SL-M2026/SEE

A4 Zwart/Wit Laser Printer M2026

Up to 20 ppm in A4 (21 ppm in Letter)

Snelheid (Mono)

Up to 1,200 x 1,200 dpi effective output

Resolutie

Less than 8.5 seconds (From Ready Mode)

Eerste kopie na (Mono)

10000 Pages

Maximale taakcyclus, maandelijks

Hoge afdruksnelheid

SL-M2026-SEE-147168-0
Een snellere printer betekent een snellere workflow. De M2026 beschikt over een 400 MHz processor en 128 MB geheugen, waarmee hij 20 pagina's per minuut afdrukt.

Makkelijk te bedienen

Makkelijk te bedienen printer
De M2026 is helemaal gemaakt voor simpele, intuïtieve bediening en hij bespaart kostbare tijd en inspanning. Met één druk op de knop stuur je de inhoud van je beeldscherm rechtstreeks naar de printer.

Easy Eco stuurprogramma

Bespaar tot 20 procent op toner met Samsungs Easy Eco stuurprogramma. Deze nuttige software reduceert bovendien papier- en energiegebruik door de gebruiker de gelegenheid te geven om onnodige tekst en / of afbeeldingen te verwijderen en bitmaps om te zetten in schetsen. Het Easy Eco stuurprogramma werd in 2012 de bekroond met de Outstanding Achievement in Innovation Award van Buyers Laboratory (BLI).
Een printer die smartphones nog slimmer maakt

Een printer die smartphones nog slimmer maakt

Moeiteloos printen en delen met de Samsung Xpress M2026. Google Cloud Print werkt op smartphones, tablet pc's, Google Chromebooks, pc's en andere met internet verbonden apparaten.
Print je documenten met schitterende tekst- en beeldkwaliteit

Print je documenten met schitterende tekst- en beeldkwaliteit

De M2026 print je teksten en afbeeldingen in een schitterende kwaliteit. De resolutie van 1 200 x 1 200 dpi wordt bereikt door de grootte en de positie van de puntjes te variëren. Dit betekent dat je gedetailleerder kunt printen voor betere, scherpere afdrukresultaten. Geniet van de afdrukkwaliteit De afdrukkwaliteit wordt nog verder verbeterd door Samsungs unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page) technologie.
Easy Solution ondersteuning op de printer

Easy Solution ondersteuning

De printer wordt geleverd met allerlei software zodat je zelf de touwtjes in handen hebt om gemakkelijker kwaliteitsafdrukken te kunnen maken. Regel de printerinstellingen op afstand en bewaak eenvoudig de printerstatus met de Easy Printer Manager software.
Ergonomisch design

Ergonomisch design

Ook een zorg minder: deze printer kost je weinig ruimte. Het compacte, smaakvolle design maakt hem tot een prettige medewerker. Kleine voetafdruk Met een voetafdruk van maar 33,2 x 21,5 cm. De kleinste laserprinter van Samsung. Ergonomisch design Met zijn ergonomische design en donkerbruine / lichtgrijze kleurstelling past hij uitstekend in uw werkomgeving.

Productconfiguratie en Poortgegevens

Productconfiguratie en Poortgegevens

  • Up to 20 ppm in A4 (21 ppm in Letter) Snelheid (Mono)
  • Up to 1,200 x 1,200 dpi effective output Resolutie
  • Less than 8.5 seconds (From Ready Mode) Eerste kopie na (Mono)
  • 10000 Pages Maximale taakcyclus, maandelijks
  • 331 x 215 x 178 mm (13.03" x 8.46" x 7.01") Afmetingen (BxDxH)
  • 400 MHz Processor

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.