Welkom bij Samsung Service

Heeft u een vraag over uw Samsung product?
Wij helpen u graag.

Hulp op afstand

Indien u een vraag of extra assistentie nodig heeft bij het instellen en gebruik van uw Samsung televisie, smartphone of tablet, dan kunt u ook gebruik maken van de 'Hulp op afstand' service.

Lees verder

Samsung how to video's

Bekijk onze instructievideo's waarin wij stapsgewijs uitleg geven over de mogelijkheden van uw Samsung product zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

Lees verder

Live Chat

Wilt u toch persoonlijk contact met Samsung? Wist u dat u ook gebruik kunt maken van de snelle Live Chat dienst?

Open Live Chat

Service Mobiele toestellen

Heeft u een vraag over uw mobiele toestel. Wij helpen u graag. Bezoek een van de Samsung Premium Support Centers.

Lees verder

Selecteer product: Mobiel TV

02 201 2418 (lokaal tarief)

Hulp op Afstand - Mobiel

Via de ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij u op afstand ondersteunen door met u mee te kijken op mobiele apparaat. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van uw toestel, kunnen wij u assisteren middels deze service.

Wij kunnen u op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

 • Instellen van uw accounts.
 • Controle op software updates.
 • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset.
 • Het overzetten van uw gegevens.
 • Advies over (nieuwe) functies van uw toestel.

Hoe werkt Hulp op Afstand - Mobiel?

 1. Zorg ervoor dat uw mobiele toestel verbonden is met het internet.
 2. Download eerst de Smart Tutor app en open deze.
  Google Play klik hier, Samsung Store klik hier
 3. Volg de instructies in de app.
 4. Als u een sessie start, typt u de 6-cijferige verbindingscode in die wordt gegeven door de Samsung medewerker. Hiermee geeft u de medewerker toestemming om met u mee te kijken in uw toestel. De medewerker kan alleen zien waar u hem/haar inzicht in wilt geven. Als de medewerker toegang probeert te krijgen tot persoonlijke menu’s of informatie, zoals foto’s en smsberichten, verschijnt er een pop-up bericht waar om uw toestemming wordt gevraagd.

Selecteer product: MOBIEL TV

02 201 2418 (lokaal tarief)

Hulp op Afstand - TV

Via de 'Hulp op Afstand' service van Samsung kunnen wij u op afstand ondersteunen door mee u mee te kijken op Samsung Smart TV en zodoende een diagnose te stellen van uw televisie. Voor softwarematige vragen en/of problemen, maar ook voor verder advies en hulp, kunnen wij u assisteren middels deze service.

Wij kunnen u op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

 • Diagnose stellen van uw televisie.
 • Controle op software updates en het installeren van de
  laatste software.
 • Personaliseren van beeld-en geluidsinstellingen.
 • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset
  naar de fabrieksinstellingen.
 • Beheer van de Smart Hub.

Hoe werkt Hulp op Afstand - TV?

 1. Zet uw televisie aan en controleer of uw TV is verbonden met het internet.
 2. Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via 02 201 2418 (lokaal tarief) om een afspraak te maken voor een sessie op het moment dat u in de buurt van uw tv bent.
 3. Ga naar het menu Extern beheer in uw televisie.
  Bij 2013 tv’s: Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
  Bij 2012 tv’s: Ga via uw afstandsbediening naar Menu
  Ondersteuning. Selecteer 'Extern beheer'.
 4. Er verschijnt nu een pincode in beeld. Geef deze door aan de Samsung medewerker die u aan de lijn heeft. Hiermee geeft u de medewerker toestemming om met u mee te kijken op uw tv.
 5. Als de sessie start, verschijnt er rechtsboven in beeld een icoontje waaraan u kunt zien dat de Samsung medewerker op afstand verbinding heeft gemaakt met uw televisie.
 6. U kunt op ieder gewenst moment de sessie beëindigen via het menu van uw tv.
Close

How to video's

Onze producten zijn uitgerust met een rijk scala aan functionaliteiten en worden daardoor ook steeds geavanceerder. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u alles uit uw nieuwe Samsung product haalt? Samsung helpt u bij het opstarten en efficiënt gebruik van alle functies van uw apparaat. Bekijk onze handige stapsgewijze How to video's.

Bekijk al onze How to video's op ons Youtube kanaal.

Close

Service app Samsung Cares

Ook op uw mobiele telefoon en tablet kunt u gebruik maken van de self-service mogelijkheden van Samsung. Beantwoord uw eigen vraag direct via de service app op uw mobiele apparaat.

Bekijk instructievideo’s direct op uw toestel, browse door de meest gestelde vragen, maar bekijk ook de status van uw reparatieaanvraag en vind het dichtstbijzijnde service center. Heeft u toch nog een vraag en geeft u de voorkeur aan direct contact, plaats dan uw vraag op onze Facebook of Twitter pagina.

Download

Download de Samsung Cares app via de Google Play Store
of Samsung Apps.

Google Play Samsung Apps
Google Play Samsung Apps

Service Mobiele Toestellen

Samsung hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Echter komt het wel eens voor dat u als consument een beroep wilt doen op onze service omdat dit niet aan alle verwachtingen voldoet. Voor de reparaties van onze producten werken wij met gecertificeerde servicepartners die enkel monteurs in dienst hebben die getraind zijn door een technisch specialist van Samsung. Op deze manier weten wij zeker dat uw toestel volgens alle normen die Samsung aan haar producten heeft gesteld wordt gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Valt de reparatie binnen de garantievoorwaarden, dan wordt deze gratis voor u uitgevoerd. De kwaliteit van reparaties die door bedrijven worden uitgevoerd die niet door Samsung erkend zijn als officieel servicepunt, kunnen wij niet waarborgen. En in sommige gevallen, vervalt hierdoor uw fabrieksgarantie.

Wij adviseren daarom ook altijd om jouw reparatie via een van onze officiële support centers te laten uitvoeren. Bezoek de Samsung Premium Support Centers als je vragen hebt over jouw Samsung product of als je een reparatie wilt aanvragen. Soms kan het gebeuren dat een reparatie buiten de fabrieksgarantie valt. Ook in deze gevallen willen wij jou de beste service bieden zodat je nog steeds gebruik kunt maken van jouw premium Samsung product. Speciaal voor deze gevallen kun je terecht bij de Samsung Premium Support Centers. Heb je bijvoorbeeld een barst in je scherm? Onze monteurs in deze Premium Support Centers vervangen voor een aantrekkelijk tarief ter plekke het scherm van jouw mobiele toestel. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen van deze reparatie die gelden in de Samsung Premium Support Centers*.

 • Galaxy S5 € 149,-
 • Galaxy S5 mini € 109,-
 • Galaxy S4 € 149,-
 • Galaxy S4 mini € 89,-
 • Galaxy S3 € 119,-
 • Galaxy S3 mini € 99,-
 • Galaxy Alpha € 109,-
 • Galaxy Note 4 € 149,-
 • Galaxy Note 3 € 149,-
 • Galaxy Note 2 € 149,-
 • Galaxy Tab S € 179,-
 • Galaxy Tab 4 € 129,-
 • Galaxy Tab 3 Mini € 169,-
 • Galaxy Tab 2 € 169,-

Zoek een Samsung Premium Support Center

Zijn deze locaties niet bij u in de buurt, vind hier dan een overzicht van onze overige support centers.

Twijfelt u? Wij voorzien u graag van advies. Neem contact op met de Samsung Service- en Informatielijn via 02 201 2418 (lokaal tarief).