SMART INTERACTION

Uw TV begrijpt hele gesproken zinnen

Dankzij de nieuwste Voice Interaction van Samsung bedient u uw TV niet alleen met opdrachten van één woord. Als u een film wilt kijken, zegt u gewoon “vind” gevolgd door de titel en “film”. Als u naar TV-kanaal 7 wilt kijken, zegt u “kanaal zeven”. Voor een website zegt u gewoon het betreffende internetadres. U kunt ook spraakopdrachten geven om weer-, sport- en beursinformatie te zoeken en apps zoals YouTube te openen.

* Voor Voice Interaction heeft u Samsung Smart Control nodig.
* Voice Control is niet beschikbaar voor alle talen, dialecten en regio's.
* Resultaten zijn afhankelijk van taal, uitspraak, stem en omgevingsgeluiden.

Smart

Verbeterde Motion Control voor bediening met vinger / handgebaren

Dankzij de nieuwste Motion Control van Samsung kunt u uw TV niet alleen bedienen met handgebaren, maar ook met verschillende eenvoudige vingerbewegingen. Motion Control herkent nu ook kleinere bewegingen, dus is een vinger voldoende om een ander kanaal te kiezen, het geluid harder of zachter te zetten, apps te laden, door webpagina's te bladeren of in Smart Hub te navigeren.

* Voor Motion Control is een TV-camera vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)
* Resultaten zijn afhankelijk van de hoeveelheid omgevingslicht.

Smart

Handig touchpad en Motion Control bediening met gebaren

U bedient uw TV intuïtiever met Samsung Smart Control. Met het touchpad wisselt u tussen Smart Hub panels en bladert u door webpagina's. Door met de afstandsbediening te wijzen kunt u Motion Control gebruiken om de cursor over het scherm te verplaatsen voor eenvoudige navigatie en tekstinvoer. Handige besturingstoetsen helpen u ook bij het bekijken van films, series en andere content die u heeft gedownload of die On Demand naar u wordt gestreamd.

Smart

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie.
* De Smart Hub interface kan in de toekomst worden aangepast.