontdekken
Speaker
No Frost

Wat is No Frost?

No Frost is een technologie in Samsung vriezers en koelkasten die je een hoop ongemak bespaart. Wie kent het vervelende klusje niet? Twee keer per jaar de koelkast laten ontdooien. Al je etenswaren overhevelen naar een andere koelkast. Of nog vervelender: eerst alles noodgedwongen opmaken, omdat je geen tweede koelkast of vriezer hebt. Dan moet je ook nog eens 24 tot 48 uur wachten om de koelkast te laten ontdooien en ‘m daarna schoonmaken…


Meer ontdekken
Curved monitor

Curved Monitor

Je kende waarschijnlijk al wel de Curved TV van Samsung. Een televisie die je door zijn kromming meer 'in het beeld' trekt, waardoor de beleving van series en films nog groter wordt. Hetzelfde principe is ook interessant voor gamers. Consolegamers kunnen hun PS4 of Xbox One gewoon op hun Samsung Curved TV aansluiten. Maar hoe zit dat met pc-gamers? Gelukkig voor hen hebben we ook een Samsung Curved Monitor in ons assortiment!


Meer ontdekken

Quantum Dot Monitor

Eerder schreven we al een artikel over Quantum Dot TV en waarom dat televisie voor échte fijnproevers is. In dit artikel hebben we het over de Quantum Dot Monitor en waarom jij er waarschijnlijk ook een wilt.


Meer ontdekken
Quantum dot monitor
Samsung AddWash wasmachine

Samsung Smart Control: de wasmachine-app

Wat is Samsung Smart Control? Dat is een slimme mogelijkheid om je wasmachine op afstand via je smartphone te bedienen. Smart Control is dé wasmachine-app waarmee je wassen niet alleen makkelijker en efficiënter maakt, maar ook nog eens leuker. Je dagelijkse was doe je voortaan met de smartphone in je hand.


Meer ontdekken

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is een sieraad in elke keuken. Hij past naadloos in je bestaande keukeninrichting door een prachtige afwerking van geborsteld metaal. Modern, elegant en professioneel ogend, mede door de Ice Blue-handgreep. Plus: je kunt er gigantisch veel in kwijt en de indeling is subliem. En sommige modellen maken nog ijsblokjes voor je ook.


Meer ontdekken
grote amerikaanse koelkast
grote koelkast

Koelkast kopen

Een koelkast kopen doe je niet dagelijks. Daarom bereid je je goed voor als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast. In dit artikel helpen we je op weg met een paar tips die je goed kunt gebruiken als je een nieuwe koelkast nodig hebt.


Meer ontdekken
samsung magnetronoven

Wat is Slim Fry?

Wat is Slim Fry? Samsung combi microgolfovens komen nu uitgerust met de functies heteluchtoven, grill, microgolfovens en frituur. Frituur? Ja, frituren zonder frituurpan en met maar een theelepeltje olie!


Meer ontdekken

Wat is Samsung Hotblast?

Samsung HotBlast technologie is de professionele keuken bij je thuis, in de vorm van een combi microgolfoven waarmee jij de sterren van de hemel kookt. Hete lucht wordt dankzij een grote ventilator door 60 gaten richting jouw maaltijd geblazen, om het zo snel goed op te warmen. Een beter resultaat in minder tijd. Duurzaam en gemakkelijk.


Meer ontdekken
eten in magnetronoven
printen vanaf telefoon

NFC printen

De toepassingen van NFC (Near Field Communication) breiden zich steeds verder uit. NFC is dan ook een superhandige functie, die het leven makkelijker kan maken. Precies zoals we het bij Samsung graag zien. NFC is een manier van gegevensuitwisseling op zeer korte afstand. Bijvoorbeeld bij betalingen, waarbij je je smartphone tegen het betaalapparaat houdt. Ook in bijvoorbeeld musea wordt al volop van NFC-tags gebruikgemaakt. Zo krijg je via je smartphone makkelijk extra informatie, zoals een video. Een van de nieuwe toepassingen is NFC printen.


