Wat is Samsung DeX

Samsung DeX Station is een docking station van Samsung, speciaal voor jouw Samsung S8 en S8+, onze vlaggenschepen op het gebied van smartphones. Maar het is niet zomaar een docking station voor je smartphone. Met Samsung DeX tover je jouw S8 of S8+ in een handomdraai om in een volwaardige computer.


Meer ontdekken
Samsung DeX Station desktop PC
Samsung Bixby GSM assistent

Wat is Bixby?

Bixby is de nieuwe virtuele assistent van Samsung. Wat zeggen we? Bixby is veel méér dan een virtuele assistent. Het is een compleet andere manier van een smartphone bedienen. Geen gepruts met letters en cijfers, maar stemcommando’s, aanrakingen en foto’s waarmee je jouw GSM precies laat weten wat jij wilt doen.


Meer ontdekken

GSM-beveiliging

Een GSM beveiliging is een onmisbaar begrip geworden. We gebruiken onze mobiele GSM voor van alles en nog wat. Dat maakt onze levens gemakkelijker en leuker, maar we worden er ook kwetsbaarder door. Je wilt tenslotte niet dat hackers of andere kwaadwillenden er met je privéfoto’s of creditcardgegevens vandoor gaan, dus je wilt je GSM beveiligen. Gelukkig kun je wel het een en ander doen om je GSM te beveiligen. Je leest er meer over in dit artikel.


Meer ontdekken
GSM beveiligen Samsung
Samsung smartphone telefoon update

Samsung GSM update

Heb je een Samsung GSM, dan wil je die natuurlijk een beetje up-to-date houden met de nieuwste softwareversie van Android. Omdat er veel vragen zijn over software upgrades voor Samsung GSM's, hebben we dit artikel geschreven. Graag leggen we je uit hoe de procedure ten aanzien van patches en updates verloopt en wat je kunt doen als er een nieuwe update voor je Samsung GSM is.


Meer ontdekken
dual sim samsung galaxy s8+

Wat is dual sim?

Dual sim is het systeem waarbij je twee simkaarten in je smartphone kunt plaatsen. De nieuwste smartphones zijn soms met deze slimme functie uitgerust. Dat kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld je privé- en je werk-GSM in één apparaat wilt combineren. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over dual sim en hoe het werkt.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM

Smartphone vergelijken: hoe doe je dat?

Als je in de markt bent voor een nieuwe smartphone, dan wil je je wel even goed oriënteren. Een nieuwe smartphone koop je tenslotte niet elke maand. En de meeste mensen ook niet elk jaar. Gemiddeld doen we zo'n twee jaar met een nieuw apparaat. Door technische verbeteringen en softwarematige updates neemt de levensduur van smartphones zelfs toe. Alle reden dus om nu een goede keuze te maken. In dit artikel helpen we je op weg met wat je moet doen als je een nieuwe smartphone wilt: op een slimme manier smartphones vergelijken.


Meer ontdekken

Samsung S Health

Samsung S Health is een Android-app die je helpt om je persoonlijke fitnessdoelen te behalen. Met de S Health app is het een stuk makkelijker én leuker om fit te worden of te blijven. Ga jij de uitdaging aan?


Meer ontdekken
S Health app
hardlopen op brug

Hardlooptips voor beginners

Dus jij wilt gaan hardlopen? Super, dat verdient alvast een compliment! Maar behalve dat goede voornemen, wil je het vast ook graag langer dan een paar dagen volhouden. Daarom helpen we je graag een eindje op pad met een paar hardlooptips voor beginners.


Meer ontdekken
Samsung telefoon

Samsung apps verwijderen

Wil je bepaalde apps niet meer op je toestel hebben? Omdat je het spel bijvoorbeeld hebt uitgespeeld of omdat je te weinig geheugen vrij hebt voor andere toepassingen? Je kunt Samsung apps gemakkelijk verwijderen. En mocht je ze laten toch weer nodig hebben, dan kun je ze ook eenvoudig weer installeren. In dit artikel laten we je zien hoe je apps van je Samsung GSM, Samsung tablet of Samsung TV verwijdert.


Meer ontdekken

Samsung contacten overzetten

Veel mensen zien ertegenop als ze een nieuwe GSM hebben aangeschaft: Samsung contacten overzetten. We kunnen je geruststellen. Het overzetten van je contactpersonen is een eenvoudig klusje bij GSM's van Samsung. Je hebt hiervoor verschillende methoden: via de Smart Switch-app, exporteren naar je simkaart of SD-kaart óf synchroniseren via je Google-account. We bespreken ze kort in dit artikel.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM interface
Samsung smartphone GSM filmen auto

GSM's vergelijken

Als je een nieuwe GSM wilt kopen, ga je niet over één nacht ijs. Je oriënteren op een nieuwe GSM, begint met uitgebreid GSM's vergelijken. Tegenwoordig gaat iedereen ervan uit dat je een smartphone wilt. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je niet van plan bent om gebruik te maken van apps of internetfuncties, maar je GSM puur wilt gebruiken om te bellen en te sms'en, dan kun je ook uit de voeten met eenvoudige modellen. Deze zogenoemde 'dumb' phones zijn er nog genoeg op de markt.


