SL-M2026W/SEE

A4 Zwart/Wit Laser Printer M2026W

Up to 20 ppm in A4 (21 ppm in Letter)

Snelheid (Mono)

Up to 1,200 x 1,200 dpi effective output

Resolutie

Less than 8.5 seconds (From Ready Mode)

Eerste kopie na (Mono)

10000 Pages

Maximale taakcyclus, maandelijks

Samsung Printer Xpress M2026W

Samsung Printer Xpress M2026W
Een nieuwe manier om te printen met je mobiele apparaat

Hoge afdruksnelheid

Hoge afdruksnelheid
Een snellere printer betekent een snellere workflow. Deze printer beschikt over een 400 MHz processor en 128 MB geheugen, waarmee hij 20 pagina's per minuut afdrukt.

Easy Eco stuurprogramma

Easy Eco stuurprogramma
Bespaar tot 20 procent op toner met Samsungs Easy Eco stuurprogramma. Deze nuttige software reduceert bovendien papier- en energiegebruik door de gebruiker de gelegenheid te geven om onnodige tekst en / of afbeeldingen te verwijderen en bitmaps om te zetten in schetsen. Het Easy Eco stuurprogramma werd in 2012 de bekroond met de Outstanding Achievement in Innovation Award van Buyers Laboratory (BLI).

Een printer die smartphones nog slimmer maakt

Een printer die smartphones nog slimmer maakt
Draadloos printen en moeiteloos delen met de Samsung Xpress SL-M2026W MFP. Een simpele aanraking is genoeg dankzij geavanceerde NFC technologie, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print en onverslaanbare compatibiliteit. Hou je mobiele apparaat even tegen een printer uit de Samsung Xpress SL-M2026W serie om vrijwel alles te kunnen printen.
Print uw documenten met schitterende tekst- en afbeeldingkwaliteit

Print je documenten met schitterende tekst- en beeldkwaliteit

De M2022W print je teksten en afbeeldingen in een schitterende kwaliteit. De resolutie van 1 200 x 1 200 dpi wordt bereikt door de grootte en de positie van de puntjes te variëren. Dit betekent dat je gedetailleerder kunt printen voor betere, scherpere afdrukresultaten. Geniet van de afdrukkwaliteit De afdrukkwaliteit wordt nog verder verbeterd door Samsungs unieke ReCP (Rendering Engine for Clean Page) technologie.
Easy Solution ondersteuning

Easy Solution ondersteuning

De printer wordt geleverd met allerlei software zodat je zelf de touwtjes in handen hebt om gemakkelijker kwaliteitsafdrukken te kunnen maken. Easy Printer Manager software Regel de printerinstellingen op afstand en bewaak eenvoudig de printerstatus met de Easy Printer Manager software.
Ergonomisch design

Ergonomisch design

Ook een zorg minder: deze printer kost je weinig ruimte. Het compacte, smaakvolle design maakt hem tot een prettige medewerker. Met een voetafdruk van maar 40,6 x 35,9 cm is de M2026W de kleinste laser printer van Samsung. Met zijn ergonomische design en donkerbruine / lichtgrijze kleurstelling past hij uitstekend in je werkomgeving.
  • Up to 20 ppm in A4 (21 ppm in Letter) Snelheid (Mono)
  • Up to 1,200 x 1,200 dpi effective output Resolutie
  • Less than 8.5 seconds (From Ready Mode) Eerste kopie na (Mono)
  • 10000 Pages Maximale taakcyclus, maandelijks
  • 331 x 215 x 178 mm (13.03" x 8.46" x 7.01") Afmetingen (BxDxH)
  • 400 MHz Processor

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.