Soundbars

Zo hoort geluid te klinken

Samsung Soundbars

Kies jouw Soundbar

Bekijk alle soundbars

Cinematic Soundbar

Beleef de bioscoop thuis..

Dankzij onze high-end Cinematic Soundbars zit je midden in de actie. Met omhoog gerichte luidsprekers en Dolby Atmos*-ondersteuning word je ondergedompeld in kristalhelder geluid. Deze soundbars vullen iedere hoek van de kamer met rijke, zuivere en spectaculaire klanken. Beleef geluid zoals nooit tevoren.

Bekijk alle Cinematic Soundbars

*Enkel op K950- en K850-Soundbars.

Cinematic Soundbar

*Enkel op K950- en K850-Soundbars.

All-in-one Soundbar

Sound+ Soundbar. Het perfecte geluid uit een alles-in-één design.

De All-in-one Soundbar met geïntegreerde subwoofer levert krachtige bassen en een kamervullend geluid. Je hebt geen aparte subwoofer nodig. Het alles-in-één design creëert een basklank met impact en maakt van elke zetel de beste zetel in huis. Dankzij de centrale luidspreker* en Samsung’s Distortion Cancelling-technologie* hoor en voel je elke noot alsof je met je favoriete artiest in de opnamestudio staat.

Bekijk alle All-in-one Soundbars

*Uitgezonderd MS550.

Samsung All-in-one Soundbar

*Uitgezonderd MS550.

Essential Soundbar

De kortste weg naar sensationeel geluid.

Slank, stijlvol en minimalistisch. Onze Soundbars verbinden zich naadloos via Bluetooth met je televisie, en bezorgen je een ongelooflijke audio-ervaring. Omdat je elke functie van je televisie en je soundbar met één enkele Samsung afstandsbediening bestuurt, was het nog nooit zo gemakkelijk om sensationeel geluid toe te voegen aan je tv. De Essential Soundbar-categorie bestaat uit modellen met subwoofer en compacte modellen zonder subwoofer.

Bekijk alle Essential Soundbars
Samsung Essential Soundbar

Accessoires

Eindeloze mogelijkheden.

Vind het perfecte accessoire om je geluidservaring compleet te maken. Bevestig de soundbar aan de televisie, combineer je All-in-one Soundbar met achterspeakers of ervaar een diepere bas door een losse subwoofer toe te voegen aan jouw geluidservaring.

Bekijk alle accessoires
Samsung Soundbar Accessoires