Samsung Apps

Het nieuwe, verbeterde Apps Panel

Het Samsung Apps Panel is dé plaats voor al uw apps. Navigeer, zoek, download en bewerk apps, alles op dezelfde plek. Het Apps Panel houdt u en de Smart Hub van uw TV up-to-date met de beste apps die voor u beschikbaar zijn. U vindt gemakkelijk de populairste, nieuwste apps van Samsung Apps, maar ook de apps die u al eerder heeft gedownload. Blader naar een app om het pictogram te vergroten en download zoveel apps als u wilt.

Apps

My Apps

Al je apps samen in één Panel

My Apps houdt al uw apps overzichtelijk bij elkaar en zorgt dat u ze makkelijk kunt gebruiken op het Apps Panel. Van hieruit kunt u uw verzameling apps bekijken en naar hartenlust aanpassen. Door de Enter-toets van de afstandsbediening ingedrukt te houden, kunt u apps bewerken, verwijderen of naar een ander venster verplaatsen, net als op een smartphone. My Apps is de gemakkelijkste manier om alles overzichtelijk te houden voor uzelf en de Smart Hub van uw TV.

* De via Smart Hub beschikbare Applicaties kunnen wisselen, afhankelijk van productmodellen en verkoopgebieden.

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
* De Smart Hub interface kan in de toekomst worden aangepast.

Een TV is tegenwoordig niet alleen meer gemaakt om TV te kijken. Uw TV is deel geworden van een online platform vol met leuke applicaties. Wij hebben zelf een aantal applicaties geselecteerd waarvan wij denken dat u ze leuk zult vinden.

Netflix
Kijk TV series en Films, altijd en overal!
Op Samsung Smart TV kun je in de best mogelijke beeldkwaliteit van Netflix genieten. Voor €7,99 per maand kun je onbeperkt je favoriete films en series streamen.
Youtube
Jouw vertrouwde omgeving op je TV
Grappige filmpjes, vakantievideo’s van vrienden en filmpjes van huisdieren, bekijk het allemaal vanaf de bank. Leun achterover en bekijk uw favoriete YouTube video’s en ontdek tegelijkertijd meer video’s van elk onderwerp.
Skype
Een videogesprek was nog nooit zo leuk!
Videogesprekken met je vrienden en familie in het groot op je TV scherm. Skype via je TV zorgt ervoor dat je lekker vanaf de bank met het hele gezin een videogesprek kan hebben.
Kinepolis
Kinepolis
Geniet van de nieuwste bioscoop trailers in HD & bekijk het filmprogramma van uw favoriete Kinepolis complex in uw buurt.
AB TV
Alles over sport?
Ancienne Belgique serveert u (meestal in HD) de hoogtepunten en/of volledige registraties van de afgelopen concerten van de befaamde muziektempel, naast de opkomende concertagenda uiteraard.
My channels
Alles over sport?
Maak uw eigen TV-kanaal online (via o.a. eenvoudige video-links naar YouTube & Dailymotion) en bekijk in alle rust uw favoriete video content op TV.