Multimedia

Geeft content weer vanaf uw apparaten en diensten

Maak van het Multimedia Panel uw eigen entertainment-scherm. Open het Multimedia Panel en bekijk op het grote scherm van uw Smart TV content die op uw apparaten staat of door serviceproviders wordt geleverd. Ga naar het Social Content scherm voor miniatuurweergaven van nieuwe en trending filmpjes op YouTube, Dailymotion, Flickr en meer, zonder dat u hoeft in te loggen. Het intuïtieve Multimedia Panel geeft u toegang tot uw aangesloten apparaten en cloud-opslag voor probleemloze weergave van uw foto's, video's en muziek.

Multimedia

* Diensten en serviceproviders kunnen per land verschillen.

Content

Blader door alle content op al uw apparaten en diensten

Op het Multimedia Panel van Smart Hub speelt u probleemloos content af vanaf uw eigen apparaten en favoriete videoproviders. Geef streaming media weer van diensten als YouTube, Dailymotion, Flickr en TuneIn – en het aanbod wordt in de toekomst verder uitgebreid. Elke categorie heeft handige en intuïtieve miniatuurweergaven, zodat u er makkelijk doorheen bladert en ziet wat er trending is, en u kan ook uw lievelingsvideo's uit het verleden weer eens bekijken. U kunt zelfs content van uw smartphone, USB-opslag, pc of cloud gemakkelijk afspelen op uw Smart TV.

Direct Play

U bent meteen waar het allemaal gebeurt

Met Direct Play kunt u content onmiddellijk weergeven door eenvoudig het bijbehorende pictogram te selecteren. U hoeft niet allerlei saaie menu's door te lopen om te komen waar u wilt; met Direct Play gaat u rechtstreeks naar uw entertainment. In seconden kijkt u naar trending foto's en video's, zonder verbinding te hoeven maken via de app van een contentprovider.

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
* De Smart Hub interface kan in de toekomst worden aangepast.