SL-M2070FW/XEN

A4 Zwart/Wit Multifunctional M2070FW

Draadloos printen

Geef een print- of faxopdracht direct vanaf je smartphone of tablet. Of scan een belangrijk document en verstuur het rechtstreeks naar je smartphone.

Draadloos printen

Efficiëntie op zijn best

De snelste van de klas! Met maar liefst 20 pagina’s per minuut gaat printen significant sneller dan met zijn voorganger.

Efficiëntie op zijn best

Scherpe en heldere afdrukken

Weg met ruis. Printen op hoge resolutie kwaliteit betekent dat tekst goed scherp en leesbaar is. Ook gedetailleerde afbeeldingen behouden hun kwaliteit. Is een document vaak gekopieerd? Geen probleem, de kopie is net zo scherp en helder als het origineel.

Scherpe en heldere afdrukken

Beter voor de planeet

Bespaar op toner, papier en energie met onze eco-vriendelijke – en bekroonde – software. Gewoon, met één druk op de knop. Print meerdere pagina’s op één vel, gebruik grijswaarden en sla blanco pagina’s over.

Beter voor de planeet

Print bewust

Spaar geld – en bomen. Schakel de functie voor dubbelzijdig afdrukken in.

Print bewust

Beter voor je portemonnee

Bespaar kosten door de tonerbesparingsstand. Hiermee bespaar je tot maar liefst 20%! Ook hoef je de cartridge alleen te vervangen wanneer die echt leeg is, in plaats van een heel pakket te kopen.

Beter voor je portemonnee

Meer dan papier

Print op etiketten, enveloppen, transparant materiaal en zelfs zwaar karton (tot 220 g per m2). Eenvoudig met de multifunctionele lade.

Meer dan papier

Vergelijken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.