Soundbars Vergelijken

Met het steeds platter worden van TV's, kiezen ook steeds meer mensen voor een soundbar als geluidsbron om bij hun Smart TV te gebruiken. Waar moet je op letten als je soundbars gaat vergelijken? We vatten het in dit artikel overzichtelijk voor je samen.


Meer ontdekken
Samsung sound plus soundbar
Soundbar aansluiten

Soundbar aansluiten

Een soundbar aansluiten, hoe doe je dat? Over dit onderwerp krijgen we veel vragen. Daarom hebben we dit artikel voor je geschreven, waarbij we je op weg helpen met het aansluiten van jouw Samsung soundbar.


Meer ontdekken

Speakers plaatsen

In dit artikel geven we graag wat tips over hoe je het meeste uit je draadloze speakers haalt. Je kunt je speakers plaatsen op een aantal verschillende manieren. Waarvoor je kiest, hangt vooral af van je eigen voorkeuren.


Meer ontdekken
Speaker
Samsung draadloze 360 speaker huis

Samsung multiroom app

Is muziek ook zo'n belangrijk onderdeel van jouw leven? Dan heb jij vast al een Wireless Audio systeem in huis, waarmee je in iedere kamer de muziek van jouw keuze aan kunt zetten met behulp van een handige app.


Meer ontdekken
Dolby Atmos

Wat is Dolby Atmos?

Dolby Atmos is een hypermoderne geluidservaring, waarbij elke speaker een afzonderlijk geluid voort kan brengen. Het geluid is niet alleen surround, maar het komt ook van boven. Denk aan een overvliegende helikopter, aan een regen kogels of aan een stortbui. Dolby Atmos laat je het geluid uit de bioscoop bij jou thuis ervaren. Dat lees je goed. Ook thuis kun je genieten van de geluidssensatie van Dolby Atmos!


Meer ontdekken