Meer ontdekken

Zuinige printer

Op zoek naar een zuinige printer? Slim van je. Met een zuinige printer kun je flink besparen op printkosten. Bij een zuinige printer hebben we het meestal niet over de energiekosten. Die vallen - zeker voor moderne printers - wel mee. Nee, het gaan dan bijna altijd over de printkosten, die alles te maken hebben met het verbruik van inkt of toner. Hoe kies je nu de zuinigste printer voor jouw gebruik? Daarvoor geven we je in dit artikel een aantal tips.


Meer ontdekken
Zuinige printer
AMD FreeSync in games

AMD FreeSync

AMD FreeSync is een technologie voor monitoren die haperende frames, tearing en beeldartifacten tegengaat. Het AMD FreeSync-systeem past de verversingsfrequentie van het scherm aan op de snelheid van je content. Problemen met synchronisatie doen zich voornamelijk voor bij het spelen van games, vanwege de vele berekeningen die spontaan en binnen korte tijd gedaan moeten worden. Echte gamers gaan dus op zoek naar een monitor die is uitgerust met AMD FreeSync. Vanzelfsprekend heeft ook Samsung AMD FreeSync-monitoren in het assortiment.


Meer ontdekken
Samsung SSD

Wat is SSD?

SSD staat voor Solid State Drive (of Disk). Een SSD is een digitaal opslagmedium. Om gegevens op te slaan maakt het gebruik van flashgeheugen of SDRAM. Het grote verschil met een harde schijf is dat het geen bewegende onderdelen bevat. De SSD wordt steeds vaker toegepast in notebooks en desktops, als aanvulling op of als vervanging van de aloude harddisk. Logisch, want een SSD heeft veel voordelen.


Meer ontdekken

Beste wasmachine Samsung

Zeg eens, hoelang is het geleden dat je een wasmachine hebt gekocht? Grote kans dat het al een tijdje geleden is. Als je nú een nieuwe wasmachine gaat kopen, dan wil je natuurlijk de beste wasmachine van Samsung die er op de markt is. Maar wat maakt een wasmachine de beste wasmachine? Samsung heeft een paar functies voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat de was goed schoon wordt op een gemakkelijke manier; functies die de beste wasmachine zeker moet hebben!


Meer ontdekken
addwash in huis
wasmachine ecobubble zuinig

Energielabel wasmachine

Als je een nieuwe wasmachine koopt, wil je behalve een schone was ook graag een wasmachine die zuinig met energie omgaat. Hoe energiezuinig een wasmachine is, hangt onder andere af van de prestaties en de uitrusting van de machine. Het energieverbruik van je nieuwe wasmachine wordt uitgedrukt met een energielabel. Het energielabel wasmachine geeft aan of je naar verhouding een zuinige of juist onzuinige wasmachine hebt. Doe hier onderzoek naar voordat je de machine koopt. In dit artikel geven we je wat meer informatie over het energielabel en de betekenis.


Meer ontdekken

Stofzuiger kopen?

Dus je bent op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Mooi, dan geven we je graag wat informatie, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je een nieuwe stofzuiger wilt kopen, is de keuze tussen een model met stofzak of een zakloos model. Maar er zijn meer keuzes te maken, en die vind je in dit artikel.


Meer ontdekken
samsung robotstofzuiger
zakloze stofzuiger

Zakloze stofzuiger of toch niet?

Toegegeven, er zijn grotere dilemma's in het leven. Maar als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, dan is dit wel een belangrijke vraag om te beantwoorden. Wil je een nieuwe stofzuiger, dan moet je een keuze maken: een stofzuiger met zak of een zakloze stofzuiger.


