De Samsung Galaxy Ace in een HUGO BOSS-kleedje

November 28, 2011

Vilvoorde, 28 november 2011 – Ze delen hetzelfde oog voor detail en elegantie… Logisch dus, dat Samsung en modemerk HUGO BOSS opnieuw de handen in elkaar slaan voor een exclusieve samenwerking, na het succes van de eerste HUGO BOSS telefoon in 2008. Het resultaat mag er zijn. De Galaxy Ace | HUGO BOSS is een smartphone die vrouwen én mannen met oog voor stijl op het lijf is geschreven. De vormgeving van het toestel ligt dan ook helemaal in lijn met de basisprincipes van het beroemde modehuis: ogenschijnlijke eenvoud waarachter verfijning en perfectie schuilgaan.

Over elk detail van de matzwarte Galaxy Ace | HUGO BOSS werd nagedacht. Van het ‘pied-de-poule’-motief (dé must-have deze winter) op de navigatieknop en de achterkant tot de 16 schermachtergronden met motieven en tekeningen uit de BOSS-collectie. Om helemaal in de sfeer te komen is op de telefoon ook een playlist te vinden met songs die zorgvuldig werden geselecteerd door het modehuis. Het HUGO BOSS-icoontje op de startpagina geeft rechtstreeks toegang tot de BOSS-wereld en zorgt dat je, via de mobiele website van het merk, geen enkele trend hoeft te missen.

Mooie momenten of streetstyle mode-inspiratie vastleggen gaat probleemloos met de 5-megapixel camera met autofocus en led-flash. Je hoeft je niet in te houden, want met een microSD-kaart kan het geheugen van het toestel worden uitgebreid tot 32 MB. Bovendien kan je de beelden meteen online delen, want via 3G +, WiFi, All Share DLNA, Bluetooth, USB en A-GPS ben je zo goed als altijd geconnecteerd. De Galaxy Ace | HUGO BOSS is meteen ook een prima stadsgids die je via de duizenden gratis mode-, shopping- en reisapps van Google™ en Android Market™ de gezelligste plekjes doet ontdekken.

De Galaxy Ace | HUGO BOSS blinkt niet alleen uit qua stijl en functionaliteit, ook wat onder de motorkap zit is indrukwekkend. Flash content en multitasking zijn dankzij Android™ 2.3.3 Gingerbread geen probleem en via het 3,5-inch touchscreen gaat schakelen tussen de verschillende apps soepel en vliegensvlug.

De Galaxy Ace | HUGO BOSS is vanaf november 2011 beschikbaar in België vanaf € 269 in het netwerk van de exclusieve retailpartner ‘The Phone House’.

Over Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. is een marktleidende producent van halfgeleiders, telecommunicatie¬producten, digitale media en digitale convergentietechnologie met een geconsolideerde omzet van $135,8 miljard dollar in 2010. Het bedrijf heeft circa 190 500 werknemers in 206 vestigingen verspreid over 68 landen en omvat 9 onafhankelijk opererende divisies: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI en LCD. Samsung Electronics is een toonaangevende producent van digitale televisies, halfgeleiderchips, mobiele telefoons en TFT-LCD's. Het bedrijf wordt algemeen beschouwd als een van de snelst groeiende wereldmerken. Meer informatie is beschikbaar op www.samsung.com.

Volg het laatste nieuws van Samsung op https://twitter.com/samsung_be en
https://www.facebook.com/#!/samsungmobilebelgium?sk=info
Bekijk de laatste video's op www.youtube.com/TheSamsungBeneluxOver HUGO BOSS
De Groep HUGO BOSS is wereldwijd een van de leiders in kwaliteitsvolle en luxe modeartikelen. In het boekjaar 2010 boekte de Groep 62% van zijn omzet in Europa. De Amerikaanse markt is goed voor 22% van de omzet en Azië voor 13%. De Groep haalt 3% van zijn inkomsten uit royalties. De HUGO BOSS-producten worden gedistribueerd in 6 100 verkooppunten in 124 landen. De Groep HUGO BOSS richt zich met een hele reeks merken tot verschillende consumentensegmenten en bestrijkt hiermee alle productcategorieën van de modewereld: van tegelijk klassieke en modieuze herenpakken en avondkleding voor dames tot een casual-aanbod, inclusief schoenen en lederen accessoires en zelfs producten onder licentie (brillen, horloges, kindermode en motorhelmen).

Over The Phone House
The Phone House is dé onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie. Zijn netwerk telt 114 winkels in België. Dankzij zijn multimerken strategie, heeft The Phone House een expertise in een uitgebreid gamma smartphones, gsm's, tablets, netwerken, accessoires, breedband abonnementen en digitale televisie.
Meer info: www.phonehouse.be .

Noot voor de redactie:
Voor informatie en service kan de consument contact opnemen met Samsung Electronics Belgium via het telefoonnummer +32 (0)2 201 24 18

Voor meer informatie kunnen journalisten contact opnemen met:

Jeroen Rigole – Samsung Electronics
PR Manager Belgium
T: +32 (0)2 256 91 62
E: pers.be@samsung.com

Delphine De Pauw / Saar Dietvorst – LEWIS PR
T: +32 (0)3 466 01 88
E: samsung@lewispr.com