De Samsung Galaxy Note 7 is de nieuwste aanwinst in de Galaxy Note-serie. Het is een smartphone met een groot, tablet-achtig scherm die vergezeld gaat van een stylus voor meer controle en een hogere productiviteit. De Samsung Galaxy Note 7 is een high-end apparaat dat is gebaseerd op het technisch platform van de populaire Samsung Galaxy S7-smartphone.

Waarom een Samsung Galaxy Note 7?

Wanneer je je telefoon de hele dag door intensief gebruikt en naadloos switcht tussen werk en ontspanning, dan heb je een telefoon nodig die groot genoeg is om dit allemaal aan te kunnen. Sterker nog, je hebt een telefoon nodig die meer is dan een telefoon. Veel meer. Dat is de reden dat we de Galaxy Note 7 hebben ontwikkeld. Een telefoon die net zo groot denkt als jij. Zodat jij op jouw manier het beste uit het leven kunt halen.


De nieuwste generatie

Wat begon als een uit de kluiten gewassen smartphone met een stylus - de eerste Galaxy Note - is inmiddels uitgegroeid tot een populaire serie telefoons en tablets. Allemaal hebben de verschillende generaties van de Note-familie één ding gemeen: de S Pen-stylus, die een belangrijke extra dimensie toevoegt aan de bediening en creatieve mogelijkheden van de toestellen.

Samsung Galaxy Note 7 s pen

Een enorme technische sprong

Een nieuwe telg aan de tak van de Note-familie kon dus niet uitblijven. En nu is daar de Samsung Note 7. We hebben veel aandacht aan zowel de binnen- als de buitenkant besteed. En we kunnen met trots zeggen: het is onze beste Note ooit.

Het klopt, we hebben de Galaxy Note 6 overgeslagen. Maar daar is ook alle reden toe, nu we de populaire Galaxy S7 als tegenhanger al een tijdje op de markt hebben. De technische ontwikkeling sinds de Galaxy Note 4 (de Galaxy Note 5 is nooit officieel op de markt gebracht in Nederland) heeft een gigantische sprong gemaakt. Een sprong die de aanduiding Galaxy Note 7 volgens ons geheel rechtvaardigt.


De grootste pluspunten van de Samsung Note 7

Het beste nieuws: de Samsung Note 7 is ook verkrijgbaar in Nederland en België. Technisch is de nieuwe Note gebaseerd op de hoogwaardige Galaxy S7. De meerwaarde voor fans van de Galaxy Note-familie zit 'm vooral in:


•Een volledig vernieuwde en nog slimmere S Pen voor meer ruimte en functionaliteit bij het werken

•Een bijna frameloos Duel-Edge scherm met een grootte van 5,7 inch, van de hoogste kwaliteit

•Grote, uitbreidbare opslagruimte die begint bij 64GB

•Optimaal beveiligd door middel van irisscanning. Jouw bestanden, for your eyes only

•De nieuwe Galaxy Note 7 is stof- en spatwaterdicht (IP68-gecertificeerd) en ook de bijbehorende S Pen!

•Dankzij de USB Type C-compatibiliteit kun je zonder gedoe opladen en gegevens overzetten

•Voorzien van een grote batterij die draadloos en razendsnel kan opladen

Mooie foto's maken met de Galaxy Note 7

Met de Galaxy Note 7 maak je onder alle lichtomstandigheden de mooiste foto's. Weinig licht en plotselinge bewegingen vormen geen probleem voor de Dual Pixel Sensor-camera met F1.7-lens en 1.4µm-pixels. Het is alsof je eigen ogen de beelden vastleggen.


Genoeg ruimte om alles te bewaren

Al die waardevolle momenten, plus je video's, muziek en andere documenten sla je allemaal probleemloos op dankzij de grote interne opslag van 64GB plus uitbreidbaar SD-kaartgeheugen tot 264GB.