Meer ontdekken
samsung powerbot van boven

De voordelen van een robotstofzuiger

Als je er nog geen hebt, dan heb je de aanschaf van een robotstofzuiger vast al eens overwogen. Het is geen geheim dat stofzuigen niet de grootste hobby is van veel mannen en vrouwen. Maar toch houdt iets je tegen... Maakt een robotstofzuiger wel echt goed schoon? In dit artikel hopen we je te overtuigen van het nut van een robotstofzuiger door de belangrijkste voordelen van de Samsung Powerbot VR9000 op een rij te zetten.


Meer ontdekken

Robotstofzuiger

Heb jij al ervaring met een robotstofzuiger? Hopelijk wel met een moderne en goede, zoals onze POWERbot. Moderne robotstofzuigers doen hun werk veel beter dan oude robotstofzuigers van 'vroeger'.


Meer ontdekken
Robotstofzuiger op tapijt
Samsung Blu-ray speler streaming

Samsung Blu-ray-speler aansluiten

Hoe sluit je een Samsung Blu-ray-speler aan op je TV? En wat is eigenlijk het grote voordeel van Blu-ray? Deze verbeterde versie van dvd gaat alweer een hele tijd mee, toch zijn er nog altijd veel vragen over het Blu-ray-formaat. In dit artikel voor Blu-ray-beginners proberen we een aantal antwoorden te geven.


Meer ontdekken

Wat is Blu-ray?

Blu-ray is een mediaformaat dat meer ruimte en kwaliteit biedt dan een DVD. Het werd al medio jaren negentig ontwikkeld, maar kwam pas rond 2005 op de markt als opvolger van dvd. De twee belangrijkste voordelen van Blu-ray zijn de grote opslagcapaciteit van de disks en de Full HD-beeldkwaliteit. Blu-ray spelers kunnen daarnaast ook je hele collectie andersoortige disks afspelen, zowel cd's als dvd's.


Meer ontdekken
blu-ray beter beeld
samsung gear vr bril

Wat is augmented reality?

Augmented reality (AR) staat letterlijk voor 'toegevoegde werkelijkheid'. Maar wat is nu eigenlijk augmented reality? We vertellen je alles over de betekenis van augmented reality in dit artikel.


Meer ontdekken
S Health app

Samsung S Health

Samsung S Health is een Android-app die je helpt om je persoonlijke fitnessdoelen te behalen. Met de S Health app is het een stuk makkelijker én leuker om fit te worden of te blijven. Ga jij de uitdaging aan?


Meer ontdekken

Hardlooptips voor beginners

Dus jij wilt gaan hardlopen? Super, dat verdient alvast een compliment! Maar behalve dat goede voornemen, wil je het vast ook graag langer dan een paar dagen volhouden. Daarom helpen we je graag een eindje op pad met een paar hardlooptips voor beginners.


Meer ontdekken
hardlopen op brug
Samsung telefoon

Samsung apps verwijderen

Wil je bepaalde apps niet meer op je toestel hebben? Omdat je het spel bijvoorbeeld hebt uitgespeeld of omdat je te weinig geheugen vrij hebt voor andere toepassingen? Je kunt Samsung apps gemakkelijk verwijderen. En mocht je ze laten toch weer nodig hebben, dan kun je ze ook eenvoudig weer installeren. In dit artikel laten we je zien hoe je apps van je Samsung GSM, Samsung tablet of Samsung TV verwijdert.


Meer ontdekken

Nieuwste Samsung TV

Samsung is de grootste tv-fabrikant ter wereld. Al een heel decennium lang! We zijn er trots op dat zo veel mensen vertrouwen hebben in onze televisies. En we werken dan ook hard om steeds het nieuwste van het nieuwste te blijven bieden om de top op tv-gebied vast te houden. We krijgen vaak vragen over wat de nieuwste Samsung-tv is of waar mensen op moeten letten als ze een nieuwe Samsung-tv kopen. In dit artikel geven we je hierover wat informatie.


Meer ontdekken
Samsung Smart Hub Tizen
Samsung Tizen

Samsung Tizen

Sinds 2015 gebruiken we bij Samsung besturingssysteem Tizen voor onze smart-tv’s. Samsung Tizen werkt snel en intuïtief, waardoor je makkelijk door alle functies en de Tizen Apps navigeert. De Consumentenbond beoordeelde Tizen als het positiefste systeem ten opzichte van de besturingssystemen van andere tv-merken.


