Extreme en
langdurige zuigkracht

Een perfecte stofzuiger biedt meer dan een zo sterk mogelijke motor. Daarom introduceert Samsung de nieuwste lijn stofzuigers met Cyclone Force technologie. De krachtigste prestatie en het grootste gebruiksgemak staan voortaan centraal. Zo schoon was uw huis nog nooit!

Bekijk de video
Close

Motion Sync design

Het unieke Motion Sync design zorgt ervoor dat de M70 zich soepel laat besturen. Dankzij dit vernieuwende design is het gebruiksgemak ongekend hoog. Slepen met uw stofzuiger, een omgevallen stofzuiger, deze ongemakken behoren vanaf nu tot het verleden. De stofzuiger volgt u overal soepel en snel. De stabiele constructie zorgt daarnaast voor moeiteloos stofzuigen.

Smooth Motion

Swift Motion

Stable Motion

Extreme zuigkracht

Elke Samsung Cyclone Force stofzuiger werkt extra efficiënt. Met een zuigkracht tot wel 450 watt* worden stof en lucht extreem krachtig van elkaar gescheiden. Zo wordt niet alleen het vuil beter opgevangen, maar ook is de uitgestoten lucht een stuk schoner. Een sterke combinatie waarmee uw huis een nog fijner thuis wordt.
* Afhankelijk van het model en type

Extreme zuigkracht

Cyclone Force

Samsung’s innovatieve Cyclone Force technologie bevat een unieke binnen-structuur met verschillende binnenkamers. De cycloonachtige luchtstroom scheidt bijna alle vuil- en stofdeeltjes uit de lucht en voorkomt tegelijk dat deze deeltjes de binnenkamers verlaten. Het stof wordt dus beter gescheiden en de lucht wordt schoner doorgevoerd. Met als bijkomend voordeel dat het filter minder snel verstopt raakt en de maximale zuigkracht dus nóg langer behouden blijft.

HEPA filter

Elke stofzuiger van Samsung is uitgerust met het baanbrekende HEPA filter. Zonder moeite haalt deze filter tot maar liefst 100% van de resterende stofdeeltjes uit de lucht. Om vervolgens via de uitlaat enkel zuivere lucht uit te blazen. Een slimme, extra manier van Samsung om uw huis nog schoner te krijgen.

HEPA Filter

Easy Dustbin

Na het stofzuigen wilt u uw schone vloer natuurlijk ook stofvrij houden. Dat kan, dankzij de Easy Dustbin op alle Samsung zakloze stofzuigers.
U verwijdert simpelweg het stofreservoir, haalt het deksel eraf en de inhoud verdwijnt zo in de vuilnisbak. Zonder moeite, zonder knoeien.

Easy Dustbin

Meer informatie

Wilt u alle andere Motion Sync modellen bekijken? Klik dan op de onderstaand button.

Bekijk alle modellen