Samsung Extern Beheer

Samsung Remote Support Service. Voordelen van Remote Support Service.: - Update van de firmware - Smart Hub optimalisatie - Diagnose op afstand

Remote Support Service

Extern Beheer is een makkelijke, snelle en veilige manier die u kunt gebruiken voor vragen over uw Android Smartphone en Tablets. U kunt deze dienst gebruiken om op afstand vast te laten stellen wat er met uw toestel is om zo de performance te verbeteren. U krijgt op afstand functioneel advies voor uw mobiele toestel.
U kunt een diagnose laten stellen voor de volgende zaken :
 • Het overzetten van gegevens, het maken van een back-up en het uitvoeren van een herstel
 • Advies over nieuwe functies
 • Controle op software updates
 • Het instellen van accounts (Samsung account, Google account, E-mail accounts etc.)

Hoe werkt het?

 1. 1. Download de app "Smart Tutor" via Samsung Apps of de Google Play Store op uw mobiele toestel.
 2. 2. Bel de Samsung Service- en Informatielijn.
     Nadat u in de app akkoord bent gegaan met de gebruikersvoorwaarden, komt het telefoonnummer dat u dient te bellen in beeld.
 3. 3. Voer de 6-cijferige verbindingscode in die u wordt gegeven door de Samsung medewerker.
 4. 4. Als er verbinding is gemaakt, stelt een technische Samsung medewerker een diagnose van uw mobiele toestel.
 5. 5. Als u Smart Tutor wilt stoppen, kunt u de sessie beëindigen via het menu.
 1. de afbeeldingen Download de app "Smart Tutor" via Samsung App of de Google Play Store op uw mobiele toestel.
 2. de afbeeldingen nadat u akkoord bent gegaan met de gebruikersvoorwaarden en het nummer van de Samsung Service-en Informatieijn in beeld komt
 3. de afbeeldingen van het maken van een telefoontje naar de Samsung Service- en Informatielijn.
 4. de afbeeldingen van het invoeren van een 6-cijferige verbindingscode die wordt gegeven door de Samsung medewerker.

Veelgestelde vragen

 • V : Aan welke voorwaarden dient mijn toestel te voldoen voordat ik gebruik kan maken van deze dienst?

  A : Alle Android smartphones en tablets (vanaf Android versie Froyo en hoger) kunnen gebruiken maken van deze dienst, behalve Google Experience toestellen.

 • V : Moet ik betalen voor deze dienst?

  A : Dit hangt af van de data netwerk connectie die u gebruikt. Als u WiFi gebruikt, zijn er geen kosten, maar als u gebruikmaakt van een 3G of 4G netwerk dan kan uw provider kosten voor het netwerkgebruik in rekening brengen. Voordat u verbinding maakt, controleer eerst of u verbinding kunt maken met een WiFi netwerk in de buurt voor gratis gebruik van deze dienst.

 • V : Wat zijn de voordelen?

  A : Veilig en betrouwbaar: u hoeft zich geen zorgen te maken over het openstellen van persoonlijke informatie. Smart Tutor geeft een Samsung technisch expert geen toegang tot apps met persoonlijke informatie, zoals de Galerij, Berichten en E-mail en overige functies die persoonlijke info kunnen bevatten.

  A : Gemakkelijk en simpel: u kunt eenvoudig gebruik maken van deze service als we gebruik kunnen maken van een 3G/4G of WiFi verbinding.

 • V : Na het gebruik van de dienst, is mijn toestel veilig indien de Smart Tutor app is nog steeds geïnstalleerd?

  A : Als er geen verbinding is met de Samsung technisch expert, worden uw gegevens en data niet meer gedeeld. U kunt zien of er een verbinding actief is tussen u en de expert doordat het rode Smart Tutor icoon in beeld is onderaan uw beeldscherm.

 • V : Kan de technisch expert al mijn persoonlijke gegevens zien?

  A : De Samsung technisch expert kan al uw menu's zien en data in het mobiele toestel om zodoende een diagnose te kunnen stellen. Maar als bepaalde informatie niet wilt delen, dan kunt u 'Nee' kiezen in de opties van de Smart Tutor app. Als de expert toegang probeert te krijgen tot persoonlijke informatie en menu's, verschijnt er een pop-up in beeld waarin om uw toestemming wordt gevraagd.