Samsungs nieuwe Powerbots maken overal schoon, ook in randen en hoeken

Samsungs nieuwe Powerbots maken overal schoon, ook in randen en hoeken

Dinsdag 30 mei 2017 — Met de VR7000M Powerbots van Samsung hoeft geen mens nog zelf te stofzuigen. Door nieuwe innovaties als Edge Clean Master en FullView Sensor maken de Powerbots nauwkeurig schoon, ook op de lastigste plekken. De vier Powerbots uit de serie combineren stuk voor stuk een compact design met een grote, langdurige zuigkracht.

Met de VR7000M-serie Powerbots introduceren we de toekomst van robotstofzuigers”, zegt Jan Van Riet, Product Manager Stofzuigers bij Samsung België. “Door een grotere zuigkracht en compacter design reinigt hij beter en efficiënter dan ooit.

Met de VR7000M-serie lanceert Samsung een robotstofzuiger die een échte hulp in huis is. Dankzij de Edge Clean Master komt hij in alle hoeken en combineert dat met zo’n zuigkracht dat hij als een volwaardige stofzuiger functioneert. Een automatisch uitschuifbare shutter zorgt ervoor dat ook lastig bereikbare randen grondig worden gereinigd. Door ingebouwde sensoren ‘ziet’ de robotstofzuiger stof en manoeuvreert het apparaat handig om obstakels heen.

De Powerbot doet precies wat jij wilt. Moet een bepaalde plek in huis worden schoongemaakt? Door met de functie Point Cleaning een infrarode straal te richten, reinigt de Powerbot de plek die jij aangeeft. Hij reageert zelfs op afstand. Met je smartphone zet je de VR10M703NWG aan het werk, terwijl jij bijvoorbeeld met vrienden gezellig op een terrasje zit. Een volgeladen VR7000 Powerbot reinigt één tot anderhalf uur onafgebroken.

Andere sterke punten van de VR7000M-serie: langdurig behoud van zuigkracht en een eenvoudig te reinigen filter. Door Visionary Mapping reinigt de Powerbot stoffige plekken extra goed én gaat hij uit zichzelf naar het oplaadstation als dat nodig is (om direct na het opladen weer door te gaan met zijn klus). De Samsung VR7000M-serie is beschikbaar in vier verschillende typen, variërend in prijs van € 499,- tot € 649,-.