Doorgaan naar inhoud

Direct naar toegankelijkheid Hulp


Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Meer
Open Galaxy S5 Key Visual

corporate nieuws


  • RSS Feeds

David Beckham wordt Samsung ambassadeur voor Olympische Spelen 2012

on May 11, 2011

Vilvoorde, 5 mei 2011 – Samsung heeft een exclusieve overeenkomst met David Beckham gesloten. Met Beckham wil Samsung de bekendheid vergroten van haar ondersteuning van de Olympische Spelen als Worldwide Olympic Partner. De samenwerking gaat van start met een reclame- en PR-campagne over Samsungs Londen 2012 marketingprogramma, waarin een speciale rol voor David Beckham is weggelegd.

David Beckham wordt Samsung ambassadeur voor Olympische Spelen 2012
“Met sport kun je mensen bereiken en bij elkaar brengen,” aldus Mr. Gyehyun Kwon, Vice President & Head of Worldwide Sports Marketing van Samsung Electronics. “David Beckham neemt deel aan diverse initiatieven om jongeren over de hele wereld een beter leven te geven. Ook in onze internationale Olympische campagne staan jongeren centraal. Wij zijn dan ook blij dat David Beckham ons ondersteunt om de toeschouwers van de Olympische Spelen overal ter wereld een nóg betere Olympische ervaring te geven dankzij het gebruik van onze slimme mobiele technologie.”

David Beckham: “Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van het team dat de Olympische Spelen naar mijn stad Londen heeft gebracht. Door samen te werken met een gerenommeerd merk zoals Samsung kunnen nóg meer mensen genieten van de Olympische Spelen 2012 in Londen.”

Klik hier voor het video interview met David Beckham.

Klik hier voor de ‘making off’ van het interview.

Afbeeldingen zijn beschikbaar via:
http://www.flickr.com/photos/samsungbelgium/sets/72157626526947533/

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd. is wereldleider in de halfgeleider- en telecommunicatiesector en de wereld van digitale media en digitale convergentietechnologieën met een wereldwijde omzet van US$116,8 miljard in 2009. Wereldwijd zijn bij Samsung ongeveer 174 000 werknemers actief in 193 vestigingen in 66 landen. Samsung Electronics is opgebouwd uit acht onafhankelijke business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor en LCD. Samsung is één van de snelst groeiende merken ter wereld en produceert digitale tv’s, geheugenchips, mobiele telefoons en TFT-LCD schermen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.samsung.be

Noot voor de redactie:
Voor informatie en service kan de consument contact opnemen met Samsung Electronics Belgium via het telefoonnummer +32 (0) 2 201 24 18

Voor meer informatie kunnen journalisten contact opnemen met:

Jeroen Rigole – Samsung Electronics
PR Manager Belgium
T: +32 (0) 2 256 91 62
E: pers.be@samsung.com

Delphine De Pauw/Els Lamberts – Leads United
T: +32 (0) 3 466 01 88
E: samsung@leadsunited.com