Meer ontdekken

Spiegelreflex, compactcamera of smartphone?

Of je nu met een spiegelreflex, compactcamera of smartphone over straat gaat, iedereen is een fotograaf! Met een smartphone van nu maak je betere foto's dan met een compactcamera van een paar jaar geleden. Dat heb je zelf vast ook al gemerkt, als je een enthousiast smartphonegebruiker bent. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met die spiegelreflexcamera? En welke optie is de beste camera voor welke situatie?


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM fotograferen concert
Samsung Galaxy S7 voorkant achterkant

Samsung Galaxy S7

Hierbij presenteren wij de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 edge. Als je nu een Galaxy S6 of een S6 edge hebt, weet je al hoe goed onze smartphones zijn. Nou, met de Galaxy S7 is alles nóg beter geworden. In dit artikel wijzen we je graag op een paar onderscheidende punten, op de specificaties en de accessoires.


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM dual edge

Android-GSM

Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je een GSM wilt kopen, is de keuze voor het besturingssysteem. Je kunt kiezen tussen Android, Apple iOS of Windows. Voor welk besturingssysteem je kiest, hangt af van je voorkeuren. En waarschijnlijk ook van het systeem waar je op dit moment aan gewend bent.


Meer ontdekken

Smartphone-accessoires

Die smartphone hebben we nu allemaal wel zo ongeveer. Maar heb je genoeg aan alleen je smartphone? Of moet je er ook nog eens smartphone-accessoires bij kopen? En welke accessoires moet je dan eigenlijk hebben? We helpen je een beetje op weg met een aantal van de populairste accessoires.


Meer ontdekken
Smartphone accessoire hoesje case mode
Samsung smartphone GSM mode

Verschil 3G, 4G en 5G

3G en 4G zijn begrippen die veel voorbijkomen als het om mobiele GSM's gaat. En ook 5G horen we de laatste tijd al steeds vaker. Maar wat betekenen deze begrippen nou eigenlijk? En waarom is het ene beter dan het andere? In dit artikel geven we je wat uitleg, zodat je een goede keuze voor een nieuwe smartphone of tablet kunt maken.


Meer ontdekken

Nieuwste Samsung GSM

We krijgen regelmatig de vraag wat nou de nieuwste Samsung GSM is. Feit is, dat we continu aan meerdere nieuwe modellen werken en dat er ook vaak meerdere nieuwe modellen tegelijk uitkomen. Heb jij al zin in een nieuwe Samsung GSM?


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM kaarsjes
Samsung smartphone GSM zonsondergang

Beste camera smartphone 2016

Dus jij bent op zoek naar de beste camera smartphone? Dan ben je hier op de juiste plek beland! We zullen je namelijk vertellen waarom de Samsung Galaxy S7 edge en de Samsung Galaxy S7 de beste camera-smartphones zijn die je in 2016 kunt krijgen!


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM model

Los toestel kopen

Veel mensen 'krijgen' hun GSM bij het aangaan van een nieuw mobiel abonnement. Of bij het verlengen van dat abonnement. Natuurlijk betaal je in zo'n geval gewoon maandelijks voor het toestel. Of betaal je zelf in één keer voor een nieuwe GSM? In dit artikel geven we je graag een paar tips voor wat je kunt doen als je een los toestel wilt kopen.


Meer ontdekken

Nieuwste smartphones

Dus jij bent zo iemand die altijd op zoek is naar het nieuwste van het nieuwste? Een echte 'gadgetgeek'? Dan ben je bij Samsung aan het goede adres. Daar houden wij namelijk ook van. En niet nieuw omdat het per se nieuw moet zijn (we zijn de eerste om toe te geven dat oudere modellen zoals de Samsung Galaxy S7 ook nog prima voldoen). Wel omdat we geloven dat het altijd beter kan én de ontwikkelingen in deze markt nou eenmaal snel gaan. Wat zijn de nieuwste smartphones en wat zijn de trends? Met welke Samsung modellen mag je gezien worden?


Meer ontdekken
Samsung smartphone GSM terras lunch
Samsung smartphone GSM koffie

De beste GSM: hoe kies je die?

Wat voor jou de beste GSM is, hangt af van je wensen, eisen en je persoonlijke situatie. Hoe kies je binnen het uitgebreide assortiment GSM's van Samsung de beste smartphone voor jezelf? Samsung helpt je op weg met deze waardevolle tips.


Meer ontdekken