CLX-4195N/XEN

4195N Kleuren Multifunction

Multifunctioneel: 3 in 1

Multifunctioneel: 3 in 1
Met zijn veelzijdigheid van 3 functies in één maakt de Samsung-printer CLX-4195N uw werkstroom eenvoudiger en zorgt hij ervoor dat de afdruktaken in uw kantoor zo efficiënt mogelijk verlopen. Omdat hij kan afdrukken, kopiëren en scannen is de CLX-4195N flexibel en kunt u werken met minder belemmeringen. Een groot aanbod aan vernieuwende functies zoals Kopie identiteitskaart, Meerdere kopies op één blad en Scannen naar e-mail zorgen ervoor dat uw personeel over de nodige functies beschikt om productief te werken in deze moderne bedrijfswereld.

Gepolymeriseerde toner

Polymerized Toner
Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger details. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.

Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken
De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.

Een hoger niveau aan printerprestaties

Een hoger niveau aan printerprestaties
De productiviteit van uw onderneming versnellen begint met uw printer. Met een output van 18 / 18 pagina's per minuut en een tijd tot eerste afdruk van amper 16 seconden laat de CLX-4195N u niet in de steek. * Meer kracht, een betere productiviteit Met de kracht van twee kernen kan het apparaat uw werkbestanden simultaan en dus veel sneller verwerken. Dankzij het geheugen van 256 MB worden zelfs de grootste documenten sneller gespoold en hoeft u niet lang op uw afdrukken te wachten. Wat dat voor u betekent, is eenvoudig: de CLX-4195N is perfect als u veel moet afdrukken met een korte deadline.

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u
Uw tijd is te kostbaar om uren bij de printer te staan wachten. Van bediening tot softwaretools ter ondersteuning, u hebt de volledige controle met dit gebruikersvriendelijke multifunctionele apparaat. * Eenvoudig bedieningspaneel Het draait allemaal om een kleurenscherm van 4 inch. Het is duidelijk, eenvoudig af te lezen en het is nog nooit eerder zo gemakkelijk geweest om uw afdruktaken op te volgen en elke unieke functie te activeren.

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u
Uw tijd is te kostbaar om uren bij de printer te staan wachten. Van bediening tot softwaretools ter ondersteuning, u hebt de volledige controle met dit gebruikersvriendelijke multifunctionele apparaat. * USB Direct Als u de opdrachten die u wilt afdrukken, op een geheugenstick hebt opgeslagen, dan kunt u die rechtstreeks verzenden via onze speciale USB-docket, die zich vlak onder het bedieningspaneel bevindt.

Eenvoudige softwareondersteuning

Eenvoudige softwareondersteuning
De printer bevat ook softwareondersteuning om u te helpen om de ultieme kwaliteitsafdrukken af te leveren met minder moeite dan ooit tevoren. * Easy Eco Driver Easy Eco Driver helpt u om digitale documenten in meerdere indelingen te compileren en maakt het gemakkelijk om ze met anderen te delen, zelfs via sociale netwerken.

Eenvoudig kleurenbeheer

Eenvoudig kleurenbeheer
Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid of het contrast van elke afbeelding vóór het afdrukken aanpassen. Dat is ideaal om de precieze kleuren van uw bedrijfslogo elke keer opnieuw perfect af te drukken.

Bediening op afstand

Bediening op afstand
Voor een maximale bediening kunt u met Easy Printer Manager al uw apparaten vanuit één plaats beheren. Controleer de status van het apparaat en de toner, wijzig apparaatinstellingen en stel alarmen in.

Eenvoudig documenten maken

Eenvoudig documenten maken
Samsung Easy Document Creator is een toepassing die gebruikers helpt om documenten in meerdere indelingen (ook .epub) te scannen, te compileren en op te slaan. Die documenten kunnen worden gedeeld via sociaalnetwerksites of via fax. Dat is ideaal als u een verslag van een belangrijke vergadering wilt delen.

Uw betrouwbare zakenpartner

Uw betrouwbare zakenpartner
Dankzij de recentste technologie en kwaliteitsonderdelen is de CLX-4195N uiterst betrouwbaar, zelfs tijdens de moeilijkste afdruktaken. * Rol tegen papierstoringen We hebben een betrouwbare schuifrol tegen papierstoringen ontwikkeld om het risico op verkeerd ingevoerd papier en vastgelopen papier te beperken. Meer nog, hiermee kunt u zwaarder papier, zelfs kaarten, tot 220 g/m², verwerken vanuit de standaardcassettelade. * Betrouwbaar, ook onder druk U weet hoe belangrijk het is dat uw printer zijn beloftes nakomt, vooral tijdens opdrachten onder hoge druk. Daarom betekent de bedrijfscyclus van 50 000 pagina's dat hij tijdelijke piekperiodes in uw afdruktaken makkelijk aankan.

Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht

Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht
Houd uw afdrukkosten onder controle tijdens de gehele werkingstijd van de printer. Met de lage kosten per pagina houdt u uw lopende kosten laag gedurende uw hele carrière * Hoog rendement, lage kosten Om dat de cartridges een hoger rendement hebben, hoeft u ze niet zo vaak te vervangen, waardoor u tijd spaart. Bovendien betekenen de lagere tonerkosten dat elke pagina ook minder kost. U zult merken dat de totale eigendomskosten verrassend lager zijn. * Minder kracht, minder betalen U kan nog meer besparen door minder stroom te verbruiken. Met onze innovatieve gepolymeriseerde toner moet de fuseertemperatuur minder hoog zijn en verbruikt u dus minder energie. En ook de dubbele CPU heeft minder energie nodig. Met zijn typische energieverbruik van amper 1,48 kWh (zoals gemeten door Energy Star) is de CLX-4195N zelfs een van de topmodellen in zijn klasse. * Milieuvriendelijk afdrukken Met één druk op de ECO-knop kunt u alle slimme milieuvriendelijke functies gebruiken die individueel kunnen worden ingesteld via het printerstuurprogramma. Druk meerdere pagina's af op één vel, sla blanco pagina's over of druk af in grijstinten in plaats van in kleur. Dat zij allemaal mogelijkheden om onmiddellijk papier, toner, energie en geld te besparen.

Klaar voor netwerk

Klaar voor netwerk
De laserprinter Samsung CLX-4195N wordt geleverd met een handig ingebouwd netwerk voor een betere connectiviteit. Zo kan elke pc op uw netwerk gebruikmaken van de printer en hoeft u geen andere printers te kopen.

Eenvoudige vervanging van toner

Eenvoudige vervanging van toner
De dagen van de lastige, vieze en tijdrovende vervangingen van tonercartridges zijn eindelijk voorbij. Het wordt allemaal veel makkelijker met een lade waarin u de toner duwt. Meer nog, dankzij de cartridges met hoger rendement moet u minder vaak toner vervangen.

Productconfiguratie

Productconfiguratie Printer

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.