Samsung brengt voor het eerst SD-geheugenkaarten uit in België

November 16, 2011

• Samsung introduceert betrouwbaarste SD-geheugenkaarten ooit
• Samsung SD-kaarten zijn shock, water en magnetic proof
• Eind 2012 wil Samsung in België top-3 positie in SD-kaarten bereiken

Vilvoorde, 16 november 2011 – Samsung gaat SD-geheugenkaarten verkopen in België en verwacht − als wereldwijd marktleider in geheugencomponenten − eind 2012 in de top-3 van aanbieders van SD-geheugenkaarten in België te staan. Om dat te bereiken brengt Samsung een serie futureproof SD-geheugenkaarten uit die sneller en betrouwbaarder zijn dan ooit. In de Samsung SD-geheugenkaarten zijn drie bewezen technologieën geïntegreerd die de kaarten shock, water en magnetic proof maken. Dat betekent dat je zonder problemen met de auto over de geheugenkaart heen kunt rijden, je hem kunt wassen in de wasmachine of hem op je speakers in de huiskamer kunt leggen. De gegevens op je Samsung SD-geheugenkaarten blijven behouden. Samsung brengt twee lijnen SD- en Micro SD-kaarten uit: de Essential-en de Plus-lijn, waarbij de geheugenkaarten uit de Plus-lijn nóg sneller werken dan die uit de Essential-lijn. De kaarten uit de Plus-lijn zijn dan ook ontwikkeld voor toepassingen die hoge doorvoersnelheden vragen, zoals fotograferen in hoge resolutie en het opnemen en afspelen van Full HD-video’s. Sinds 1992 is Samsung wereldwijd nummer één in geheugencomponenten. Daarmee staat Samsung al 19 jaar voor kwaliteit en innovatie in dataopslag. De betrouwbare Samsung SD-geheugen kaarten ondersteunen dan ook Full HD en bieden de hoogste snelheid in hun klasse Samsung SD-geheugenkaarten: √ Shock proof: de kaart overleeft een voertuig van 1,6 ton dat over de kaart heen rijdt. √ Water proof: de kaart kan 24 uur in zeewater liggen. √ Magnetic proof: de kaart kan 10 000 gauss aan magnetische kracht aan, vergelijkbaar met de magnetische straling in een MRI-scanner.

Klik hier voor een testvideo met de Samsung SD-geheugenkaarten. Samsung SD- en Micro SD-kaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2 GB tot en met 32 GB vanaf € 5,95 inclusief BTW. Voor afbeeldingen in hoge resolutie, klik: http://www.flickr.com/photos/samsungbelgium/sets/72157628141117620/ Over Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co., Ltd. is een marktleidende producent van halfgeleiders, telecommunicatie¬producten, digitale media en digitale convergentietechnologie met een geconsolideerde omzet van $135,8 miljard dollar in 2010. Het bedrijf heeft circa 190 500 werknemers in 206 vestigingen verspreid over 68 landen en omvat 9 onafhankelijk opererende divisies: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI en LCD. Samsung Electronics is een toonaangevende producent van digitale televisies, halfgeleiderchips, mobiele telefoons en TFT-LCD's. Het bedrijf wordt algemeen beschouwd als een van de snelst groeiende wereldmerken. Meer informatie is beschikbaar op www.samsung.com.

Volg het laatste nieuws van Samsung op https://twitter.com/samsung_be
Bekijk de laatste video's op www.youtube.com/TheSamsungBenelux

Noot voor de redactie: Voor informatie en service kan de consument contact opnemen met Samsung Electronics Belgium via het telefoonnummer +32 (0)2 201 24 18 Voor meer informatie kunnen journalisten contact opnemen met: Jeroen Rigole – Samsung Electronics PR Manager Belgium T: +32 (0)2 256 91 62 E: pers.be@samsung.com Delphine De Pauw / Saar Dietvorst – LEWIS PR T: +32 (0)3 466 01 88 E: samsung@lewispr.com