Meer ontdekken
HDR kleuren buitenlucht meisje

Wat is HDR TV?

HDR staat voor High Dynamic Range. Een van de nieuwe ontwikkelingen om de beeldkwaliteit van tv's nog beter te maken. Samsung rustte zijn nieuwste tv's in het hogere segment al uit met SUHD, waarbij het beeld nog kleurrijker en scherper wordt. HDR is een aanvullende technologie, waarmee een betere kleurweergave en hogere helderheid wordt bereikt. Ook maakt HDR het mogelijk om zowel donkere als lichte kleuren naast elkaar te tonen.


Meer ontdekken

Wat is Addwash?

Samsung Addwash is de technologie die je de kans geeft om was toe te voegen terwijl er al een wasprogramma draait. Dat ene T-shirt of dat ene paar sokken vergeten in de wasmachine te stoppen? Geen probleem dus met een Samsung Addwash-wasmachine.


Meer ontdekken
Samsung Addwash wasmachine gezin
Samsung addwash wasmachine

Onderhoud Wasmachine

Met het juist onderhoud voor je wasmachine is de levensduur van wasmachines flink te verlengen. Maar wasmachine onderhoud vinden veel mensen vaak lastig. Dat snappen we bij Samsung goed: want wat moet je eigenlijk precies doen en hoe weet je wanneer je eventueel onderhoud moet plegen? Samsung wasmachines hebben een aantal nuttige functies ingebouwd om je met deze klusjes wasmachine onderhoud te helpen. Sterker nog: de functies zijn zo slim dat ze veel onderhoud van deze vervelende klusjes kunnen voorkomen.


Meer ontdekken

Samsung contacten overzetten

Veel mensen zien ertegenop als ze een nieuwe GSM hebben aangeschaft: Samsung contacten overzetten. We kunnen je geruststellen. Het overzetten van je contactpersonen is een eenvoudig klusje bij GSM's van Samsung. Je hebt hiervoor verschillende methoden: via de Smart Switch-app, exporteren naar je simkaart of SD-kaart óf synchroniseren via je Google-account. We bespreken ze kort in dit artikel.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM interface
Samsung smartphone GSM filmen auto

GSM's vergelijken

Als je een nieuwe GSM wilt kopen, ga je niet over één nacht ijs. Je oriënteren op een nieuwe GSM, begint met uitgebreid GSM's vergelijken. Tegenwoordig gaat iedereen ervan uit dat je een smartphone wilt. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je niet van plan bent om gebruik te maken van apps of internetfuncties, maar je GSM puur wilt gebruiken om te bellen en te sms'en, dan kun je ook uit de voeten met eenvoudige modellen. Deze zogenoemde 'dumb' phones zijn er nog genoeg op de markt.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM fotograferen concert

Spiegelreflex, compactcamera of smartphone?

Of je nu met een spiegelreflex, compactcamera of smartphone over straat gaat, iedereen is een fotograaf! Met een smartphone van nu maak je betere foto's dan met een compactcamera van een paar jaar geleden. Dat heb je zelf vast ook al gemerkt, als je een enthousiast smartphonegebruiker bent. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met die spiegelreflexcamera? En welke optie is de beste camera voor welke situatie?


Meer ontdekken

Samsung Galaxy S7

Hierbij presenteren wij de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge. Als je nu een Galaxy S6 of een S6 edge hebt, weet je al hoe goed onze smartphones zijn. Nou, met de Galaxy S7 is alles nóg beter geworden. In dit artikel wijzen we je graag op een paar onderscheidende punten, op de specificaties en de accessoires.


