EB-PA500UFEGWW

External Battery Pack (5200 mAh)

Stijlvol Battery Pack Verbeterde batterij capaciteit Gemakkelijk mee te nemen
Kleur APRICOT
Prijs Adviesprijs €59,99

Stijlvol opladen

De External Battery Pack heeft een stijlvolle metalen look met ronde randen. Het design van de External Battery Pack lijkt veel op dat van de Galaxy S6 (edge) - waardoor deze Battery Pack perfect aansluit op het design van uw smartphone. U heeft de keuze uit de kleuren goud of zilver. Welke kiest u?

Stijlvol opladen

Dun design met verbeterde grip

Door het lichte gewicht van slechts 145 gram, het dunne formaat van 9,8 mm en de verbeterde grip neemt u de External Battery Pack gemakkelijk overal mee naartoe.

Dun design met verbeterde grip

Veilig opladen

De External Battery Pack bevat batterijcellen die grondig zijn getest, waardoor u verzekerd bent van veilig en betrouwbaar opladen.

Veilig opladen

LED oplaad-indicator

Met vier LED lampjes geeft de External Battery Pack (5200 mAh) aan hoeveel hij nog kan opladen. U kunt dit eenvoudig bekijken met slechts één druk op de knop.

LED oplaad-indicator

Verbeterde batterij capaciteit

De External Battery Pack heeft een batterij capaciteit van 5200 mAh. Hierdoor gaat uw smartphone of tablet langer mee, waar u ook bent.

Verbeterde batterij capaciteit

Waar vind ik de handleiding voor mijn Samsung product?

Waar vind ik de handleiding voor mijn Samsung product? bekijk het antwoord

Waar kan ik accessoires kopen voor mijn smartphone of tablet?

Waar kan ik accessoires kopen voor mijn smartphone of tablet?bekijk het antwoord

De werkelijke capaciteit (Wh) wordt gemeten op basis van het uitgangsvermogen en de spanning van de accu. Dit kan verschillen van de capaciteit (Wh) die staat aangegeven op het apparaat, afhankelijk van het uitgangsvermogen, de circuitconfiguratie van het aangesloten apparaat en de omgeving.