SL-C2670FW/SEE

A4 Kleuren Multifunction C2670FW

Tot 26 ppm in A4 (27 ppm in Letter)

Snelheid (Kleur)

Tot 26 ppm in A4 (27 ppm in Letter)

Snelheid (Mono)

Tot 9 600 x 600 dpi Effectieve Output (600 x 600 x 4 bit)

Resolutie

60 000 pagina's

Maximale taakcyclus, maandelijks

Samsung A4 Multifunction ProXpress C2670FW

Kwaliteit, snelheid en efficiency voor professionele afdrukresultaten

Samsung A4 Multifunction ProXpress C2670FW

Genieten van afdrukken van hoge kwaliteit

Dankzij de unieke ReCP-technologie van Samsung (Rendering Engine for Clean Page) en tot 9 600 x 600 dpi effectieve uitvoer wordt de algemene kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken verbeterd, waardoor elke afdruk er perfect uitziet. Door deze technologie wordt de focus van afbeeldingen en tekst verscherpt, terwijl vaste objecten overlappen, zodat witte plekken worden geëlimineerd.

Genieten van afdrukken van hoge kwaliteit

Polymeertoner

Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner bevat kleinere en uniformere deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere kleuren bevatten. Ook biedt het hogere wasgehalte een verbeterde glans van de afbeeldingen en wordt de duurzaamheid vergroot, waardoor ongewenst vervagen wordt voorkomen.

Polymeertoner

Meer vermogen, grotere productiviteit

Op sommige dagen lijkt het wel alsof het afdrukken nooit eindigt. Met de 533 MHz Dual CPU van de C2670FW en het 512 MB standaardgeheugen (uit te breiden tot maximaal 1 GB) kunt u er zeker van zijn dat deze printer de volledige afdruktaak van uw werkgroep perfect zal afhandelen.
* 27 pagina's mer minuut met Letter format

Meer vermogen, grotere productiviteit

Samsung NFC Print: tikken en printen maar!

Eenvoudig printen! Installeer de Samsung MobilePrint app op uw smartphone en houd uw telefoon tegen de printer. Heel eenvoudig dankzij Samsung NFC Print.

Samsung NFC Print: tikken en printen maar!

Diverse internetoplossingen om productiviteit te verbeteren

Voor al uw zakelijke behoeften. Het XOA Internetplatform ondersteunt diverse servergebaseerde productiviteitoplossingen. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit de bedieningsinterface contact maken met internetoplossingen. Beheerders managen maatwerkoplossingen op de server voor een hogere productiviteit en betere workflow.

Diverse internetoplossingen om productiviteit te verbeteren

Gemakkelijk te bedienen Touch Screen

Het 4,3-inch breedbeeld touch screen geeft via de intelligente gebruikersinterface eenvoudig toegang tot zowel voorgeïnstalleerde als op maat gemaakte afdrukoplossingen.

Gemakkelijk te bedienen Touch Screen

Samsung MobilePrint app: nog meer mogelijkheden voor mobiel afdrukken

Maak gebruik van verschillende krachtige functies, zoals ondersteuning voor mobiel scannen en faxen, meerdere pagina's per vel printen of eenvoudig de afdrukgrootte aanpassen. Eventuele printerproblemen oplossen gaat al even makkelijk. Tik even aan met een smartphone en een videoclip assisteert de gebruiker bij het verwijderen van vastgelopen papier, het verwisselen van tonercartridges en meer.

Samsung MobilePrint app: nog meer mogelijkheden voor mobiel afdrukken

Professionele documenten

De uitgebreide papierinvoer van de ProXpress C2670FW ondersteunt materiaal tot 220 gram/m². U kunt met gemak allerlei etiketten, kaarten en enveloppen afdrukken. Omdat u niet meer ieder vel afzonderlijk hoeft in te voeren bent u minder tijd kwijt.

Professionele documenten

Rechtstreeks afdrukken via USB

Print direct afbeeldingen en PDF's door gewoon een USB-geheugenstick in de aansluiting onder het bedieningspaneel te doen.

Rechtstreeks afdrukken via USB

Zuinige én milieuvriendelijke Eco-functie

Met de Eco-toets en het intelligente Eco Driver stuurprogramma is het makkelijker dan ooit om verspilling van verbruiksmaterialen tegen te gaan en te besparen op de kosten. Bespaar minstens 50% op papier dankzij N-up (verkleinen om meer pagina's per vel af te drukken) en duplex (dubbelzijdig printen). Ook op toner kunt u besparen door in grijstinten af te drukken of de tonerspaarmodus aan te zetten. Bovendien laat een simulator zien hoeveel u heeft bespaard op papier, energie en CO2-uitstoot.

Zuinige én milieuvriendelijke Eco-functie

Lager energiegebruik

Ondanks het grote aantal mogelijkheden van de ProXpress C2670FW gebruikt deze printer verbazend weinig energie. De innovatieve polymeertoner hecht namelijk bij een lagere temperatuur. Ook vereist de Instant Fusing technologie een kortere opwarmtijd voordat de eerste afdruk verschijnt. De nieuwe Dual CPU zorgt ervoor dat dit een van de groenste printers is die momenteel verkrijgbaar is.

Lager energiegebruik
  • Tot 26 ppm in A4 (27 ppm in Letter) Snelheid (Kleur)
  • Tot 26 ppm in A4 (27 ppm in Letter) Snelheid (Mono)
  • Tot 9 600 x 600 dpi Effectieve Output (600 x 600 x 4 bit) Resolutie
  • 60 000 pagina's Maximale taakcyclus, maandelijks
  • 469 x 452,5 x 504,3 mm (18,46" x 17,81" x 19,85") Afmetingen (BxDxH)
  • Dual CPU (Main: 533 MHz / Sub: 150 MHz) Processor

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.