Meer ontdekken
Samsung Galaxy S7 voorkant achterkant
Samsung smartphone GSM dual edge

Android-GSM

Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je een GSM wilt kopen, is de keuze voor het besturingssysteem. Je kunt kiezen tussen Android, Apple iOS of Windows. Voor welk besturingssysteem je kiest, hangt af van je voorkeuren. En waarschijnlijk ook van het systeem waar je op dit moment aan gewend bent.


Meer ontdekken

Smartphone-accessoires

Die smartphone hebben we nu allemaal wel zo ongeveer. Maar heb je genoeg aan alleen je smartphone? Of moet je er ook nog eens smartphone-accessoires bij kopen? En welke accessoires moet je dan eigenlijk hebben? We helpen je een beetje op weg met een aantal van de populairste accessoires.


Meer ontdekken
Smartphone accessoire hoesje case mode
Samsung smartphone GSM mode

Verschil 3G, 4G en 5G

3G en 4G zijn begrippen die veel voorbijkomen als het om mobiele GSM's gaat. En ook 5G horen we de laatste tijd al steeds vaker. Maar wat betekenen deze begrippen nou eigenlijk? En waarom is het ene beter dan het andere? In dit artikel geven we je wat uitleg, zodat je een goede keuze voor een nieuwe smartphone of tablet kunt maken.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM kaarsjes

Nieuwste Samsung GSM

We krijgen regelmatig de vraag wat nou de nieuwste Samsung GSM is. Feit is, dat we continu aan meerdere nieuwe modellen werken en dat er ook vaak meerdere nieuwe modellen tegelijk uitkomen. Heb jij al zin in een nieuwe Samsung GSM?


Meer ontdekken

Beste camera smartphone 2016

Dus jij bent op zoek naar de beste camera smartphone? Dan ben je hier op de juiste plek beland! We zullen je namelijk vertellen waarom de Samsung Galaxy S7 edge en de Samsung Galaxy S7 de beste camera-smartphones zijn die je in 2016 kunt krijgen!


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM zonsondergang
Samsung smartphone GSM model

Los toestel kopen

Veel mensen 'krijgen' hun GSM bij het aangaan van een nieuw mobiel abonnement. Of bij het verlengen van dat abonnement. Natuurlijk betaal je in zo'n geval gewoon maandelijks voor het toestel. Of betaal je zelf in één keer voor een nieuwe GSM? In dit artikel geven we je graag een paar tips voor wat je kunt doen als je een los toestel wilt kopen.


Meer ontdekken

Wat is een Smart TV?

Een Smart TV is geen gewone TV, maar een 'slimme' TV. In plaats van alleen te bekijken wat op dat moment wordt uitgezonden, kun je er dankzij een internetverbinding veel meer mee doen. Daarmee gaat er een wereld aan extra functies voor je open: apps, een browser, content van de smartphone of tablet afspelen, films on demand en veel meer.


Meer ontdekken
Samsung Smart TV woonkamer kinderen
Samsung Serif TV

Samsung Serif TV

Samsung Serif TV rekent af met het idee dat een tv superplat moet zijn. De Serif TV is vormgegeven met een schreefletter in gedachten. Dat is een lettertype met horizontale streepjes - de schreven - die de leesbaarheid bevorderen. Nu kun je niet alleen met schreven lezen, maar ook schreven kijken. Mogen we je voorstellen aan onze allermooiste tv ooit?


Meer ontdekken
Samsung smartphone tablet koken keuken

Tablet kiezen

Als je in de markt bent voor een tablet, is dit een van de belangrijke keuzes die je moet maken. Voor welke schermgrootte kies je? Het is gebruikelijk om de grootte van het scherm van een tablet te vermelden in het aantal inches. Dit aantal wordt diagonaal over het scherm gemeten. Tablets zijn er ruwweg vanaf 7 inch tot een grootte van 12 inch of meer. 1 inch staat gelijk aan 2,54 centimeter. Een scherm van 10 inch betekent dus dat het scherm een grootte van ongeveer 25 centimeter heeft.


