CLP-415N/SEE

A4 Kleuren Laser Printer 415N

Gegarandeerde afdrukkwaliteit

Gegarandeerde afdrukkwaliteit
Dankzij de unieke ReCP-technologie van Samsung (Rendering Engine for Clean Page) wordt de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken verbeterd, waardoor elke afdruk er perfect uitziet. Door deze technologie wordt de focus van afbeeldingen en tekst verscherpt, terwijl vaste objecten overlappen, zodat witte plekken worden geëlimineerd.

Polymeertoner

Polymeertoner
Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner bevat kleinere en uniformere deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere details bevatten, terwijl tevens omkrullen van het papier wordt geëlimineerd. Ook zorgt het hogere wasgehalte voor een verbeterde glans van de afbeeldingen en wordt de duurzaamheid vergroot, waardoor ongewenst vervagen wordt voorkomen.

Grotere afdrukprestaties

Grotere afdrukprestaties
Het vergroten van de productiviteit van uw onderneming begint met uw printer. Met zijn snelheid van 18/18 pagina's per minuut, waarvan de eerste er al na 16 seconden uit komt, laat de CLP-415N u niet in de steek. * Meer vermogen, hogere productiviteit Met de kracht van twee kernen kan het apparaat uw werkbestanden tegelijkertijd en daardoor sneller verwerken. Dankzij het geheugen van 256 MB worden zelfs grote afdrukdocumenten sneller verwerkt, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw afdrukken. Wat dit voor u betekent is eenvoudig: de CLP-415N is zeer geschikt wanneer u veel moet afdrukken en een strakke deadline moet halen.

Een eenvoudigere gebruikerservaring voor u

Een eenvoudigere gebruikerservaring voor u
Uw tijd is te kostbaar om te verspillen terwijl u urenlang bij een printer staat te wachten. Van bedieningsfuncties tot ondersteuningsfuncties, u heeft de regie volledig in handen met de gebruiksvriendelijke kleine werkgroep printer. * Eenvoudig bedieningspaneel Met het scherm van vloeibare kristallen in twee lijnen en de intuïtieve 4-toetsen kompasnavigatie bepaalt u de status van de CLP-415N, bladert u met gemak door elk menu en opent u met hetzelfde gemak alle unieke functies.

Ondersteuning via Easy Solution

Ondersteuning via Easy Solution
Deze printer biedt u software-ondersteuning die is ontwikkeld om u eenvoudiger dan ooit tevoren afdrukken van zeer grote kwaliteit te laten realiseren. * Eenvoudige Eco Driver Dankzij de eenvoudige Eco Driver kunt u digitale documenten compileren in meerdere indelingen en deze eenvoudig delen met anderen, zelfs via sociale netwerken.

Eenvoudig kleurbeheer

Eenvoudig kleurbeheer
Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid en het contrast van afbeeldingen aanpassen voordat deze worden afgedrukt. Perfect voor het telkens opnieuw afdrukken van de exacte kleuren van uw bedrijfslogo.

Uw betrouwbare bedrijfspartner

Uw betrouwbare bedrijfspartner
Dankzij de nieuwste technologie en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen is de CLP-415N het betrouwbaarste apparaat, zelfs voor de meest veeleisende afdruktaken. * Storingsvrij rolsysteem We hebben ons betrouwbare storingsvrije frictierolsysteem ontwikkeld om de risico's van foutieve papierinvoer en papierstoringen te minimaliseren. Bovendien kan dit apparaat zwaardere papiergewichten aan, inclusief karton, tot maximaal 220 g/m² vanuit de standaard cassettelade. * Betrouwbaar onder druk U weet hoe belangrijk het is dat uw printer presteert, vooral tijdens taken die onder hoge druk worden uitgevoerd. Daarom houdt een taakcyclus van 50 000 pagina's in dat afdruktaken in tijdelijke piekperioden eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Kosteneffectief afdrukken van elke taak

Kosteneffectief afdrukken van elke taak
Kosteneffectief afdrukken van elke taak Beheers uw afdrukkosten gedurende de volledige verwerkingstijd van de printer. Lage kosten per pagina, waardoor uw bedrijfskosten laag blijven. * Hoog rendement, lage kosten Cartridges met hoog rendement betekent meer tijd tussen het vervangen ervan, waardoor u tijd bespaart en lagere kosten voor toner ook lagere kosten per pagina betekent. U zult ontdekken dat de totale bedrijfskosten zijn afgenomen. * Lager energieverbruik, lagere kosten Er valt meer geld te besparen door het energieverbruik te verlagen. Onze vernieuwende polymeertoner vereist een lagere hechttemperatuur, wat resulteert in een lager energieverbruik. En de dubbele centrale verwerkingseenheid (CPU) vereist eveneens minder energie voor het uitvoeren van de taken. Met een gebruikelijk energieverbruik van slechts 1,2 kWh - zoals gemeten door de Energy Star - behoort de CLP-415N tot de topmodellen in zijn klasse. * Eco-afdrukken Door één druk op de ECO-knop kunt u gebruikmaken van alle slimme eco-functies die afzonderlijk kunnen worden ingesteld via de printerdriver. Druk meerdere pagina's af op één vel, sla lege pagina's over of druk af in grijstinten in plaats van in full colour. Met al deze functies kunt u onmiddellijk papier, toner, energie en geld besparen.

Apparaatbesturing op afstand

Apparaatbesturing op afstand
Met Easy Printer Manager kunt u al uw apparaten vanaf één locatie beheren, voor maximale controle. Apparaat en tonerstatus controleren, apparaatinstellingen wijzigen of waarschuwingen instellen.

Eenvoudige vervanging van de toner

Eenvoudige vervanging van de toner
De dagen van lastige, vieze en tijdbesparende verwisselingen van tonercartridges is voorbij. Het verwisselen is vereenvoudigd dankzij een druklade. Bovendien betekenen de hoge-rendementscartridges minder wijzigingen.

Productconfiguratie

Productconfiguratie Laser Printer

De foutmelding ‘Install imaging unit’ verschijnt, hoe los ik dit op?

De foutmelding ‘Install imaging unit’ verschijnt, hoe los ik dit op?bekijk het antwoord

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.