Bijzondere Actievoorwaarden Samsung

Lees deze Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Actievoorwaarden zorgvuldig door.

Actie: na aankoop van een Samsung MHL monitor kan de Deelnemer, op de website www.samsung.com/promotion deelnemen aan de Actie en kans maken op een Prijs. Stuur het ingevulde aanmeldformulier, samen met de originele streepjescode van de verpakking en een kopie van de aankoopbon uiterlijk tot en met 25 juli naar MHL Monitoren promotie, Postbus 105, 3400 AC IJsselstein.
Bewijs van verzending of bestelbonnen of bankcontactbonnetjes worden niet geaccepteerd, slechts de factuur of het kassaticket is geldig als bewijs van ontvangst of aankoop.

Prijs: Samsung Galaxy Note ter waarde van 499 EURO.

Inzendingen die te laat en/of onvoldoende gefrankeerd en/of incompleet verzonden zijn, worden niet in behandeling genomen. Maak en bewaar kopie├źn van alle documenten die je verstuurt. Samsung is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen.

Samsung streeft ernaar het Voordeel binnen de 6 - 8 weken af te leveren OF persoonlijk aan de Deelnemer te overhandigen. Het kan voorkomen dat deze levertijd wordt overschreden.

Actieperiode: de Actie heeft een looptijd van 5 weken, te weten van 11-06-2012 tot en met 08-07-2012(factuurdatum) en zolang de voorraad strekt.

Actiegebied: De Actie geldt alleen op goederen die in Nederland zijn aangekocht en geleverd zijn en Deelnemers dienen in (België, Nederland of Benelux) woonachtig te zijn.

Actiemodellen: De Actie is enkel geldig op volgende modellen: (type S23B550V, S27B550V, T23B550EW, T27B550EW, S24B750V, S27B750V, T24B750EW, T27B750EW) Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de Actiemodellen bij uw verkooppunt. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De aanbieding is niet cumuleerbaar met andere Acties.

Uw gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Maximaal 1 inzending per aangekocht product per huishouden.

Vragen en opmerkingen over deze Actie kunt u schriftelijk doen aan: MHL Monitoren promotie, Postbus 105, 3400 AC IJsselstein of per e-mail naar helpdesk@samsungactie.com

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met de Algemene Actievoorwaarden van Samsung zoals hier vermeld.