Meer ontdekken

Wasmachine kopen

Als je een nieuwe Samsung wasmachine gaat kopen, doe je dat niet in een opwelling. Je wilt eerst weten wat er op de markt te koop is, je hebt wensen ten aanzien van de trommelgrootte, de geluidsproductie en natuurlijk het budget. In dit artikel helpen we je een eindje op weg met waar je op moet letten als je een wasmachine gaat kopen.


Meer ontdekken
Samsung Addwash wasmachine
Samsung Ecobubble wasmachine

Wat is Eco Bubble?

Samsung Eco Bubble is ontwikkeld om jouw was schoner te krijgen op lagere temperaturen. De slimme bubbels dringen diep door in alle stoffen, waardoor vuil veel makkelijker loslaat. Zelfs in water van 15 graden. Zo kun je energie besparen door op lagere temperaturen te wassen, terwijl je toch je was schoon krijgt.


Meer ontdekken

Wat is een goede tablet?

Als antwoord op de vraag 'wat is een goede tablet' kunnen we wel gemakkelijk het antwoord 'een Samsung-tablet' geven, maar dat is... inderdaad, te makkelijk. Wat is een goede tablet is, is namelijk een tablet die perfect past bij jouw tabletgebruik.


Meer ontdekken
Samsung tablet
Samsung TabProS Windows 10

Werken met Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van het beroemde besturingssysteem van Microsoft. Deze Windows-versie is helemaal geoptimaliseerd om perfect samen te werken met elkaar én op verschillend devices, zowel desktopcomputers en laptops als smartphones en tablets. Windows 10 is hét besturingssysteem als je hoge eisen stelt aan productiviteit. Dat is de reden dat we bij Samsung onze nieuwe, professionele tablet, de Galaxy TabPro S met Windows 10 hebben uitgerust.


Meer ontdekken
Samsung TabPro S tablet Windows 10

Voordelen Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Microsofts besturingssysteem. Deze editie is helemaal ontworpen om perfect samen te werken met alle soorten apparaten. Of het nu om desktopcomputers of tablets gaat. En het werkt verbluffend goed. Daarom hebben we Windows 10 speciaal voor jou op onze Samsung Galaxy TabPro S geïnstalleerd. In dit artikel vertellen we je graag over een paar van de vele Windows 10 voordelen.


Meer ontdekken

Ultrabook vergelijken

Een ultrabook vergelijken met iets anders is bijna niet te doen. Een ultrabook staat natuurlijk op zich. Maar als-ie zich ergens mee laat vergelijken, dan is het wel met de nieuwe Galaxy TabPro S!


Meer ontdekken
Samsung tablet laptop
Samsung draadloze 360 speaker huis

Samsung multiroom app

Is muziek ook zo'n belangrijk onderdeel van jouw leven? Dan heb jij vast al een Wireless Audio systeem in huis, waarmee je in iedere kamer de muziek van jouw keuze aan kunt zetten met behulp van een handige app.


Meer ontdekken

Kijkafstand TV

Een van de belangrijkste zaken bij het kiezen van een nieuwe televisie is de kijkafstand. Niet alleen draagt de kijkafstand bij aan de ideale schermgrootte, maar het speelt ook een rol bij het inpassen in je interieur. Als je nieuwe tv een Samsung Smart TV is, moet je er rekening mee houden dat je verschillende teksten in grotere en kleinere lettertypes van het scherm zult moeten kunnen lezen. In dit artikel helpen we je een eindje op weg met het bepalen van de juiste kijkafstand in jouw thuissituatie.


Meer ontdekken
Samsung Smart TV woonkamer familie
Quantum Dot TV curved screen

Quantum dot tv

Quantum dot tv is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beeldtechniek voor tv's. Het is televisie voor echte fijnproevers. Bij Samsung noemen we deze feature trouwens SUHD en we rusten onze topmodellen televisies in de 8 Series en 9 Series ermee uit.


