OpTV

Uw content-ontdekkingstocht begint hier

Verlies geen tijd meer aan het doorspitten van honderden kanalen en houd meer tijd over om te zien wat u wilt. U krijgt aanbevelingen op basis van wat u leuk vindt om te zien, en uw OpTV-kijkvoorkeuren. Op zoek naar iets nieuws? Druk gewoon op de Refresh-knop om de aanbevelingen aan te passen. OpTV biedt ook inzicht in TV-programma's die momenteel trending zijn op Twitter. Naarmate u OpTV langer gebruikt, worden de aanbevelingen nauwkeuriger doordat de TV uw voorkeuren steeds beter leert kennen.*

OpTV

* De categorieën kunnen per land verschillen.
* U dient akkoord te gaan met de Voorwaarden om aanbevelingen te kunnen ontvangen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Als u niet bent aangemeld, beveelt Smart Hub de programma's aan die op dat moment het populairst zijn in uw land.

Suggesties

Kijk alleen naar programma's die u interesseren

Zodra u de TV aanzet, staat de Refresh-knop op het scherm waarmee u in een aantal categorieën een bredere reeks aanbevelingen kunt oproepen. De suggesties zijn gebaseerd op algemene populariteit, dingen die u zelf leuk vindt en uw kijkvoorkeuren. Dankzij deze slimme functie kijkt u voortaan alleen nog naar programma's die u leuk vindt, zonder dat u tijd verspilt aan langdurig door de kanalen te hoeven zappen. De aanbevelingen zijn onderverdeeld in 3 categorieën, zoals entertainment, sport en kinderprogramma's. Even bladeren en u kijkt naar een aanbod dat voor u relevant is.

OpTv Suggesties

1. Refresh-knop

Druk op de Refresh-knop voor een overzicht van de aanbevolen TV-programma's op basis van u smaak en kijkvoorkeuren.

2. Timeline-weergave

De nieuwe Timeline-weergave omvat programma's van vandaag en de volgende zes dagen. U krijgt dus niet alleen aanbevelingen voor programma's die op dit moment worden uitgezonden, maar ook van programma's die u later kunt bekijken.

Trending

Aanbevelingen op basis van trending topics op Twitter.

De Trending-pagina's van OpTV houden u op de hoogte van de leukste TV-programma's die trending zijn op Twitter. De TV analyseert recente tweets die over TV programma’s gaan en geeft u een overzicht van de programma's die het vaakst worden genoemd binnen Twitter. U hoeft niets meer te missen wanneer er weer eens druk wordt getwitterd over wat er gaande is op TV.

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
* De Smart Hub interface kan in de toekomst worden aangepast.