Films & Series

Geniet van meer films en series.

Het verbeterde Films & Series panel bevat nu twee keer zoveel items. U kunt voortaan genieten van een ruimere keuze aan on-demand films en series die bij uw smaak passen. Met de nieuwe Dynamic UX functie krijg u sneller en makkelijker toegang tot al uw favoriete films en series. De enige vraag is nog of u genoeg tijd hebt om alles te zien wat u wilt!

Films & Series

Recommendation & Dynamic UX

Altijd iets om naar te kijken

Krijg meer aanbevelingen die met uw kijkvoorkeuren overeenkomen*. De standaardlayout bevat 12 programma’s die u kunt bekijken, zes films en zes series. Op den duur ontdekt de Smart Hub steeds meer van uw kijkgewoontes en verandert de layout vanzelf; er worden dan bijvoorbeeld meer films aanbevolen en minder series, of andersom. Terwijl u door de lijst met films en series bladert, krijg u dankzij Dynamic UX snel informatie over de content door de cursor op de voorbeeldweergave te zetten. Druk op de Refresh-knop en de beschikbare content in de categorie Aanbevolen wordt vernieuwd; u ziet bovendien wat er is bijgekomen en wat er op dat moment populair is. Er staan steeds meer films en series in het overzicht, en u vindt beslist iets dat helemaal bij u past.

* U dient akkoord te gaan met de Voorwaarden om aanbevelingen te kunnen ontvangen op basis van uw persoonlijke voorkeuren.
Als u niet bent aangemeld, beveelt Smart Hub de programma's aan die op dat moment het populairst zijn in uw land.

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
* De Smart Hub interface kan in de toekomst worden aangepast.