Meer ontdekken
Curved TV scherm bouwwerk

Voordelen Curved TV

Ruim twee jaar geleden introduceerde Samsung Curved TV. Deze innovatieve gebogen schermen brengen we op verschillende modellen uit ons televisiegamma. Voor beeldformaten van 32 inch tot 88 inch. De laatste tijd neemt de populariteit van de Curved-schermen toe. Logisch, wat ons betreft. Toch weet nog lang niet iedereen wat Curved TV is en wat je ermee moet. In dit artikel vertellen we je daarom graag iets meer over de voordelen van Curved TV.


Meer ontdekken

Wat is 4K tv?

Je hebt de term ongetwijfeld al meerdere keren voorbij zien komen: 4K tv. Maar wat is het precies? Moet je mee met de trend? En wat zijn nou echt de voordelen voor de gebruiker? In dit artikel gaan we dieper in op 4K tv.


Meer ontdekken
Full HD UHD TV schermen
Samsung Curved Smart TV HDR1000

Samsung 8-Series TV

Samsung is groot in TV's. De modellen die we op de markt brengen, zijn onderverdeeld in verschillende series. Van de instapmodellen uit de 5-Series tot de pronkstukken in de 9-Series. In dit artikel hebben we het over de Samsung 8-Series.


Meer ontdekken

Samsung 9-Series TV

Samsung TV's zijn er in vele soorten en maten. De modellen onderscheiden zich van elkaar in verschillende series. Zo hebben we de 5-Series, de 6-Series, de 7-Series, de 8-Series en de 9-Series. In dit artikel bespreken we kort het neusje van de zalm op TV-gebied: de Samsung 9-Series televisie.


Meer ontdekken
Samsung 9-Series Smart TV
Samsung Smart Remote TV menu

Samsung Smart Control

De Samsung Smart Control is de perfecte aanvulling op jouw slimme Smart TV van Samsung. De Smart Control is geen gewone afstandsbediening, maar een apparaat dat speciaal voor het gebruik met de allernieuwste Smart TV is ontwikkeld. Het is misschien even oefenen, maar daarna wil je niet anders meer.


Meer ontdekken
Smartwatch

Voordelen smartwatch

De laatste trend in mobiele communicatie: de smartwatch. Als verlengstuk van je mobieltje, als sieraad én als slim apparaat op zich. Heb jij er zelf ook één nodig? En zo ja, voor wat voor één kies je dan?


Meer ontdekken

Wat is de S Pen?

De S Pen is een invoertool die hetzelfde gevoel biedt als een echte pen, maar dan met veel meer mogelijkheden. Met de Samsung S Pen en de veelgeprezen apps van Samsung gaat er een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je open. In dit artikel laten we je kennismaken met de S Pen aan de hand van een top 10 aan bijpassende apps.


Meer ontdekken
Samsung s pen
Samsung Galaxy S2 tablets

De beste tablet

Je kunt het vast al raden: we kunnen je simpelweg niet aangeven wat de beste tablet is, omdat dat helemaal afhangt van je persoonlijke wensen en het gebruik. Maar net als bij het uitzoeken van de beste smartphone voor levensstijl, kunnen we je wel helpen met een aantal tips. Aan de hand van deze tips zoek je vrij eenvoudig het voor jou meest geschikte model uit.


Meer ontdekken

Samsung 5-Series TV

Bij Samsung hebben we voor iedereen het juiste type televisie. Elk type heeft zijn eigen serienummer. Zo is er de 5-Series, de 6-Series, de 7-Serie, de 8-Series en de 9-Series. In dit artikel bespreken we de 5-Series televisies van Samsung.


Meer ontdekken
Samsung SUHD TV schermen
Samsung 6-Series Curved TV

Samsung 6-series TV

Samsung biedt in zijn range TV's voor elk wat wils. We hebben onze toestellen ondergebracht in de 5-Series, de 6-Series, de 7-Series, de 8-Series en de 9-Series. In dit artikel gaan we wat dieper in op de Samsung 6-Series televisies.


Meer ontdekken
Samsung Smart TV woonkamer duiken

Samsung 7-Series TV

Samsung heeft zijn TV's in verschillende series ingedeeld. Zo zijn er de 5-Series, de 6-Series, de 7-Series, de 8-Series en de 9-Series. In dit artikel bespreken we de Samsung 7-Series TV’s.


Meer ontdekken

Smart TV vergelijken

Dus je wilt een Smart TV kopen? En je weet wat belangrijk is bij het kopen van een Smart TV? Mooi, nu kun je gaan vergelijken tussen de verschillende soorten Smart TV's en vervolgens je keuze gaan maken.


Meer ontdekken
verschillen in resolutie beeldscherm
Samsung Smart TV app interface

Samsung Smart TV apps

Het zal duidelijk zijn dat je met een Smart TV méér kunt dan televisiekijken. De meeste slimme functies gebruik je aan de hand van apps. Hieronder vermelden we een aantal van de populairste Samsung Smart TV apps. Deze zijn ofwel voorgeïnstalleerd in je Smart Hub óf je kunt ze zelf downloaden en vervolgens gebruiken.


Meer ontdekken

Smart TV kopen

Een Smart TV kopen: daar kun je meerdere redenen voor hebben. Maar de belangrijkste is dat je méér wilt met je TV. Je wilt er bijvoorbeeld het laatste weerbericht op kunnen zien, wanneer jij dat wilt. Je wilt er YouTube-video's op af kunnen spelen. En Netflix op kunnen zien. En als het even kan, zou jij je TV misschien ook als een gameconsole willen gebruiken. Het is duidelijk: je bent in de markt en wilt maar al te graag een Smart TV kopen. Maar waar moet je nu precies op letten als je een Smart TV wilt kopen? We zitten een paar handige tips voor je op een rij.


Meer ontdekken
Samsung Curved Smart TV woonkamer
Samsung SUHD TV galaxy

Wat is Smart Hub?

Alle nieuwe Samsung Smart TVs, waaronder de SUHD-serie, zijn uitgerust met Tizen. Tizen is het eerste open-source platform voor TV's dat lichter en sneller is dan zijn voorgangers. Eindelijk kun je je Smart TV op een soepele en intuïtieve manier bedienen. En dat zie je terug in de Smart Hub, het centrum van alle entertainment op jouw televisie.


Meer ontdekken
Samsung smart TV menu bekijken

Samsung Smart Control

De Samsung Smart Control is de perfecte aanvulling op jouw slimme Smart TV van Samsung. De Smart Control is geen gewone afstandsbediening, maar een apparaat dat speciaal voor het gebruik met de allernieuwste Smart TV is ontwikkeld. Het is misschien even oefenen, maar daarna wil je niet anders meer.


Meer ontdekken

Wat is Virtual Reality?

VR of Virtual Reality. Je hebt er ongetwijfeld weleens van gehoord. Maar wat is Virtual Reality nu eigenlijk? Op die vraag proberen we in dit artikel antwoord te geven.


Meer ontdekken
Samsung Gear VR bril omgeving
Samsung smartphone GSM terras lunch

Nieuwste smartphones

Dus jij bent zo iemand die altijd op zoek is naar het nieuwste van het nieuwste? Een echte 'gadgetgeek'? Dan ben je bij Samsung aan het goede adres. Daar houden wij namelijk ook van. En niet nieuw omdat het per se nieuw moet zijn (we zijn de eerste om toe te geven dat oudere modellen zoals de Samsung Galaxy S7 ook nog prima voldoen). Wel omdat we geloven dat het altijd beter kan én de ontwikkelingen in deze markt nou eenmaal snel gaan. Wat zijn de nieuwste smartphones en wat zijn de trends? Met welke Samsung modellen mag je gezien worden?


Meer ontdekken

De beste GSM: hoe kies je die?

Wat voor jou de beste GSM is, hangt af van je wensen, eisen en je persoonlijke situatie. Hoe kies je binnen het uitgebreide assortiment GSM's van Samsung de beste smartphone voor jezelf? Samsung helpt je op weg met deze waardevolle tips.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM koffie